Ganalı oyuncu için yapılan imza töreninde Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Emmanuel Agyeman Badu, basın mensupları ve taraftarlar katıldı.
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, imza töreninde, “Uzun zamandır uğraştığımız bir transferdi. Badu ile kiralık olarak anlaştık. Kendisi bu sezon takıma katılan dördüncü transferimiz. Daha başka transferlerimiz de gelecek. Bu sezon herkese iyi bir Bursaspor izletmek istiyoruz. Bunun için çok çalışıyoruz. Geçen yıl yaşadığımız travmaları bir daha yaşamak istemiyoruz. Şimdiye kadar transfer ettiğimiz oyuncular nokta atışıydı. Bundan sonrada öyle olacak. Teknik direktörümüz Paul Le Guen, öncelikle 6 numara ve sağ bek transferi istiyor. Kanat oyuncuları ile ilgili çalışmalar oluyor. İnşallah hafta sonuna kadar yetiştiririz.” dedi.
EN İYİSİNİ YAPACAĞIM
7 senedir İtalya’nın Udinese takımında oynadığı ve Türk futbolunu da yakından tanıdığını belirten Emmanuel Badu ise, “7 yıl İtalya’da Udinese’de oynadım. Benim için zor oldu. Bana güvenen başkana, yöneticilere ve teknik direktörümüze bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Sanırım 4 yıl önce Gana Milli takımı ile Türkiye ile karşılaşmış ve 2-2 berabere kalmıştık. Ülkemden birçok futbolcuda bu ligde oynuyor. Önazi, Akaminko, John Boye’dan Bursaspor ile ilgili bilgiler aldım. Takım kaptanımız Batalla ve Ekong’u tanıyorum.” şeklinde konuştu.




21 YORUM
Camiamıza hayırlı olsun şu kanat transferleride bir an önce gerçekleşsede göğsümüzü gere gere Bursasporu muzu izlesek
Çıkarıp vursaymış masaya da düşmana korku salaymış
serko yorumuna yanıt
maçlarda orta sahada onunla adam tutuyormuş sen merak etme rakibin boynuna doluyormuş
Transferde çok ağırız ama 4te 4 . Nokta transferler bu da bişey
yavaş, yavaş takıma benzemeye başladık. doğru yoldayız sanki. kalan son 4 yolcuyu da (2-6-7-11 numaralar) aldık mı durmak yok yola devam. bu da yetmez. taraftarının da topa girmesi şart. kombineleri patlatması lazım…
ters köşe yorumuna yanıt
Kombine bizim işimiz Başkanı bombaları patlamaya davet ediyorum.
Hayırlı olsun. Bu senenin en güzel formasını giydirmişler, yakışmış kerataya
5 milyon € da olsa satın alma opsiyonu koyacaktık. Şimdi iyi olursa seneye fenere topçu yetiştirmiş olacağız. Örnek fernandao
fantastico16 yorumuna yanıt
Kardeş 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu var merak etme.Serkan Yetişmişoğlu açıkladı
fantastico16 yorumuna yanıt
Fernandaonun zaten satın alma opsiyonu vardı
fantastico16 yorumuna yanıt
haklısın bırçet..
elclasico16 yorumuna yanıt
önemli değil, bizim kasamızda daha çok paramız olsun kiralık da olsa daha iyisini buluruz.
elclasico16 yorumuna yanıt
mesut mestan bunlardan iyidir dayı 😀
Bu Badu gerçekten o Badu mu acaba 🙂
Hayirli olsun
Bu haberi önce Sporx de okudum. Sonra Burda yayınlandı.
Transferide ordan duymayız inşllah.
Hoca takımı süzgeçten geçirip nokta transferler yapıyor işi bilen bir hoca.şu an 3 büyütülmüşlerin başındaki hocalardan bile daha kariyerli.kıymetini bilelim bizim için iyi bir şans fakat daha takıma badu ayarında bir orta saha, sağ ve sol olmak üzere 2 kanat ve birde kaliteli sağbek şart bunlarıda alırsak kafaya bile oynarız hocaya güveniyorum .
Kiralık mı kiralıksa satın alma opsiyonlumu aldık nası haber anlamadım insan yazar
yalnız bizim ali dede badu dan daha uzun boyluymuş
Ya bu Badu çok komik çocuk 😀
Gönül isterdiki,bugün badu ile birlikte,agu,accam,ve bir sağ açığında imza atmasıydı.ama maalesef başkanımızın kapasitesi bu kadar.bu başkan gidene kadar küme düşmeyelim yeter.akşamki Başakşehirin oynadığı futbolu görünce bu düşünceler aklıma geliyor.