14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Aybaba “Aytaç bile milli takımda(!)”

Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği kahvaltıda basın mensupları ile buluştu.

Aybaba “Aytaç bile milli takımda(!)”

Samet Aybaba katılımın yoğun olduğu sohbet toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Tükiye A Milli Futbol Takımına seçilen Bursasporlu oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Samet Hocanın özellikle Aytaç Kara ile ilgili yaptığı espri tüm basın mensuplarını güldürdü.

Oyuncularının milli kadroda olmasından ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli hoca “Çok mutluyum. 21 yaşındaki kaptanımız Ertuğrul milli takımda, 23 yaşındaki ikinci kaptanımız Okan milli takımda. Aytaç takıma yeni katılan oyuncumuz o da uzun bir zaman sonra milli takımda bulunuyor. Keşke bu sayı daha da artsa. Takımdaki oyunculara da söylüyoruz.

Aytaç çok iyi, karakterli bir oyuncudur. Ona takılırım hep ve idmanda arkadaşlarına, ‘Bu bile Milli Takıma gitti, siz hala ne duruyorsunuz, biraz daha çalışın‘ diye söylüyorum. Çok mutluyum. Hem kendi adıma hem de oyuncularım adına mutluyum.” dedi.

Reklamlar

9 YORUM

Gigs profil fotoğrafı

Günümüzde kaliteli yerli oyuncu pek yok. Bizim oyuncular için fırsat
Ertuğrul , Okan , Aytaç , Burak kapacak, Umut meraş , Barış yardımcı
Milli takımın iskeletini oluşturabilir iyi performans gösterebilirse bu sezon

1

Gigs yorumuna yanıt

barış yardımıcıyı sana verelim sen al milli takımına.

0

Aytaç Şimdi çıkıp şakayla karışık Samet Aybaba bile Bursaspor’u yönetiyor dese gülecek mi? Acaba Samet hoca ?

0

arkadaş bütün yabancıları gönderin yerli oyuncu alın. takımda yabancı futbolcu görmek istemiyorum şahsen. şuan checdou latolevici dışındaki bütün yabancıları gönderin. karakterli yerli oyuncu bulun. veya kendi alt yapımızdan çocukları. yabancılar anca para yer. top oynamaz top oynamaz top oynamaz. beluşi bataja civelli gibi adamları bulamıyoruz artık yabancı transferlerini askıya alalım. en azından borç yükünden kurtulana kadar…

0

Samet hocanın tesbiti cuk !oturmuş…
Aytaç milli takımdaysa vay o millî takımın haline.
Yetenek dediğimiz adamlar ben oldum deyip çalışmaz yatar, kazmalar deli gibi koşar bişeyler yamaya çalışır olmaz. Sonra takımdan, milli takımdan hayır bekleriz

2

H.COŞKUN yorumuna yanıt

Ronaldo’da yeteneksiz herhalde deli gibi koşuyor!.

1

Alayına yorumuna yanıt

Bahsettiğim şey tam da bu zaten…
Ronaldo deli değil salak heralde ki yılda 50 m. kazanırken veya onun gibi daha yetenekli Messi,Marcelo gibi adamlar deli gibi çalışıp koşarken tekmeye kafa atarken, bizim g*tü kalkık eşekler yatarak para kazanacak, bizde onların kahrını çekmeye devam edeceğiz… Samet hoca ve aklı başında adamlar da bizim Aytaç,Y.Erdoğan, Furkan dan… Bjk Oğuzhan, G.Töre, Tolgay… saymakla bitmeyen bu eseklerden adam olmalarını bekleyecek!!!

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör