Aman dikkat!
Bursaspor taraftar grubu Teksas, kritik süreçte tek bir küfrün dahi kulübün geleceğini tehlikeye atabileceğini vurgulayarak camiaya sert bir uyarıda bulundu.

Bursaspor taraftar grubu Teksas, yaklaşan kritik maç öncesinde kamuoyuna dikkat çeken bir açıklama yayımladı. Açıklamada, kulübün telafisi olmayan bir eşikte bulunduğu vurgulanırken, tribünlerde yaşanabilecek olası küfürlü tezahüratların ağır sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekildi. Teksas tarafından yapılan açıklamada, yaşanan sürecin bir rica değil, kulübün geleceği adına hayati bir uyarı olduğu ifade edildi. İki sezondur büyük bir mücadele verildiği belirtilirken, bu emeklerin tek bir küfür nedeniyle yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu vurgulandı.
Küfür kulübe zarar verir
Açıklamada, başta Başkan Enes Çelik olmak üzere yönetim, teknik kadro ve kulüp personelinin gece gündüz verilen emeklerinin, tribünde edilecek tek bir küfürle heba olabileceği belirtildi. Küfür, Bursaspor’a sıkılan bir kurşun olarak nitelendirildi.
Çağrı net ve açık
Teksas, camiaya yaptığı çağrıda, her küfrün Bursaspor’un geleceğinden çalınan bir parça olduğu hatırlatmasını yaptı. Kurtuluş mücadelesinin küfürle kirletilmemesi gerektiği vurgulanırken, bu sürecin tertemiz bir zaferle taçlandırılması istendi. Açıklama, “Emeğe saygı, armaya sadakat için küfre hayır” mesajıyla son buldu.






Şu küfürlü besteleri sadece bu olay için değil de tüm bestelerde bırakabilsek keşke. Derdimizi küfürsüz de açıklayabiliriz
Bas bas bağırdık şu haydi söyle ve caddelerde Rüzgar bestesi bitsin diye .
Çağ dışı resmen. Toplu küfür (yok adamı bilmemen neresin den )
yok usulca bilmem ne içiyorlar ..🚬🙄
Bu mu vizyon ?
Caddelerde Rüzgar bestesi
Kadar iğrenç. Bir küfürlü beste yok diye !!
Hala her maç ısrarla caddelerde rüzgar !
Haydi söyle.!!
Yeter artık maç gelen ailelerden de utanmıyor sunuz ?
Sampiyon oldugumuz sene ne guzeldi dimi dostum hemde fairplay ligi vardi ordada sampiyon olmustuk trubun kufru yok takim sari kart kirmizi kart almiyor hey gidi gunler
Teksas senin boyle bi paylasim yapman helal olsun ama bu kufur kiyameti yapan sizlersiniz koskoca maraton togg bir allahin kulu kufur baslatmiyor yapmayinnkimse yapmasin enes aydina dikkat edin gencler o adama uymayin bu mac bunu yapmayin tepedeki kuledeki arkadastan bahsediyorum kufur trubunun kulturunde var diyen bir adam keske maclara sokulmasa ama malesef geliyor
Kesinlikle kimseye küfür etmeden, mesela maç başında Ne mutlu Türküm diyene, bağıra bağıra ama. Andımız mesela. Dağ başını Duman almış mesela. Hadi ama zor değil. Tüm dünya Türk’ün gücünü, sesini duysun. Haydi renkdaslar küfür yok.
Peki bugüne kadar aklınız neredeydi? Her platformda bu konuyu dile getirdim. Küfürlü besteler olmasın alkollü maça gelmeyin, nedenlerini de tek tek söyledim
1 ailesi ile gelenler rahatsız oluyor
2 bir anne kızı yada oğluyla maça geliyor küfürden dolayı mahcup oluyor
3 takım maddi ve manevi olarak zarar görüyor
4 aileler için tribünler maalesef antipatik oluyor
Etmeyin kardeşim küfür edince sahaya madde atınca eline ne geçiyor? Alkol alma demiyorum al iç ama kendini bilecek şekilde iç ki başkalarına sıkıntı olmasın. Protesto mu edeceksin bunun daha güzel yolları var o şekilde et küfüre hayır şiddete hayır. TÜRKİYE 🇹🇷 sevdamız BURSASPOR aşkımız
önümüzdeki ilk maç seyircisiz olacak muhtemelen malatyaspor macı ile cezayı cekeriz. küfür etmek bişeyleri düzeltseydi tribünlerin uzaya çıkması gerekirdi şimdiye kadar. şimdi hem küfredip sonradan küfretmeyelim uyarısı yapmak ironik 🙂
Bu küfürlü besteleri kim uyduruyor ve söyletiyor !!! ???
TFF de emir kulu. Bundan rahatsız olanlar TFF den ayar çekmesini isterler. Şampiyonluk yolunda çok ağır engellerle karşılaşırız.
İnadına, DAĞ BAŞINI DUMAN ALMIŞ, Askerde söylenen VATAN SANA CANIM VEDA, HER TÜRK ASKER DOĞAR vb. gibi ceza aldırmayacak fakat malum adreslere gereken cevabın verileceği marşlar yüksek volümde söylenmeli.
Bence birileri bizim tribünleri kullanıyor.Ne güzel birkaç zamandır televizyonlara çıkıyoruz şovlarımızla,derken ayrılıkçı bir siyasetçiye sövüyorlar.Bizim “akıllı” tribün liderlerimiz buna çanak tutuyor.Bunlar bizim başarımıza gölge düşürüyor,bizi herkese hedef gösteriyor.Yarın öbür gün gelecek cezada bu arkadaşlar ne diyecek,ceplerinden mi cezaları.Fb,gs ve bjk yapmazken bizimkilere mi iş düşüyor.Kötü kokular geliyor…
Bursaspor sevdalıları yarın stadyumu şehrimiz için dolduralım biz ki asla siyasete oyuncak olmadık biz bu şehrin sevdalılarıyız bu şehir o stadyumda sağcısı solcusu Arnavut u yörüğü kürdü Laz ı bir oluyoruz bunları bilmeyenlere inat sesimizi sevgimizle yükseltelim haydi tüm biletler bitsin tüm şehir tek yürek tek sevda olsun
Bu grubun ne zamandan beri PKK ve sempatizanlarına taviz verdi arkadaşlar. Bu tribun can kardeşim ABDULKERİM’i SEHİT VERDİ. Vücudunda sayısız keles mermisi vardı.
BURSASPOR bizim her ne kadar kırmızı çizgimiz ise TURKİYE VE BOLUNMEZ VATAN KİPKİRMİZİ cizgimizdir.
Evet BURSASPOR çok önemlidir. Zaten o yuzden üzerimize oynuyorlar. Meclis başkan vekili ve İmralı postacisi Buldan bile TERÖRİST Zana için ONURUMUZDUR diyebiliyor.
Ama biz millet olarak TERÖRİSTİ TRUBUNDEN PROTESTO EDEMİYORUZ OYLE Mİ ?
Peki neden ? BURSASPOR BİR UST LİGE CİKAMAYACAK DİYE.
ULAN ULKE BOLUNMEK UZERE BURSASPOR MU KALACAK SES CİKARMAZ İSEK
Ulke uzerinde oynanan oyunlara diyarsiz kalmadigin icin terrorist sevicilere inac Tek Turkiye Tek Bursaspor
Bu IP araştırılsın.
İşte asıl bunlar ülkeyi karıştırmak, bölmek isteyen.
Bu amacı için Bursaspor’u kullanmak isteyen.
Ulan arkadaş, 50 bin VATAN EVLADININ katili olan pice ve onun yardakcilarina kucak açan İP mi ?
Her tribünde aralara girip 5li 10lu gruplar halinde küfür ederek taraftarı gaza getirmeye çalışanlar olacaktır.Esas tehlike bunlar, hemen kitle halinde engellemeliyiz.Mesela maraton alta ortalarda bir grup oluştu , küfürden başka bir şey yapmıyorlar.Madem tek sevdamız Bursaspor , sevdamıza ihanet etmeyelim. Yarın sinirlerimize hakim olma , çektiğimiz acıları yüreğimize gömme zamanı.Lider çıkacağımız maçı lider bitirelim.Hem puan , hem taraftar olarak..
Maç boyu ne mutlu Türküm diyene diye inletelim heryeri susmadan sesimiz kısılana kadar kulakları patlatırcasına tüm türkiye görsün bizi çatkasınlar.
Asla küfür etmıyelım sayın başkan elıne mikrofon alıp maç başlamadan evvel anos yapması gerekır cunkı Teksas baskanı dınler
Kesinlikle bu maç kendimizi tutalım tüm Türkiye bizi izleyecek. Küfürsüz milliyetçi marşlar bestelerle stadyumu inletelim tüm Türkiye’ye gösterelim Bursa’nın büyüklüğünü. Uyanık olalım şampiyonluk yolundayız.
Şimdiye kadar yapılsaydı o zaman her maç Teksas dan başlıyor küfürlü besteler daima gereksiz haydi söyleler 2000li seneler gerek var mı bunları söylemeye ailece orada olan insanlar var maratonuda buna katınca kötü görüntü geçen yıldan beri süre geliyor teröristler dışında yapılmaması gerekiyor kaldı ki bizi bilen biliyor saygılar.
Aynen beyler. İmralı’daki O Çocuğuna bu saatten sonra küfür etsek noolcak? Onun dünyanın en büyük o. çocuğu olduğunu zaten bütün dünya biliyor. Aliağa maçında o piçin veya Leyla Zana’nın adını ağzımıza alıp, bize ceza verdirmek için aportta bekleyen dötlerin eline koz vermeyelim. Artık bu liglerde durmayalım lütfen. Ali Ağa’ya koyalım, devreyi lider bitirelim. Yürüyelim, gidelim. Pkk’nın fistan giymiş yosmalarıyla uğraşmayalım, ittir edin, onların da icabına sonra bakarız nası olsa. Bu alt liglerdeki çamurla çökekle, ve de sümüğünü çekemezken Bursaspor’a dil uzatan köpeklerle uğraşmaktan bıktık amk. Yettiyse yetti.
Sen vatan sever değil Bursaspor sever birisin ama şunu unutma vatan elden giderse ne sen nede Bursaspor kalır bilgin olsun
Yaptıklarımızın IRKÇILIK olduğunu anlamayanlara ne anlatılsa nafile.
Bursaspor sevdalıları bizler bu şehirde o stadyumda Arnavut u Çerkez i Laz ı kürdü yörüğü o tirbünde Bursaspor oluyoruz bizler asla ırkçı olmadık hağn hiç olamayız bizler vatan aşkı büyük olan şerefli tirbün sevdalılarıyuz bizler tirbüncü ülkemizin en değerli üniversite sinde akumuş sonra vatani görevinde şehit düşmüş arkadaşları olan Teksas ız
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni, bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır.
Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin.
Bu imkan ve şerait, çok na müsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, MEMLEKETİN DAHİLİNDE İKTİDARA SAHİP OLANLAR, GAFLET ve DALALET HATTA HIYANET İÇİNDE BULUNABİLİRLER.
Hatta bu iktidar sahipleri, ŞAHSİ MENFAATLERİNİ, MÜSTEVLİLERİN SİYASİ EMELLERİYLE TEVHİD EDEBİLİRLER. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır!
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M. Kemal ATATÜRK
Aha bunu denemek istemiştim işte ATATÜRK’ÜN GENCLİGE HİTABESİNE bile tahammül edemeyen yavsaklar var. AMA O YAVSAKLAR BURSASPORLU DEGİL
Aynen katılıyorum… leyla zana pervin buldan apo selo vs vs bunlar gibi bir çok vatansız ırıspı çocuğu hakkın ırıspı çocuğu diye tezahürat yapmak şuanda o ırıspı çocuklarımdan çok bize zarar verecek… Tamda herkesin gözü üzerimizdeyken bunlara ırıspı çocuğu dersek bu ırıspı çocuklarının işine gelir daha çok ceza verdirmek önümüzü kesmek için uğraşır bu ırıspı çocukları… Süreç müreç ayağına koruyanı sahipleneni de çok bu ırıspı çocuklarını…
Seni araştırsınlar.
Ne Mutlu Türküm Diyene!