Alinur Aktaş’ın Bursaspor isyanı!
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor’a verilen 9 maçlık seyircisiz oynama cezası ile ilgili, “Kabul edilemez” yorumunda bulundu. Aktaş, “İlk maçta Diyarbakır’da Bursaspor’umuzun daha ağır olaylarla karşılaştığında rakip takıma 2 maç ceza verildiği gerçeğinden hareketle bu yanlıştan bir an evvel geri dönülmelidir” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursaspor’un Amed Sportif Faaliyetler maçı sonrası aldığı ceza ile ilgili açıklama yaptı.
9 maç seyircisiz oynama cezasının kabul edilemez bulan Aktaş, “Şiddetin hangi gerekçeyle ve nerede olursa olsun karşısındayız ancak; Bursaspor’umuza TFF tarafından verilen 9 maçlık ceza da kabul edilemez. Bursa’da yaşanan saha olaylarının, sezonun ilk yarısında Diyarbakır’daki müsabakada Bursaspor’umuzun yaşadığı olaylar da göz önünde bulundurulduğunda sportif çerçevede değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Otokontrolden yoksun birkaç şahsın açmış olduğu ve bir dakikadan daha az sürede Emniyet Güçlerimiz tarafından derhal kaldırılan, kabul edilemez afişlerin Bursaspor Kulübü’nü bağlamadığı çok nettir.
Kaldı ki emniyet güçlerimiz ilgili şahıslara yönelik ivedilikle işlem yapmıştır. İlk maçta Diyarbakır’da Bursaspor’umuzun daha ağır olaylarla karşılaştığında rakip takıma 2 maç ceza verildiği gerçeğinden hareketle bu yanlıştan bir an evvel geri dönülmelidir” ifadelerini kullandı.
Zamanında bizde bu şerefsizler gibi sesimizi çıkarsaydık şimdi böyle olmazdı iş işten geçtikten sonra bagırsan ne olur bagırmasan ne olur okadar yazdım bu sitede ne yapın edin bu maçı yayınlatmayın diyarbakırdaki olayları bir tek biz gördük yeterli tepkiyi vermedik ama bursa’da yaşananları herkez gördü o yüzden daha fazla ceza aldık yapacak bişey yok bu cezayı çekecez malesef bursam yapa yanlız kimsenin sahip çıktıgı yok PKK takımı bile bizden daha güçlü olmuş federasyonda aq ben böyle işin
GEÇTİ BOR UN PAZARI SÜR EŞEĞİNİ NİĞDE YE….TV LERDE BURSASPOR DİLİM DİLİM DOĞRANIRKEN GIK DEMEDİN…BÖYLE BİR CEZANIN GELECEĞİNİ BİLMEYECEK KADAR SAF DEĞİLSİN HERHALDE..BUNA KARŞI HİÇBİR GİRİŞİM YAPMA İŞ İŞTEN GEÇTİKTEN SONRA GAZ ALMAYA YÖNELİK AÇIKLAMA YAP..ÇOK AZ KALDI ABBAS YOLCU SENİN SON 10 AYIN…
Başkan bu cezayı partinizin kapınıza bağladığı TFF veriyor. 2 ay sonra vay halinize..
sarıbal hariç 19 vekil ve 17 belediye başkanı pazartesi rivaya çıkartma yapmalı,nokta.lütfen bunu yayalım baskı oluşturalım.sesimizi daha gür çıkaralım tahkimden büyük indirim gelmemesi işten degil
Tepki koymaya devam düşer 5 ordanda 3 tepki koymassan kalır 9 da suzmak yok tepkiye devam
Bıktık sizden bıktık tiksindik.. Gidin yokolun. Bizi bu duruma düşüren sizsiniz…