Ahmet Çobanoğlu göz doldurdu!..
Bursaspor’un 16 yaşındaki genç oyuncusu Ahmet Çobanoğlu, Anadolu Üniversitesi maçında 90. dakikada oyuna girerek Hamza Gür’e gol pası verdi ve kısa sürede taraftarların gönlünü kazandı. Gelecekte Bursaspor’un Süper Lig yolculuğuna katkı sağlaması beklenen Ahmet, Avrupa’da oynamayı hedefliyor.
Bursaspor’un 16 yaşındaki futbolcusu Ahmet Çobanoğlu, Artvin Hopaspor karşısında 90. dakikada oyuna girerek ilk kez forma giydi. Ardından Anadolu Üniversitesi maçında da sonradan sahaya giren genç oyuncu, dikkatleri üzerine çekti. Ahmet, 90. dakikada oyuna girdiği bu maçta, kaleciden topu kaparak Hamza Gür’e aktardı ve Bursaspor’un dördüncü golüne katkı sağladı. Kısa süre içinde büyük bir etki yaratan genç futbolcu, Bursaspor taraftarlarının sevgilisi olmayı başardı.
Geleceğin yıldız Adayı
Ahmet Çobanoğlu, sadece sahadaki performansıyla değil, aynı zamanda gelecek için Bursaspor taraftarlarının büyük umutlar beslediği bir isim olarak dikkat çekiyor. Genç futbolcu, sahaya adım attığı her dakikada gelecekteki büyük başarıların habercisi gibi görünüyor. Bursaspor’un gelecekteki Süper Lig yolculuğunda en önemli isimlerinden biri olması beklenen Ahmet, kısa sürede büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi.
Ahmet Çobanoğlu hedeflerini açıkladı
Maç sonrası açıklamalarında oldukça heyecanlı ve gururlu olduğu görülen Ahmet Çobanoğlu, “Çok çekişmeli bir karşılaşma oldu. Çok gururluyum, çok mutluyum bu camianın bir parçası olduğum için. Daha bu başlangıç, benimle ilgili çok şey göreceksiniz.” dedi. 41 bini aşkın taraftarın önünde oynamanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten genç oyuncu, gözlerini Avrupa’ya çevirmiş durumda. Ahmet, “Hedefim Avrupa’da oynamak. Bursaspor’dan direk Avrupa’ya gitmek istiyorum, Enes Ünal gibi..” diyerek gelecekteki planlarını da paylaştı.
Bu açıklamalar, Ahmet Çobanoğlu’nun azmini ve büyük hayallerini gösteriyor. Bursaspor taraftarları da genç oyuncunun peşinden gitmeye ve onun başarısını görmeye şimdiden sabırsızlanıyor.
Yine başladık aşırı uçlarda gezinmeye
Beklentiyi yükseltmeye, gencecik çocuğu
Pohpohlamaya, daha henüz bir şey görmedik 5 dk 10 dk ile yıldız adayı yapmak, beklentileri yükseltmek gereksiz hareketler bence, Ahmet kardeşimiz
Çok çalışıp aldıgı süreleri arttırmalı bence
Gelecek sezon Nilüfere kiralanıp
Orada formayı kapıp hem kendisini geliştirmeli hem de kalitesini ispatlamalı
Daha pişmeden oldum diyen bir çok gencimizin nerelerde olduguna şahit olduk beklentileri yükseltmeye gerek yok
Adam zaten U 17 Milli takımında banko oynuyo. Pohpoh’lamasan noolacak? Millet 13-14 yaşındaki futbolcuları daha o yaşya keşfedip bedavadan almaya çalışıyo. Sezon sonu Fener’i Cincon’u gelecek, kaç paraysa verecek, bu çocuğu senin elinden alacak gidecek. Sen de arkasından bön bön bakarken, gene burdan yönetime sallayan cümleler yazacaksın. Yalan mı?
Aferin Ahmet , başarılarının devamını diliyorum . Acele etmeden doğru zamanda umarım hedefine ulaşır ve bizden direkt Avrupa’ya gidersin ama önce birlikte kazanmamız gereken kupalar var 😉
Çok çalış, kendini geliştir, futbolcu gibi yaşamaya dikkat et.
İstanbul takımlarının radarına girdiğinde akıllı ol.
Avrupa neden olmasın.
Tamam abi. Doğru söylüyon. Bu saatten saonra öpeyim İstanbul takımlarının radarını. Avrupa’ya gidem bâri. Tamam.
Ne çok seviyoruz degilmi havalarda uçmayı… kardeşimizin yolu bahtı açık olsun herşey gönlünce olsun inşallah..ama daha çok yolu var kardeşimizin umarım istediği dilediği yollara ulaşır onun için burası büyük fırsat gece gündüz çalışıp güç toplaması gerekiyor çalışan herzaman hakkını alır
Hayallar alemi
Şişt, lan Crespo, sen Fener’de oynuyodun hani, nooldu? Yoksun bu aralar? Transfer falan mı yaptın, naaptın amk? Hiç göremiyom seni Fener’de. Boyuna Şımanski oynuyo 8 numara, sen hep kesik. Ne iş? Nooluyo koçum? Morinyo sana taktı galiba. Senin hayaller de Velimeşe’ye bağlamış. Haberin olsun.