İdmanlara maskeyle geliyorlar!

Bursaspor'da koronavirüs önlemleri kapsamında oyuncular Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne maske ile gelmeye devam ediyor.

Önceki gün tesise maske ile giriş yapan Jani Atanasov‘dan sonra bu kez Özer Hurmacı tesiste maske ile görüntülendi.

Anıl Karaer takımın ikinci kaptanının maskeli görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak uzmanlar sağlıklı bireylerin maske takmasının virüsten korumayacağını, aksine daha zararlı olduğu yönünde görüş bildiriyor.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Böyle bir durumda bu millet asgari ücret alabilmek için sabahın soğuğunda kalkıp servise binip soyunma dolaplarına gidip sonra da iş başı yapıyorsa milyonlar alan siz Topçularda çıkıp Topunuzu Oynayın kardeşim.Tabiki Önlemlerinizi Alın Şuan Futbola bulaşmış Bi vakada yokken sizde çıkın işinizi yapın.

    106
    27
    1. @Yerli Timsah yorumuna yanıt olarak

      keşke o maskeyi ads maçındada taksaydın kırmızıyı görmez gördükten sonra hakeme saldırmazdın 5 maç cezayı yemez puan kaybettiğimiz maçlardada yokluğun hissedilmezdi..o 5 maçta özer olsaydı bu kadar puan kaybetmezdik tam formunu bulmuş tek başına maç kurtarmya başlamıştı..

    2. @Yerli Timsah yorumuna yanıt olarak

      Hasta olun diye demiyorum.Zaten hevesiniz yoktu maç oynayıp kazanmaya,bu tatilde size yaradı.Ne diyelim biz gidelim fabrikaya ama Allah elbet adaletini şaşırtmaz…

      17
      3
    3. @Yerli Timsah yorumuna yanıt olarak

      Bu nasıl bir yorum yahu.. Sirk maymunumu futbolcu, çok para kazanıyor diye senin palyaçonmu bunlar, bu düşünceler insani düşünceler değil…

      17
      22
    4. @Yerli Timsah yorumuna yanıt olarak

      Aynı şey mi kardeşim? Futbol eğlencedir. Bu adamları savunduğumdan değil ama asgari ücretlinin çalıştığı sektör durursa ekonomi zora girer, asgari ücretli geçinemez. Ha devlet sokağa çıkma yasağı ilan ederse o ayrı. Ülkede virüsten ölümler başlamış, hastalık giderek yayılıyor, herkes tedirgin bu adamlar gol attığında sevinecek mi yani?

      17
      4
    5. @Yerli Timsah yorumuna yanıt olarak

      Buradaki maksat sadece oynayanlar için değil ki şimdi cafeler kapalı kahvehaneler kapalı müzik olan büyük restoranlar kapalı bu kadar insan bu maçları nerde seyredecek evinde beinsporu olanlar izleyecek olmayanlar en yakınındaki arkadaşına gidecek belki bir eve 4-5 aile misafir gelecek. Yetkililer fazla kalabalık ortamlardan kaçın diyor. Fanatik taraftar virüs mutlaka toplanır küçücük odaya en az 5 üstünü ben bile hayal edemiyorum bile evde çocuklar var eşlerimiz var onlara yazık ukranya logoda tatil oldu avrupada tek biz kaldık mac oynayan biz beyi bekliyoruz herzaman ki iş işten geçmesini ölüm sayısı 200 lere ulaşsın o zaman ertelenir.

      25
      6
  2. Ertelenmesi gerekiyordu. Olaki 1 futbolcudan virüs görüldü ne olacak o zaman. Bu haftadan itibaren maçların askıya alınması gereklidir

    11
    2
  3. Ligler ertelendi, tahminim artık uzun bir süre ligler oynanamaz, bu durumda süper ligde lider Trabzon şampiyon ilan edilir, PTT 1. Ligde ise Hatay ve Erzurum direkt çıkar, play off lar da oynanamayacağı için Bursaspor lig 3. sü olduğundan o da süperlige çıkar.

    11
    2
  4. Dünyanın parasini aliyonuz insanların hafta sonu evde canı sıkılmasın çıkın top oynayın bizde izleyelim futbol bunun için var

    17

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu