Tayfur “Çok gol kaçırdık!”

Bursaspor’un yeni transferi Tayfur Bingöl, Yeşil Beyazlı camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken, Eskişehirspor maçını kaza olarak niteleyip, Osmanlı’dan 3 puan alacaklarını dile getirdi.

Eskişehirspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlıların sağ bek oyuncusu Tayfur BingölBursaspor olarak başlarının dik olduğunu söylerken, “ Ufak bir kaza olabilir. Böyle maçlar zor oluyor, biraz daha üzerine zor oluyor” dedi.

YARIŞA DEVAM EDECEĞİZ

Yarın kendileri ve Bursaspor adına yeni bir haftanın başladığını kaydeden Bingöl, “ Yüksek enerjili çok pozitif hocamız ve ekibi var.  Bu camiaya geldiğim için gerçekten mutluyum. Taraftarın atmosferi oldukça mükemmeldi. Osmanlıspor maçında 3 puanımızı alıp, liderlik yarışımızı devam ettireceğiz” dedi.

FUTBOL ANSI YANIMIZDA DEĞİLDİ

Eskişehirspor’a karşı motivasyon eksikliği olduğu yönündeki soruyu da yanıtlayan Tayfur Bingöl, “Sadece futbol şansı yanımızda değildi. Çok gol kaçırdık ve pozisyona girdik. Rakibin de 90 dakika boyunca kapandığını gördük” diye konuştu.

Yoluyla
BursasporX

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. şunuda belirtmek isterim ben bu kadar ezilen bir tribün göremedim dün eskişehir taraftarı resmen şov yaptı kendi evlerinde gibi bağırdılar inlettiler. bizim tribünler sadece karşılıklı bestede ışık şovda iyidi o kadar. tam futbolcu tüneli çıkışında izliyorum maçı deplasman ve texasa orta mesafedeydim. eskişehir taraftarını dinledim. biz naptık futbolcuları ateşleyecek sağlam bir bestemiz yok baskı kuramıyoruz rakip üzerinde ve hakem üzerinde bence ilk önce 16 numara olarak kendimize bakmamız lazım

    35
    11
    1. @Hasan Tahsin yorumuna yanıt olarak

      tribünler ara ara iyi cıkıs yaptı(totalde 15-20dk),1.dkdan 90.dkya kadar aralıksız bağırabilen tribün dünyada yok,zaten böyle birşey insan anatomisine aykırı.

      ayrıca çatımız membran,yani bağırdığımız zaman ses sahaya giderken dağılıyor ,direkt gitmiyor,o da çok önemli bi etken.

      10
      1
    1. @dr.timso yorumuna yanıt olarak

      Tam aksi. Son derece sıradan bir sağbek. İsmail Çokçalış’ın bundan ne farkı var? Boşuna para verilmiş. Hiç bir özelliği yok. Bir tane akın yapamadı. Hücuma katkı veremedi, savunmada da afallıyor. Stoperler kademeye girmese yaptığı hatalar daha çok sırıtacak.

      7
      10
        1. @UçanTimsah yorumuna yanıt olarak

          Tayfur’u fena devşirmişler. Adamın sağ bekle alakası yok. Kaleci Çağlar mesela bundan daha iyi stoper oynuyor. Çağlar’ı, dünkü Sedat’ın yerine devşirsek çok daha iyi oynardı.

    1. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Sen hangi maci seyrettin arkadasim. En az dort pozisyon varki mutlak gol pozisyonu. Uzatmada bile emirhan ve kubilayin pozisyonlari gol olsa galibtik.

    2. @Musa Celebi yorumuna yanıt olarak

      Yanlis maçı izlemissin demek ki en az 4 NET pozisyon birde sonuclandiramadigin ataklar dusunuldugunde takimin pozisyona girme sikintisi yoktu sadece final pasi ve sonuc gelmedi. Eskisehir sansliydi futbol sansi da gerekiyor bazen

      27
      3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu