Kerem imzaya kaldı

Sol bek arayışlarını sürdüren Bursaspor'da Denizlispor'da forma giyen ve sözleşmesini fesheden Kerem Can Akyüz'ün Bursaspor'a transferinin imza aşamasına geldiği açıklandı.

İlk kez Bursa Hakimiyet’in okurlarına duyurduğu transferde 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiği Kerem Can Akyüz’ün de Bursaspor’da oynamak istediğinden transfere sıcak baktığı bildirildi.

KARİYERİNDE 162 MAÇ VAR

Bürokratik işlemlerin bitmesinin ardından Bursaspor Kulübü’nün Kerem Can Akyüz transferini kamuoyuna duyuracağı açıkladı. Bugüne kadar Karşıyaka, Mardinspor, Diyarbakırspor, Türk Telekom, Konya Şeker, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Alanyaspor ve Denizlispor’da forma giyen 30 yaşındaki solbekin, kulübüyle sözleşmesini feshettiğinden bonservis sorunu bulunmuyor. Kerem Can Akyüz kariyerinde TFF 1. Lig’de 162 maça çıktı.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        ………………….git Z_09 baska yerde yorum yap çöp sensin burasıda çöp kovası degil.saygılı ol akıllı ol

      2. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        Sen nasıl bir bursasporlusun bence uzaktan yakından alakan yok alınan veya gündemde olana elestri yapabilirsin sen nasıl bursaspora çöp dersin eleştirmek başka birşey seninki başka milyonlarin sevdiği tuttuğu kulübe böyle nasıl konuşuyorsun bir bursasporlu bunu yapmaz git hangi takımı tutuyorsan onun sitesinde yorum yap burda boş boş ortalığı germe laf kalabalığından başka birşey değilsin

        29
        1
  1. Aferin yönetim! Devam edin milletin çöp diye elden çıkardıklarını almaya. 3 yıldır sırf bu saçma transfer politikaları yüzünden küme düştük ama belli ki hala aklımız başımıza gelmedi. Bu sefer hedef süper lig değil amatör lig. Öyle mi?

    17
    39
    1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Ondan bu haldeyiz zaten, 3 senedir futbolcu etiketi ile ismi yan yana gelemeyecek oyuncularla takımı doldurup çöplük haline döndürdüğümüz için lig düştük ve açıkçası pek uslanmışa benzemiyoruz. Başkan değişti, hoca değişti ama zihniyet değişmedi.

      13
      12

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu