Turu Ataberk Dadakdeniz getirdi! 2-1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda  Bursaspor deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaştı.

Maçın 90+5. dakikasında Tayyip‘in kullandığı penaltı atışını kurtaran Ataberk maçın kahramanı oldu.

Bayburt Genç Osman Stadı‘nda oynanan karşılaşmaya Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Ataberk Dadakdeniz, Onur Atasayar, Rüştü Hanlı, Cüneyt Köz, İsmail Çokçalış, Sedat Dursun, Jani Atanasov, Musa Araz, Çağatay Yılmaz, Igor, Seleznov 11’i ile başladı.

Bursaspor maçın 21. dakikasında geriye düştü. Rakip kaleye gol için yüklenen yeşil-beyazlı takım Bayburtspor‘un kontra atağında Sinan Özkan‘ın golüne engel olamadı.

Yeşil-beyazlı takımın beraberlik golü 45+3’üncü dakikada penaltıdan Seleznov kaydetti. Bu dakika içinde ceza sahası içinde topla buluştuğu anda yerde kalan Ukraynalı oyuncu penaltı atışında kaleci ile topu ayrı köşelere gönderdi. Bu gollün ardından maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

Bursaspor 70. dakikada Onur Atasayar ile skoru 2-1 yaptı.

90+5’te Tayyip‘in kullandığı penaltı atışını Ataberk kurtardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca yeşil-beyazlı takım adını bir üst tura yazdırdı.

51 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Maçı değil, Aspor’un yayın saçmalığını izledik. Pozisyonları devam eden maçı kesip, başka maçın daha başlamayan seremonisini göstermek, maç sırasında reklam vermek, hakka dizi film fragmanı vermek de neyin nesi? İnanılmaz kötüydüler. Ayrıca yönetmen de kesin Bayburt borazanı. Adamların golünü ballandıra ballandıra gösterip, Seleznov’u günah keçisi yaptılar. Top eline değdi diye arkadan pozisyon dondurmalar falan da nedir yahu.
    Sevgili Ali Akman kardeşim, bir birde onu atacaksın, sonra da ofsayt topa girmeyeceksin. Allahtan Ataberk kardeşimiz takımı ipten aldı. Artık kupada daha ciddi bir kadro ile oynamak gerek…

    143
    4
    1. @Diego yorumuna yanıt olarak

      Adam geleli yarım sezon olmadı transferler yapılalı 3 ay geçti biraz yavaş olsak aklilanmış olsak yoksa kaşar hocalardan birisini mi istiyorsunuz? İlk üç maçta ki kadrola devam etseydik emin olun çok daha alt sıralardaydık ayrıca hoca Emirhani oynatıyor Kubilayi da geri kazandırdi gibi.

    1. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Son dakika penaltı atışı tam komedi. Top penaltı noktasının bir karış önünde, Sedat atış sırasında neredeyse atanla yan yana Sedatla birlikte en az dört topçummuz ihlal yapıyor. Penaltının tekrarlanmaması hakeme eksi yazmıştır.

    2. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Tabelada işler yolunda gibi görünürken böyle şeyler pek olmuyor ama, kosukavak acilen gönderilmeli, bu arada seleznov tam bir sahtekar, bizim böyle kişiliksiz topçulara ihtiyacımız yok, Ali nin pozisyonu tamamen laubalilik, gol kaçırmak başkadır sorumsuzluk başka.

      17
      93
    3. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Nasıl Bursaskorlular eğleniyor muyuz ? 🙂 maç sonu burdayım demiştim geldim eleştirenlere armağan olsun ! Şimdi başlarsınız yine penaltı gol olsaydı o olsaydı bu olsaydı ! Yürüyün gidin düşün artık Bursasporumuzun yakasından !

      36
      23
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        şu anın tadını çıkarın çokta biley beklemeyin. lig başkarken küme düşmeyelim yeter diyorduk.simdi potadayoz şükredelimde Allah o kötü günleri bir göstermesin

        17
        2
    4. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Nerenle izledin maçı çok merak ettim de ondan soruyorum. Çocuk defansif ortasaha olarak oynadı. Zaman zaman da savunmanın arasına girip top çıkarmaya çalıştı. Pozisyonu gereği rakibi o bölgede karşılaması lazım zaten. Gencecik çocuklara sallayacağınıza tecrübeli dediğiniz adamların yaptığı amatörce hataları görseniz keşke.

      40
      2
      1. @kayıhanoglu yorumuna yanıt olarak

        Yarin gel scout olarak başla. Bomboş yorumlar yapmayın şuraya. Kelle istiyosunuz her zamanki gibi. Mestana salladiniz sustunuz, Selcuk Erdogana salladiniz yine sustunuz. Simdi de Yalcin Kosukavak hocaya salliyosunuz. Birakin dusun su kulubun yakasindan kimse isini yapamıyor. Memnuniyetsizligin bu kadari. Bu takim buyuk takim degil anlayin artik rica ediyorum. PTTdeyiz otesi var mi? Bu kulup -3 ceza yedi. Bu kulubun otobusu haczedildi. Hangi buyuk kulupte olur boyle seyler. Kendinizi oldugumuzdan buyuk gormeyi birakin. Destekleyelim kostek olmayalim. Sezon ortasinda hoca mi degistirilirmis. Hangi buyuk dunya kulubu sezon ortasinda hoca degistiriyor? Turk futbolunun kanseri ne medya ne de federasyon. Sadece her bir seyi bildigini sanan ama aslinda hicbir sey bilmeyen taraftarlardir. Gecen birisi yazmisti: Bu sehre futbol ogretme hoca diye. Saka gibi yorum. Ogrenmeye, sabretmeye kapali oldugumuz surece daha cok kume duser bu takım. Iyi bir futbol izleyicisi olmak seni futbol gurusu yapmaz. Eger izlemekle bir seyde iyi olunsaydi, memlekette herkes cinsel film aktörü olurdu.

        29
        6
    5. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Daaha Sedatın bugün hangi mevkide oynadığını bilmiyorsun gelmiş boş konuşuyorsun Sedat bugün Libero oynadı canım benim önce sen futbol öğren liberodaki adam ztn önde kalır senin gibi futboldan anlamayanlar bizleri üzüyor biraz öğren

      51
      1
      1. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        Libero önde kalmax. Libero stoperlerin arkasında sarkık oynayan, düşen topları toplayan, tekniği yüksek kalecinin önündeki son adamdır. Günümüzde liberolu sistem kullanılmıyor pek. Stoperlerin önünde oynayan defansif ortaha ya da önlibero denir.

        5
        5
      2. @MARATON161616 yorumuna yanıt olarak

        Aynen öyle bravo kardeşim. Daha futbolcunun maçta hangi mevkide görevde oynadığını bilmeyenler eleştirmen yapıyor ya kendini bizde boşa okuyup zaman kaybediyoruz iştee

        18
        1
  2. Ali akmana fazla yüklenmeyelim resmi bir maçta ilk defa karsilasiyor böyle bir pozisyonda bugun ataberk kurtardi yarin ali kurtarir takimi sedat yine cok iyiydi hamlelerde rustude cok aksamalar var olsun gencler her gecen daha iyi olacak

    32
    3
  3. Ilkyaridaki bize verilen haksız penaltiyi hakem son dakikalarda esitlemek icin bayburta caldi ikisi de penaltı degil ama hakemlerimiz cok kötü niyetli bir de insanları aptal sanmaları yok mu o daha kötü

    28
    4
      1. @sas yorumuna yanıt olarak

        ilk penaltı kesinlikle penaltı değildi. ikinci ise yüzde yüz penaltı değildi iki pozisyondada forvetler ayaklarını taktıtarak penaltıyı aldılar

        3
        3
  4. Hocam allah aşkına bu galibiyetlerden sen mutlu musun? Hep şansa gol atıyoruz. Takım top yapamıyor, 2 pas yapamıyor. İstanbulsporu yönetmiyorsun kendine gel kurban olayım. Bu oyunla bir halt olmaz bizden. Her zaman kalecilerin penaltı kurtaramaz

    21
    10
  5. Biri şu arkadaşa söylesin. Sedat liberoda oynadı. Maçı izlemeden yorum yapmayın. Stoperler evlere şenlik. Ali denen velet şımarıklığın sırası değil. Kör olsa koklayarak atardı.

    14
    21
  6. ataberk harika çıkardı,alt yapı oyuncularımza saygılı yorumlar yapalım.zamana ihtiyaçları var.bu sene bizim amaçımız kupa değil,süper lige yükselmek olacaktır,kayıhanoglu olarak yaptığım yorumlara,KAYIHANOGLU olarak devam edeceğim.herkese selam ve sevgiler

    12
    2
  7. Senin bu bakış açın da yanlış. Ama öyle bir hastalıklı güruh var ki insanı kendi oyuncusundan nefret ettirecek hale getiriyorlar.

    6
    1
    1. @Emre1963 yorumuna yanıt olarak

      Kesinlikle ofsayt…Ama Bursaspor düşmanları burdan kendi takımına sallıyor ! Neymiş selezynov’ un pozisyonu penaltı değilmiş ! Hangi bayrağa hizmet ettiğiniz belli değil !

      13
      7
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Futbol cahilleri bir de burda yorum yapıyorlar…şuraya bak benim yorumumu bile eksilemişler, ofsayt olup olmadığını sorguluyoruz adam eksiyi basıyor. Bunların kime hizmet ettiği belli değil doğru söylüyorsun !!!

        5
        9
      2. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Kendi sahasından çıkan adama da ofsayt dediniz ya. Yorum yapmadan önce bir izleyin yada bilmiyorsanız futbol kurallarını öğrenin be arkadaş. Bir de kesinlikle ofsayt deyip millete sallıyorsun. Düpedüz savunma kurgusu hatası. İnsan bir uyarır hepiniz birden gitmeyin kornerde diye. Teknik direktör bir takımın başında niye çıkar maça. O zaman sal sahaya 11 + yedekleri oynasınlar kendi bildikleri gibi.

        8
        6
          1. @Eser yorumuna yanıt olarak

            Yok tivibu dan izlediğim için tekrar geri sarıp bakma imkanım oldu. Adam net bir şekilde kendi sahasından çıkıyor. Ofsayt değildi yani.

      3. @Eser yorumuna yanıt olarak

        eser senin yorumları okumadan eksiliyorum. Bir insan bu kadar mı futbolu bilmez de yorum yapar. Git ilk önce ofsayt kuralını öğren sonra gel her haberin altına yorum yap.

        9
        7
  8. İstanbul ve ümraniye maçı gibi bu maçıda balığına aldık. Haksız penaltı 1.1 oldu. Son dk bayburt penaltı kaçırdı. Çekirge 3.kez zıpladı bakalım şansına ne kadar daha zıplayacağız. Ads altay ümraniye ve bayburttan yediğimiz goller geçen sezon rizeden yediğimiz gollerin benzeri. Biz deplasmanda maç falan kazanamayız kandırmayın kendinizi morinyo yalçından tek dir olmazzz

    3
    19
  9. Futboldan anlamayanların hoca kesildiğini görüyoruz. Sanki takım sizin ağzınızdan çıkanlarla yürüyor. Susun da izleyin takımı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu