Selçuk Şahin “Biz vazgeçmeyeceğiz siz de vazgeçmeyin”

Bursaspor kaptanı Selçuk Şahin 2-1 kazandıkları Ümraniyespor maçı sonrası camiaya seslendi. Tecrübeli futbolcu camiaya çağrıda bulunarak takıma inanmalarını ve bundan asla vazgeçmemelerini istediklerini söyledi.

Selçuk,Bursaspor‘a imza attığım gün bir şey söylemiştim. “Biz ne olursa olsun vazgeçmeyeceğiz, siz de vazgeçmeyin” diye. 1-0 yenik durumdayken 10 kişi kaldık ama yine vazgeçmedik, sonuna kadar mücadele ettik ve 3 puanı aldık. Taraftarlarımızdan da ricam, sonuna kadar bize destek olsunlar ve vazgeçmesinler, defalarca şampiyonluk yaşamış bir oyuncu olarak söylüyorum; sizin bize olan inancınız, desteğiniz bizi şampiyon yapacak. Biz şampiyon olacağız ama yalnız oyuncu grubunun inancı yetmez. Taraftar, şehir herkes inanmalı ve destek olmalı. Skor ne olursa olsun hiç vazgeçmeyin, hep bize destek olun, bu güzel şehri, bu büyük camiayı tekrar Süper Lig‘e çıkaralım.” ifadelerini kullandı.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bursaspor sevdalıları şampiyonluk ne bir 90 dakika ne de bir maç sonucuna göre olmuyor bakın şampiyonluklar yaşadığımız sezonlarda takıma tam destek vardı hiç mi yanlış olmadı hiç mi yenilmedik ama bu sezon basın da taraftar da çatlak sesler var lütfen herkes tam destek olsun yalan dan değil lütfen basınından taraftarına şehrin ileri gelenlerine herkes destek olsun o maçlara bedava girmeye çalışanlar bence bu takıma ihanet ediyorlar yapmayın yazıktır

  2. SELÇUK OLDUKÇA KALBURÜSTÜ BİR AÇIKLAMA YAPMIŞ..BURADAN DA NİÇİN KAPTAN OLDUĞU AÇIKÇA BELLİ…MAÇA GELİNCE ÇOK BÜYÜK HATA YAPTI VE KÖTÜ OYNADI…AMA BU TÜR BİR OYUNCU HER ZAMAN SAHADA KALMALIDIR..90 DK. KÖTÜ OYNAR AMA 91.DK BİR ARA PASI ATAR MAÇ KAZANDIRIR.AYRICA BEN SELÇUK UN BU OLMADIĞINI,ZAMAN İLERLEDİKÇE ÇOK DAHA BAŞARILI MAÇLAR ÇIKARACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM…SELÇUK TAM ABİLİK YAPABİLECEK İYİ BİR KARAKTER BENCE…

  3. Taraftardaşlarım,karakter önemli,oyun sonra diyeceğim ama her ikiside lazım.Lütfen maç esnasında kızalım,küfredelim(lafın gelişi)kendi içimizde ama ıslık ve yuhalama olmuyor.Oyun,oyuncu zaten düşük birde biz,daha çok destek daha iyi yerler inşaĺah,hepinize saygılar.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu