Lato “Çalışmaya devam”

Emirhan Aydoğan ve Abdullahi Shehu ile birlikte 7 lig maçında da forma giyen 33 yaşındaki futbolcu gençlere örnek bir profil çiziyor.

Basına kapalı son antrenmandaki fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan deneyimli krampon, ‘Çalışmaya devam’ notuyla yılmadan forma savaşını sürdüreceği mesajını verdi.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. LATO BU TAKIMIN EN BERBAT OYUNCUSU KOCA SEZON 2 ŞUT ÇEKİCEK DİYE SOL KANADI KOLİDOR YAPIYOLAR SAYESİNDE HER MAÇ. ALTAY MACINDA DA AYNI ŞEY OLDU ADANA MAÇINDA DA 3 GÖLÜDE ONUN KAÇIRDIĞI ADAMLARDAN YEDİK. KESİN ARTIK ŞU ADAMI BİR GENÇ OYUNCU KOYUP OYNATMAK BU KADAR MI ZOR BU YAŞTA ADAMIN HATALARINA KATLANACAĞIMIZA EVLADIMIZ HATALARINA KATLANIRIZ.

    19
    12
    1. @BURSA yorumuna yanıt olarak

      Koridor olmasını bir yana bırakıyorum hücumda aldığı her topu yanlış kullanır mı bir insan. Aldığı toplarda ya geç kalıp sağına soluna veriyor ya da yanlış kullanıyor. Abartısız söylüyorum son 3-4 maç aldığı topların %90ını yanlış kullandı. Ama bizim akıllı taraftarımız neden hücum oynamıyoruz diye sedatın oynamamasından dem vurur : )

      4
      3
  2. devre arası süperligden bir teklif gelse alacaklarına karşılık 100-200 de birşeyler verseler yeter arkadaşa katılıyorum sol kanat resmen koridor oluyor onur zaten hep sakat oraya başka çare bulmamız lazım ,lato,aykut,musa,özer son maçta rezildiler yine sonradan giren igor ligin başında çocuklar tecrübesizdi okey ama oynanan futbol zevk veriyordu 10 kişi karagümrüğe bile çok iyi oynamıştık şimdiki futbol gerçekten kötü

    10
    1
  3. Latonun bu takıma faydasından çok zararı var , rakipler bunu çözdü sürekli sol kanadımızdan geliyorlar. Ayrıca Instagram hikayesinde paylaşım yaparken sigara paketinide bi zahmet kadraja sokmasın, bu adam bitik bitik, kaç tane pozisyon geliyor sol ayağına tam ortalık bizim bu topu sağına alıyor geri pas oynuyor yeter artık.

    4
    4
  4. en son eleştirilecek futbolculardan biridir. birileri laf olsun diye, kahvahanede konuşamayınca, buradan yazıyorlar. bu takıma güvenirseniz, mutlu olacaksınız. eleştiri değil, destek zamanıdır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu