Bursaspor’dan taraftarına “Lütfen…”

Bursaspor’u meslek yaşamımım büyük bölümünde takip ettim.

Bursaspor Basketbol takımının Süper Lig’e yükselmesiyle Bursasporlu taraftarlar desteklerinin karşılığını almış oldu. Ligin başlamasıyla yeşil beyaz sevdalılarını büyük heyecan sararken desteklerini de artırarak sürdürüyor.

Ligin ilk maçı olan Tofaş maçında da böyle oldu; ancak maç sonrasında 62 koltuğun kırılmış olduğu görüldü ve bunun sonucunda da 20 bin TL’lik zarar Bursaspor’a fatura edildi.

Bursaspor basketbol şubesi yetkilileri tribün liderleri ve taraftarlardan bu konuda ricada bulundu.

Yeşil beyazlı yetkililer konuyla alakalı olarak

“Kendi yağımızla kavrulmaya çalışıyoruz, maddi imkansızlıklara rağmen bu noktaya geldik.

Her maç bunu yaşarsak lig sonuna kadar en az 500-600 bin TL koltuk parası öderiz -ki bu paralarla biz oyuncu transferi yapabiliyoruz- Kulübün başka ihtiyaçlarını giderebiliyoruz.

Bunun yanı sıra en ufak bir küfre bile 15 bin TL ceza kesiliyor.

Bu noktaya gelirken de en büyük omuz verenimiz taraftarımızdı.

Şimdi onlardan bir ricamız daha var.

Lütfen koltukların üzerine çıkmadan ve küfür etmeden takımlarını desteklesinler.

Çünkü koltukların üzerine çıkıldığında istemeden de olsa kırılabiliyor.

Koltuk kırmak ve küfür etmek Bursaspor’a çok büyük zarar veriyor.

Bursasporlu taraftarların da kulübe zarar vermek istemeyeceklerini biliyoruz”

Bu konuda gereken uyarıları yapmalarını ve kontrolü de sağlamalarını tribün liderleri ve gruplarından özellikle rica ediyoruz.”

Şeklinde konuştular.

33 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      Bu yorumlara kim bu kadar + verdi? Bu arada ben bu habere daha ilk kez bakıyorum ama + butonunun rengi mavi olmuş yoruma + vermediğim halde?

      1
      6
    2. @Harbici yorumuna yanıt olarak

      bana taraftarını göster sana takımın yerini söyleyeyim.
      taraftar salona da girdi ya yakında basketbol takımı da biter.

      57
      9
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        Eser sen hangi kategoridesin? Zır Cahil mi? Çorbacı mı? %97 cahil olan taraftar gurubunda %3 çorbacıysa sende bir bölümdesin ama hangisi?

        11
        9
        1. @Tabiya yorumuna yanıt olarak

          Kardeşim ben takımını karşılıksız seven yenilse de yense de hep destekleyen zır Bursaspor delisi grubundayım o da onda bir kadar küçük bir yer işgal ediyor bu saydıklarının yanında !

          8
          15
          1. @Eser yorumuna yanıt olarak

            İkna edici açıklama olmuştur umarım değiştirin bu kafaları ! Şampiyon olup ta küme düşen takım olarak tarihe geçtik ! Aleme rezil olduk hala akıllanmadınız ! Forma pazardan ! Üstüne bi de bedava kombine ! SMS desen hak getire ! Sizi amatör paklar orda da çorba olmadığı için gelmezsiniz zaten ! Böylelikle sizden kurtulmuş oluruz ama bu sefer de ortada tutacak takımımız kalmayacak !?

            14
            5
    1. @Serkan yorumuna yanıt olarak

      Kazanırken bunları yapanlar, yarın takım kaybettiğinde neler yapmaz.
      Maalesef bu kulüp artık bu taraftar kamburunu taşıyamıyor. Taşıyamadı. Ve küme düştü.

      33
      3
  1. Hangi taraftardan bahsediyorsunuz dışarıda alkol yada keyif veren maddeleri aldıktan sonra içeride tekbir getirenleremi laf anlatıcaksın geç onu.

    34
    5
  2. Güzel adam olun iyi adam olun namınız delikanlılığınız iyiliğiniz ile yürüsün bırakın küfürü nolur! bir dönün bakın geriye ne kazanıldı edilen küfürlerden yapılan taşkınlıklardan bir yeter diyin kendinize……………………..

    29
    1
  3. Lütfen Beyler…Basketbol takımımız “Tencerede pişirip.kapağında Yiyiyoruz”Misali.Kıt Kanaat Gidiyor.Birde biz Severken öldürmeyelim.Sevgilimizi…
    Lütfen Küfür…Yabancı Madde Atmadan Atanı Engelleyerek.Koltukların Üstüne Çıkmadan Destekleyelim.

    26
    1
  4. Rebound ne diye sorsan bilen az çıkar içlerinden. Çünkü mesele sporsever olmak falan değil. bir çok ergen ve cühelanın kimlik bulduğu yer haline geldi tribünler.

  5. Bu rica bence işe yarar ! Bizim taraftarımıza adam değil demek de hoş değil, zır cahil yakıştırması da. Büyük Bursaspor taraftarı böyle düşünenleri bu maçta utandıracaktır.

    7
    3
    1. @oxo yorumuna yanıt olarak

      Küçük bir hesap yaplım 20000/62=322 tl yapar arkadaşım üstüne çıkınca kırılıcak bir koltuğa bu parayı vermek sanırım kümse görmüyor alt tarafı plastik burdada rant dönüyor heryerde olduğu gibi sonra taraftar para versin taraftar cefa çeksin taraftar taraftar herşeyde suçlu siz cepleri doldurun

      1
      7
  6. Burada Bursaspor tribün liderlerine çok iş düşüyor. Evet taraftarlarımız arasında cahil,eğitim seviyesi düşük taraftarlarımız bulunabilir. Aslında bu Türkiyenin eğitim seviyesinin düşüklüğünden kaynaklanıyor yani bu her yerde var. Tribün liderleri taraftarları maçlardan önce kenara çekip konuşmaları gerekir.
    Sevgili Bursasporlular yıllardan sonra ilk defa basketbolda süper ligde oynuyoruz bunun tadını çıkartın. Alt tarafı bir maça çıkıyoruz savaşa değil. Bu bir spor müsabakası yenmekte var yenilmekte. Hakem yanlış karar verebilir hatta art niyetli de olabilir. Rakip sporcu ters hareketler yapabilir yada rakip taraftarlar küfürlü tezahüratlar yapabilir. Sakın ama sakın küfürlü tezahürat yapmayalım. Sahaya asla yabancı madde atmayalım. Hakeme küfür etsekte zaten bir şey değişmez ,tepkimizi ıslıklarla yuhalamalarla yapabiliriz. Futbol sahalarında bir küfür etsek arada kaynar ama salonda edersek bütün salon duyar ve BURSASPORUMUZ çok ağır cezalar ve hatta seyircisiz alabilir.

    7
    1
  7. Birader biz de içiyoruz da içeride kulübe zarar verecek tek birşey yapmıyoruz. Hergün uyar bizim bir kesim taraftardan adam olmaz. Adam oraya kırmaya dökmeye geliyor destek olmaya değil. Söyle besteni takımını destekle sonra git…

    7
    1
    1. @Fuat yorumuna yanıt olarak

      İzmir’in dağlarda tezahüratının ksk ya uyarlanmış versiyonu söylenmesin artık lütfen. Atatürk’e de saygısızlık yapılmış oluyor. Küfürde içerdiği için yakışmıyor.

      2
      1
  8. maça gidecek olan herkes tribünde sadece destek versin, rakibi baskı altında tutalım, zarar vermeyelim.
    Tofaş maçında bazı kişiler böyle yaptıysa, şimdi rakip ksk, salona zarar vermek ve küfür etmek bursaspora zarar vermek demek,
    ksk kulübüne değil.

    2
    1
  9. Basketbolda en ufak küfüre ceza geliyor futbol gibi değil salon çok farklı. Ama bizim taraftarımız ne yazık ki bu konularda bilgisiz duyarsız. Karşıyaka maçından sonra içerde Anadolu Efes le oynayacağız herkes ona göre hareket etsin. Eğer bu Maçta o kadar uyarılara rağmen yine küfür ve koltuk kırma olayları olursa bir dahaki iç saha maçlarında bilet fiyatlarını en düşüğü 50 tl yapsın sayın Sezer Sezgin. Böylelikle küfür ve koltuğun bir kısmı ücretini oraya gelen taraftar Ödemiş olur.

  10. İzmir’in dağlarda tezahüratının ksk ya uyarlanmış versiyonu söylenmesin artık lütfen. Atatürk’e de saygısızlık yapılmış oluyor. Küfürde içerdiği için yakışmıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu