Umut’un transferi netleşiyor!

Transferin gözde ismi Umut Meraş'ın kaderi bu hafta belli olacak. Yeşil Beyazlı kulüp Fenerbahçe ve Beşiktaş'la son kez görüştükten sonra Umut hakkındaki kararını kamuoyuna aktaracak.

Bursaspor‘da Beşiktaş‘a transferi yılan hikayesine dönen, Yeşil Beyazlı kulübün bizzat Fenerbahçe ile görüştüğü Umut Meraş konusunda karar bu hafta verilecek. Bursaspor, hem Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hem de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman‘ın son değerlendirmesini aldıktan sonra genç oyuncuyla ilgili fikrini kamuoyuna aktaracak. Takımdan ayrılmak istediğini belirten Umut da yönetime bir an önce bu transferi bitirmesini istediğini söylüyor.

CAMİA KARARI MERAKLA BEKLİYOR

A Milli Takım‘a kadar yükselen genç futbolcu için Beşiktaş daha önce Bursaspor‘a 13 milyon TL vermiş, bu transfer gerçekleşmemişti. Fiyatı 5 milyon TL‘ye kadar düşüren Beşiktaş‘ın ardından Fenerbahçe devreye girmiş ve bizzat Damien Comolli Yeşil Beyazlı kulübe 1.2 milyon TL ve bir oyuncuyu kiralık olarak teklif etmişti. Halen takımla birlikte antrenmanlara çıkan Umut Meraş konusunda yönetimin alacağı karar camiada büyük bir merakla bekleniyor.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Ati yorumuna yanıt olarak

        Cuktursun gitsin karaktersiz, ne yaptın da bu kakimdan ayrılmak istiyorsun,seni sen yaptı Bursaspor ,, yolun açık olmasin umarım tekrar bilya düşersin…

    1. @teksas1963 yorumuna yanıt olarak

      Diğer sitelerde 1.2 M Euro ve bir oyuncu kiralık yazıyordu. Büyük ihtimalle yanlış yazım. Yoksa Allah korusun “Ağam bizim eğlenii.” Vol 2.0 ‘a geri döneriz.

      23
      1
      1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

        Euro bile kurtarmaz bence eljifi ne kadara gönderdi bu adamlar Umut da bence bundan sonra milli takımın sol beki olacak ama işte naparsin yokluk olunca

        5
        2
    1. @Hasan Karaca yorumuna yanıt olarak

      ÇOK BİLEN GURUHUN ÇÖZEMEDİĞİ BU ZATEN
      B.SPOR YEDIĞİ İÇİN DEĞİL ATAMADIĞI İÇİN DÜŞTÜ
      TABELAYA BAKAB BUNU ANLAR
      LİGDE ENAZ B.SEHİR GOLYEMİŞ
      SONRA GS VE BİZ
      ONLAR ATTIKLARIMİÇİN ŞAM.OLDULAR
      BİZ DÜŞTÜK
      BU KADAR BASİT

      6
      1
    2. @Hasan Karaca yorumuna yanıt olarak

      Takım olamamaktan. Bizim sürünün çobanı iyi değildi. Değişim şarttı ve 2 kere kapısından dönülen PTT 1. Lig’e düştüğümüz an değişim kaçınılmaz oldu. Geç kalındı, sezon başından Aybaba yerine değişim yapabilecek biri getirilseydi, bugün bu durumda olmazdık diye düşünüyorum. Süper Lig’de olmanın verdiği maddi ve itibar farkı bile bambaşka.

      7
      1
    3. @Hasan Karaca yorumuna yanıt olarak

      Çünkü bizim sorunumuz ofansifti, ileri top taşıyamamak ve gol atamamaktı. Göztepe 18; Kasımpaşa 17; Ankaragücü 16 mağlubiyetle ligde kaldı. 5.Malatya’nın bile 13 mağlubiyeti vardı. Biz ise 11 defa mağlup olduk. Ama kazanamadık da. 16 da berabere kaldık. İlk yarı takıma adam gibi bir forvet alsaydı Ali Ay ve bu kadro bize yeter demeseydi Samet Efendi, bugün Avrupa Ligi ön elemesinde belki de biz vardık. Artık sabrı taşan taraftarın oluşturduğu baskı ortamı da ayrıca olumsuz etkiledi takımı ve hepten çakozladık. Özeti bu işin.

  1. Geldiğimiz duruma bak arkadaş, 1 ay öce Ali dedeye teklif edilen ücret 13-MİLYON TL
    Düşük gelmiş olacak ki transfer gerçekleşmemiş, şimdi ise o paraya tav olmakla beraber
    O tutarın yanından bile geçemiyoruz, 2 MİLYON EURO’dan aşağı verilmesin
    Eğer daha düşük ücretlere serbest kalacaksa, Bolunun da bize yaptığı gibi
    %20 sonraki SATIŞ PAYI mutlaka koymalıyız sözleşmesine

  2. 10 milyon tl + sonraki satıştan %25 + volkan şen senedinden feragat etsinler olur bu iş bjk yağmurlu havada şu vermeyin çakallar..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu