45 bin lira için elden kaçtı!

Profesyonel sözleşme yapılması beklenen Çağrı Yağız Yasak için Çanakkale Dardanel'in 45 bin TL yetiştirme bedeli istemesi genç yeteneğin elden kaçmasına sebep oldu. Rakamı fazla bulan Yeşil Beyazlılar 20 yaşındaki futbolcuya kulüp bulmasını söyledi.

Geçmişte Mehmet Zeki’yi İstanbulspor’a kaptıran Bursaspor’da yine benzer bir durum söz konusu.

SÖZLEŞME YAPILACAKTI

Fransa’da Lille forması giyen Mehmet Zeki Çelik’i dönemin teknik heyetinin verdiği rapor doğrultusunda elinden kaçıran ve bunun pişmanlığını hâlâ üzerinden atamayan Bursaspor’da benzer bir durum daha yaşandı. Geleceğin yıldız adayı olarak lanse edilen Vakıfköy patentli Çağrı Yağız Yasak teknik kadronun aldığı karar doğrultusunda profesyonel sözleşme yapılmayıp kadro dışı bırakıldı. Bursaspor’un yakın tarihte en fazla para kazanacağı oyuncu olarak kabul edilen 20 yaşındaki futbolcuya kendisine kulüp bulması söylenirken, olayın perde arkasında ilginç gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı. Sezon başı kamp kadrosunda yer alan Çağrı Yağız Yasak’la hafta içinde gerçekleştirilen görüşmede profesyonel sözleşme yapılacağı, 4-5 takımın kendisini izlediği ve transferini düşündüğü öğrenildi.

RAKAM FAZLA BULUNDU

Ancak profesyonel sözleşme yapılmadan önce oyuncunun Bursaspor’a geldiği kulüp Çanakkale Dardanel’in 45 bin TL yetiştirme bedeli talep etmesi Yeşil Beyazlı yönetim ve teknik kadro tarafından fazla bulundu. Bu gelişme üzerine Çağrı Yağız Yasak ikinci etap çalışmaları kadrosundan çıkarıldı ve profesyonel sözleşme yapılmayacağından kendisine kulüp bulması söyledi. Bursaspor’un kapısını 1 Eylül 2016’da aralayan 20 yaşındaki futbolcu büyük bir şok yaşarken, kulüp aramaya başladı. Her iki kanatta da oynayan, forvet ve forvet arkasında da görev yapan Çağrı Yağız Yasak alt yaş gruplarında bugüne kadar 68 kez fileleri havalandırdı. Bursaspor altyapısından yetişen Mehmet Zeki Çelik Hamza Hamzaoğlu döneminde devre arası kampına alınmamış ve önce İstanbulspor ardından da Lille’e transfer olmuştu.

28 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Al işte yine göz göre göre yapılan bir saçmalık,
    Adam U21 liginde 32 maçta 14 gol bırakmış rakip filelere,
    Şu yokluk dönemimizde parlama ihtimali olan topçulardan,
    Ayrıca Çanakkale yetiştirip yetiştirme bedeli istemesi neresi anormal,
    Adamların hakkı, bu yetiştirme bedelleri daha fazla diye biliyorum ben,
    Biz de MUHAMMET DEMİR’i EREN ALBAYRAK’ı gönderirken yetiştirme bedeli talep etmiştik.
    Hemen dönün bu saçmalıktan, gerekirse biz taraftar karşılarız bu bedeli.

    119
    5
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Vallahi bu Süha Gursoy bursaspor sevgisi için kendini parçalıyor çocuk!
      Geçmişi bırak, kulübün geleceğini bile planlamaya çalışıyor..!

      15
      1
  2. Dalga mı geçiyorsunuz siz ya ona buna milyonları saçarken şu çocuğa 45 bin lira mı fazla görüldü. Bu zihniyetle ne bir genç yetişir artık bu takımdan ne de düzgün adamlar transfer edebiliriz. Koskoca Bursasporumuz bitmiş arkadaşlar yazık gerçekten. Seneye onu da iyi yerlerde görürüz ah be ah deriz artık biz de Yusuf gibi tunay gibi adamlara milyonları bayılır onları izleriz. Olsun 45 bin liramız kasada kaldı bak kâr ettik deriz!!!

    59
    4
    1. @teksas1963 yorumuna yanıt olarak

      Bizim basın böyledir, sözde kurumsallığı savunurlar, ancak futbolu günlük skorlar ve performanslar üzerinden yorumlarlar.
      as tv de markajı seyrediyorum. Daum dönemi. yanılmıyorsam, Karabük maçı. Takım 2-0 galip, a. Suphi ve e. Öncel maçı yorumluyor. Enes ve Batuhan şimdi oynamayacak da ne zaman oynayacak???
      Çok değil sadece bir iki hafta sonra falan. Rakip Akhisar olabilir. Enes ve Batuhan sahada ama takım mağlup. Aynı yorumcuların maç yorumu,
      Enes ve Batuhan rakibin güçlü savunması arasında ezildi. Bu gençleri böyle maçta oynatmak hataydı..!

  3. Bilenler bilir Çağrı u 21 takımının yıldızıydı. Geleceği çok parlak bi sağ açık. Konu sadece 45 bin değildir muhtemelen. Ama her ne olursa olsun artık oyuncu kaybetmeyelim.

    47
    3
  4. Ohaaa 45 bin tl için mi iyi topçuydu n’aptınız ya valla yazık çalıştır çalıştır şimdi başkası alıcak hazır displinli alt yapıdan çıkma havada kapıcaklar 2 yıl sonra da 1 milyona alırız biz (BURSASPOR) adam olmaz
    Git abicim Sancaktepe Belediyespor a Yakup ateş seni hava da kapar inşallah burayı okursunuz

    21
    3
  5. Aha bir Muharrem Cinan vakası daha geçmiş olsun seneye süper ligde oynar Muharrem Cinan o da böle kaybettiler zeki çelik i de bunlar gibi nicesi çok üzücü

    20
    1
  6. Son beş yıldır vakıfköyde u21 ve diğer yaş grublarının maçlarını hafta sonu izliyorum vakıfköyde seyretmekten keyif aldığım futbolcuların başında çağrı yağız gelir çok hızlı bu hızına rağmen aşırı teknik adam eksiltme ve her iki ayak var bu çocuk geçen yıl A takımda oynamısı gerekirdi anladığım kadarıyla bu çocuğun dayı ve amcası yok başka birşey düşünemiyorum niye şuan kamp kadrosuna bakıyorum kendi grublarında oynayamayan oyuncular orada bu çocuk dışarıda yazık ki ne yazık övündüğümüz vakıfköy ah vakıfköy vah vakıfköy inşallah bir an önce bu yanlıştan dönülür 45 binliralık komedi bence bursaspor ne duramda anlayın

    15
  7. 45 bin lira bile veremeyecek kadar çapsız yönetime sahibiz. Bu hallere düşecek ne günah işledik. Yöneticilerin 3 bin 4 bin forma alması sorumluluk üstlenmesi gerekirken 25 formayla kampanya baslatıp bunu sosyal medyadan reklam yapiyorlar utanmadan. Yazik Bursasporuma. Ne hallere düştük

    10
    1
  8. Çağrı Yağız Yasak Eğer Bırakıldıysa Bir Oyun Dönüyor Alt Yapıda ! Bedavaya Salınıp Bir Menajerin Eline Geçmiştir Bu Kadar Basit Kulübün A-Z Memur Çalışan Kademesi Gözden Geçirilmesi Lazım Birileri Bursaspor’u Rant Makinası Haline Getirmiş Her Kademesini Futbolcusundan Temizlikçisinin İçine Fitne Fesat Girmiş Ortada!

    11
  9. Ülke olarak torpil yüzünden kaybediyoruz zaten. Şu torpil zihniyetini bi aşamadık arkadaş. Bırak yakının darılsıın sana ama hakeden hakkettiği yerde olsun..

  10. 20 yaşından sonra ne geleceğin yıldızı ya? Bayılıyorsunuz abartmaya. Ertuğrul’u da böyle bitirdiniz.

    5
    7
  11. Bu mestandan bin nok olmayacağı belli ama işte ne yaparsın bizi bu hale koyanların ALLAH Müstehakını versin.

  12. Nedir bu şehrin bu kulübün bu adı eziyet olan aşka gönül veren taraftarın bu basiretsiz yöneticilerden çektiği

  13. Ali Ay ın yaptığını düşündüğüm tek olumlu hareket Süha Gürsoyu özlüceye almamasıdır. Umarım yeni yönetim de aynı uygulamayı sürdürür.

  14. Ali aydan daha beter edicek mesut mestan temmuz bitecek hala bi dalga yok şimdiden soyluyorum mesit mestan bu kafayla giderse bizi 2 lige dusurur….

  15. Devredin bursasporu belediyeye Bursa bb olarak Devlet güvencesi altinda lige devam edelim bursaspor kuruldugundan beri gelenin gidenin kazanc teknesi olmus gelen yemis giden yemis (yazici haric) ve bundan sonrada kulüp hortumlanmaya devam edecek..yiyicilerin arkasinida arastiranda yok kimin veya kimlerin arastiracagida belli degil..belediyeye bakin her kulvarda varlar ama bursaspor gibi sahipsiz degiller Devlet var arkalarinda valeybolda süper lige ciktilar biz ise sahipsizlikten kapatilmadik hicbirsey kalmadi yakinda bursasporuda kapatirlar olur biter..

  16. takim bitmis sonumuz ordu erciyes antep gibi olacak bu takim düzelmez takim dagildi genclerle süperlige cikmayi kimse aklinin ucundan dahi gecirmesin süperligden düsen akhisar ve Erzurum bile kadrolarini dagitmadan süper ligin hesabini yapiyor ve birde ptt 1.ligin kafa takimlari var mesela osmanli adanademirspor altinordu bolu ümraniye gibi bunlarin maclarinida seyrettim bu takimlar su an bizi bu kadro ile delik desik ederler kafa bulurlar ben ALLAH sonumuzu hayretein diyorum ve kesinlikle abartmiyorum Transfer yapamazsak bir alt lige düsmeye adayiz..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu