Lille ve Brest’ten Umut Meraş teklifi!

Bursaspor'un 23 yaşındaki milli futbolcusu Umut Meraş'a Fransız kulüplerden teklifler var.

Bursaspor‘un milli futbolcusu Umut Meraş için Lille ve Brest teklif yaptı. Umut için Rennes‘in de girişimlerine başladığı öğrenildi.

Transferin gözdesi olan ve yurt içi ve yurt dışından önemli teklifler alan Bursasporlu Umut Meraş‘a Fransa‘dan talipler çıktı.

Umut için Bursaspor‘a Lille ve Brest transfer teklifinde bulunurken iki Fransız ekibi yeşil-beyazlılardan indirim talep etti.

CAMPOS, SELÇUK ERDOĞAN’I ARADI!

Lille Sportif Direktörü Luis Campos, Bursaspor Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan ile telefonda görüştü ve Umut hakkında bilgi istedi.

Öte yandan; Umut Meraş için Rennes‘in hafta içerisinde Bursaspor‘a teklif yapacağı belirtildi.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Aklı varsa Avrupa’ya gider.Merihi,cenki, çağları,cengizi örnek al umut.Ozellikle de feneri reddeden Merihi! Fener’e giden volkan’ı örnek alma!

    147
    1
    1. @Apolitik yorumuna yanıt olarak

      Bu nasıl bir komplex anlamış değilim ya. Sen alacağın paraya bak. Kim nereye giderse gitsin arkadaşım. Kurtulun şu istanbul komplexinden artık.

      7
      23
    2. @Apolitik yorumuna yanıt olarak

      Merih Fener’i reddetmedi. Fener çocuğu gözden çıkardı, hep yaptıkları gibi alt yapı topçularını takas makas kullanmaya kalktılar. Ama çocuğa ve menejerine harbiden helal olsun 18 yaşında Portekiz 3.ligine gitti. Orada kendini gösterdi Sporting aldı sonrasını herkes biliyor. İstanbul takımlarının alt yapıya önem verdikleri felan yok. Kaç ismi söndürdüler böyle. Gençler bunu görmeli özellikle de Umut.

      10
      1
      1. @BursalıYasuo yorumuna yanıt olarak

        UMUT kardeşim Avrupa’ya git ,hem futbolunu oyna ,hem hayatını yaşa,sende kapasite var,MUTLAKA HAK ETTİĞİN YERE GELEÇEKSİN,başarılar.BURSASPOR OLARAK BİR SONRAKİ SATIŞTAN %20 MADDESİ KONSUN.

  2. Baskan uyuma baskan millet demir gibi transfer yapiyo sende tık yok akhisar gecen seneki kadrosunu koruyo erzurumda oyle bizde yaprak dokumu yerine gelen 1 tane topcu yok sende bi alt lige mi düşürcen bizi hayırdır ya adam gibi baskanlik yapin yada yolun basinda gidin bu ne kardesim ya biz bu ligte 5 yil kalmak istemiyoruz sen böyle agir hareket edersen bizden bu sene bi dalga olmaz…karagumrugun yarisi kadar transfer yapamadin daha daha ne diyeyim ki

    11
    4
  3. Ya Türkiye’deki Menajerler Lille Kulübünü Sanki “Dilek” Kapısı Gibi Kulanıyor! Bu Kaçıncı Farklı Futbolcu Haberi Bu Kulübü Kullanarak Haber Yapılan? Yok Teknik Heyetince Yok Başkanınla Milyonlar Vs Adamlar Sezonu Açmış Bile Planlarına Göre Kümeye Düşürmüş Bir Sezon Bile Doğru Oynamamış Pas Hatası Karar Hatası Yüzdesi Çok Yukarıda Olan Oyuncuları Acaba Transfer Ederlermi?

    3
    2
  4. Lille takımı bu transferi gerçekleştirmek isteyebilir,
    Hem 1 yıldır Umut Meraşı takip edip devre arasında teklif yapmıştı,
    Hem de ellerinde çok güzel bir örnek var M.ZEKİ ÇELİK,
    Adamlar takıntılı değil, 2.ligden topçu alıp formayı verdiler,
    Biz de topçularımıza Avrupa piyasası açılsın istiyorsak, Lille kulübüne
    2 MİLYON EURO civarına transferini onaylayalım, bir sonraki satışından
    %20 SATIŞ PAYI talep edelim, sonuçta Bolu da bize bu şekilde vermişti Umut’u

  5. İstanbula gideceğine merih demiral juventusa gitti ve bizi oldukça mutlu etti bizde istemezmiyiz bizim oyuncumuz fransaya gitsin diye isteriz tabi ve sende umarım fransaya gidersin

    2
    1
  6. 2.5-3 milyon euro dan aşağıya olmazz şahsen bu sene kalsa seneye süperligde başarılı olsak 6-7 milyon euro edicek adam ama işte takımın durumu ortada üç kuruşa ihtiyacın varsa 10 kuruşluk şeyine 1 kuruş verir karga leşlerii………

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu