Ertuğrul’u Trabzonspor istiyor

Yeşil-beyazlıların genç savunmacısını bordo mavililer transfer etmek istiyor.

Bursaspor‘dan ayrılmayı kafasına koyan Kaptan Ertuğrul Ersoy‘un talipleri her geçen gün artıyor. Yeşil-beyazlı takımın küme düşmesinin ardından Süper Lig‘de oynayacağını belirterek Bursa‘daki antrenmanlara katılmayan 22 yaşındaki defans oyuncusuna yurt içinden kulüpler transfer etmek için nabız yoklamaya başladılar.

İtalya‘dan Lecce ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerin ardından menajerlerin oyununa gelen Ertuğrul Ersoy‘a Galatasaray, Başakşehir ve en son Trabzonspor‘un transfer teklifi etmeye hazırlandığı iddia edildi.

Ertuğrul Ersoy‘a en ciddi teklifi ise kadroda gençleşmeye giden Trabzonspor‘un istediği öğrenildi. Genç savunma oyuncusu Bursaspor formasıyla Süper Lig‘de 88 maça çıkıp 4 gol attı.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

        Bursa çocuğu değil. İzmit Kocaeli çocuğudur kendisi. Bursa-mursa umurunda değil. Gördük işte. Ölcesss ölcesss dedi, en başta kendisi kaçıyor. Gemi faresi.

    1. @Onac yorumuna yanıt olarak

      Madem Trabzon istiyor neden almıyor bizim alacağımız para belli 750 bin Euro ,ver parayı al adamı ????????

      11
      1
    2. @Onac yorumuna yanıt olarak

      hadi al ucak biletini bakalım 🙂
      Biz Bursaspor taraftarı laf olsun diye sosyal medya taraftarı olduk ve bu duruma düştük ,sevgili kardeşim ne gerek var bir de bu adamın uçak biletini mi alacaksın sen ben biz ilk önce Bursasporlu olup kombine mizi ve formamızı alalım değil mi laf ile taraftarlık yapalı Bursaspor bu hale düştü saygı ve sevgiyi kaybettik Batalla yı çok seviyoruz lakin Batalla ya saldıran adam kahraman gibi ne tzatlık değil mi

      24
      2
  1. Bu takımı biz düşürdük biz çıkaracağız bir yere gitmek yok diyen bir futbolcu göremedim. Nasil aidiyet duygunuz var? Yatacak yeriniz yok. Bu yapılanları unutmayın unutan taraftar olmazzzzz

    28
    1
  2. Juve Italyada kume dustugunde Nedved ne demisti ? O Nedvedki futbolcu olarak kariyer olarak 3500 tane Ertugrul 5500 tane Okan Kocuk yapar ne demisti ? Takim dustugunde futbolcular gider ADAMLAR kalir !!!!!!

    27
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Şu Nedved örneği bizim durumumuzla uygun değil, verip verip durmayın.
      Juventus şike nedeniyle düşürülmüş bir takımdı. Ve Nedved gibi diğer Juve’li futbolcular bunu haksız bir karar olarak görüyorlardı. O dönem bizim tribünlerde “şikenin rengi heryerde aynı, orda Juventus burda 8taş” diye haykırıyorlardı. Biz de aynı dönem küme düşmüştük. Üstelik haketmediğimiz halde düşmüştük.
      Bu sene düşmeyi hak ettik ve düştük. Çok yüklü bir borçla düştük. Şu durumda
      Ertuğrul, Okan, Umut Meraş, vb…
      Kim olursa bu kulübe bonservis kazandırıp gidecekse gitsinler tabi.
      En yüksek kazanımla göndermeliyiz.
      Biz de böyle” çocuk adam” taraftarlar,
      ve onların önüne ‘ham yapsın diye’ futbolcularımızı atan yerel medya olduğu sürece ileri değil geri gideriz…

      6
      3
  3. Bu topçuyu transfer sezonunun sonuna kadar oyalayın morali iyice bozulsun transferin son günü postalayın o arada tesislere gelipte çalışmasına da izin vermeyin .

    9
    1
  4. Bu Futbolcu Tipik Türk Futbolu Avrupa’da Neden Başarılı Olmadığının Tipik Örneği Antrenör Değil Kendi Kafasına Göre Takılıyor Ve Takımı 4 Gol Atsada 80 Maçında Unutmayalım Arka Arkaya 5-6 Gol Yediğimiz Maçları Bu Tip Oyuncular Yüzünden Ve Yaptıkları Hatalar Yüzünden Küme Düştük Bunlar Bursaspor Adından Yükseldiler Adımız Başka Kulüp Olsaydı 4 Sene Arka Arkaya Düşerdik Biz “Öz” ve Genç Oyuncularımıza Dönmemiz Lazım Yeniden Bunlar Gitsin Kime Gidecekse

    5
    2
  5. Sanırım Ertuğrul ve menajeriyle anlaşma yapıldı
    Bu sebeple 750 BİN EURO gibi makul bir ücrete gidecek,
    Ama böyle bir anlaşma yoksa 2-2,5 MİLYON EURO gibi bir bedele satılmalı,
    En azından bir sonraki satışından %20 PAY talep edilmeli gideceği kulüpten

  6. Düşürdüğü takımın kaptanı olarak minnet borcu hissetmeyenler, bursaspor çöplüğünde yerini alacaktır.

  7. Bir Trabzonsporlu olarak özellkle alt yapıdaki futbolcularına aidiyet duygusunu aşılamalı…Bursasporunda Ünalları Şenolları olmalı…ruh ruh ruh!…Birazda yöneticilerde ruh oldu mu…İstanbul takımları nal toplar Bursanın Trabzonun arkasından…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu