Volkan Şen “Göreve hazırım”

Süper Lig'e veda eden Bursaspor'da yeni yönetim ile kalacak, gidecek oyuncular da belli değilken eski futbolculardan destek mesajları gelmeye devam ediyor.

İlk olarak geçtiğimiz hafta Sercan Yıldırım, “Göreve hazırım” derken Volkan Şen de Bursaspor için sessiz kalmadı. Tecrübeli futbolcu, “Türk futbolu beni Bursaspor sayesinde tanıdı. Kalbimdeki sevgisini kimse söküp atamaz. Yetiştiğim, üzerine titrediğim ve ekmeğini yediğim kulübü Süper Lig’in zirvesine gururla taşımak büyük mutluluktu. İhtiyaç duyulması halinde yine Bursaspor için mücadele etmeye seve seve gelirim” dedi.

54 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Bence de. Burnu sürtmüştür. Bir yıllık sözleşme yapılmalı. Bir önceki maçındaki performansına göre, bir sonrakj maçta görev verilmeli.

      4
      3
    2. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Ne Volkan’mış arkadaş, adamı alıp almamak yönetimin, oynatıp oynatmamak teknik direktörün işidir. Ne çok yönetici ve teknik direktör var anlamak mümkün değil. Volkan’ın hain olduğu düşünce yapısına göre, en büyük hainler kirallık katil Zapo, yıllarca memleketinin formasını terletmiş Hüseyin Çimşir, Beşiktaş efsaneleri Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu’dur. Bir çok kişi çalıştığı yerin en yüksek pozisyonunda olmak, aldığı maaşın en yükseğini kazanmak ister.

      9
      17
    3. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Futbolculuk bir meslektir.
      Her futbolcu para ve kariyer için oynar.
      Onun ötesinde söylenen her söz gönül almak içindir.
      Volkan Şen
      Her zaman Bursaspora faydalı olur. Maç başı gelecekse.
      Bir de yanına kesinlikle Sercan gelmemeli

      14
    4. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Ne çabuk unuttunuz volkan şen ‘in ben bu takımın formasını giymem diyip fenere kaçtığını! Para kazandırmışmış! Sanırsın Bursaspor u trilyonluk takım haline getirdi! Sizin gibi omurgasız taraftar olduğu sürece Bursaspor kapanmaya kadar gider.

      28
      61
      1. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Aga siz neyden bahsediyorsunuz be hee, Bursasporumuz zaten şuan ipin ucunda, bu saatten sonra yapmamız gereken bu takımı nasıl ayakta tutabiliriz olmalı ve taraftarımızdan tutunda gönül veren herkes ama herkesin heryönden destek olması şart! kimse klavye başından atıp tutmasın!
        Volkan Şen işimize yarayacaksa makul fiyatlarda neden olmasın, ozan ipek işimize yarayacaksa neden olmasın VS. Başkanlık için siyaseti karıştırmayalım deyip duruyoruz fakat elimizde hiçbir seçenek yok Faruk Çelik başkan olurum diyorsa bu takımı ayakta tutmak adına neden olmasın!
        Bende istemezdim siyaseti Bursasporumuza karıştırmak ama hangi delikanlı çıkıp bizi bu girdaptan kurtaracak söyleyin hadi? O yüzden lütfen biraz mantıklı düşünün?
        BU Dünyada Bursasporumdan başkası yok!
        Ve bu takımı da ayağa kaldıracak olan taraftarından başkası değildir…

      2. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Admin efendi sen nasıl bi denetim yapıyorsun sorabilirmiyim acaba. Burada yorum yapanlar icin, hiç kimse klavye delikanliligi yaparak taraftara OMURGASIZ diyerek hakaret edemez.

        5
        2
    5. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Bugün sercan’ı ve volkanı isteyenler,yarın yata Yata milyonları götürürken sovecekler.Cahiller sürüsü ! Bursaspor sizin gibi taraftar kitlesine sahip olduğu sürece kapanmaya gider.

      38
      78
      1. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşlar biraz gerçekçi olun ya ayranımız yok içmeye siz neyin peşindesiniz 3 gun kaldı daha başkan adayı cıkmadı siz hala volkan şene burun kıvırıyosunuz bizim borservisı elınde olan oyunculara ihtiyacımız var yenı başkan adayı yok velev kı oldu geldı eskı borclarımı odesın elındekı futbolcylarımı tutsun yenı bonservıs bedelı ödeyıp oyuncu alsın yapmayın allah aşkına ya bıras bazı şeyleri görün ya düştük batttık bıtıyoruz sız hala neyın peşindesiniz ya

        14
        3
    6. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Zamanında kupa finaline paralarını alamadıkları için çıkmak istemeyen volkan efendi şimdi gelmek istiyo taraftar volkanı kral yapıyo simdi icra gönderen ertuğrulu büyük kaptanı 2 sene sonra takım bulamıcak ertuğrulu takimda görmek ister

      39
      33
      1. @Terkif yorumuna yanıt olarak

        Volkan iş yapar belki ama Sercan işe yaramaz ,bu zamana kadar olsaydı olurdu zaten ,Yusuf gibi verem eder bizi ,gittiği hiç bı takimda dikiş tutturamadi

        9
        11
        1. @Doktor yorumuna yanıt olarak

          Şener Özbayraklı da boşa çıkmış, alınmalı. Fiyatı uygun gelirse Ozan Tufan bile alınmalı. Burunları sürtmüştür.

          1
          2
  1. Sabahtan beri okuduğum furkan ertuğrul haberlerinden sonra volkana hala kötü şeyler yazan olursa yok artık derim. Adam şampiyon yaptı o kadar para kazandırdı kulübe neymiş efendim fenerde oynarken çok hırslıymış tabi hırslı olacak oranin ekmeğini yiyordu adam. Neymiş gelmiş yine gitmiş gittiyse de yine efsane para kazandırarak o sezon muhteşem bir top oynayarak gitti yine. Başkaları gibi bu kulübe doğru düzgün katkı koyamayıp takımı düşürüp gitmedi. O yüzden sercana da volkana da şahsen kapım açık.

    86
    9
    1. @teksas1963 yorumuna yanıt olarak

      Aha gelmiş bir çorbacı daha.Kafaya bak! Volkan şampiyon yapmış.Aynen.Takimdaki diğer oyuncuların hiç katkısı yoktu.Teksasin çorbacıları volkan pr ı yapmak için yine paralarını almışlar.Sizden büyük Allah var Teksas çorbacıları.İnsallah gelmez volkan şen.

      7
      29
      1. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Ya kardeşim asıl sensin çorbacı. Futbol profesyonellik işidir. Duygularla olmaz. Millete cahil cahil sen nesin. Herkes salak sen akıllı bir yol al şuradan.

      2. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Gelsin 1 sezon oynasın isterse sezon sonu tekrar gitsin en azında aldığı paranın hakkını veriyor kulübede yatmıyor bu durumdayken 1 oyuncu bile alamıyorken volkan biçilmiş kaftan herkesin kaçtığı takıma gelmek istiyor belki kulüpten çok kendi çıkarını düşünüyor olabilir ama gelirse bize de katkısı olur karşılıklı kazanılır

        4
        1
        1. @Fenni yorumuna yanıt olarak

          Volkan herzaman giydiği formanın hakkını verdi,bunda bir sıkıntı yok. Gelip layiği ile alt yapıdaki gençler ile Bursa şehrini hareketlendirebilir. Ama sorun isimler değil, sorun ekonomik iflas var ve kimse elini taşın altına koymuyor çünkü ne yazık ki “deniz” bitti.
          Bursa’da dünya kadar isimli şirketler var,hadi bakalım kactanesi bu şehre samimiyetini gösterecek . Yıllarca ekmeğini yedikleri Bursa şehrine ve halkına vefa borçlarını bakalım hangileri ödeyecek.
          Siz olmadan süperlig bir eksiktir kardeşler…

      3. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

        Teksasla bir ilgim yok çorbayla da kendi halimde paramı verip biletimi alan biriyim. Kimseden bir fayda da beklemiyorum. O kadar yazıdan takımı sadece volkanın şampiyon yaptığını çıkarıyorsan bence biraz kitap okumalısın. Volkan gelmesin gerekirse düşelim diyenler yüzünden bu takım düştü. O küçümsediğin adam devre arası gelse eminim ki bu takım 1 2 puan farkla da olsa ligde kalacaktı. Hadi bakalım ne yapacağız şimdi. Ne kadar kızarsanız kızın beşiktaş bile gitmiş buraki kabullenmiş bu neyin öfkesi neyin hırsı kibiri. Bursaspor taraftarı böyle öfkeli sinirli kinli olmamalı artık. Futbolcular hain yönetimler hain diğer takımlar ve taraftarlari hain hep biz haklıyız sadece biz haklıyız kafasından çıkalım artık.

        8
        3
        1. @teksas1963 yorumuna yanıt olarak

          Takma kafana kardeşim. Kendisi gibi düşünmeyen herkes bu şahıs için aynı. Takıntılı bi kişilik. Asil sorununun Volkan eya Bursaspor olduğunu da düşünmüyorum acikcasi

    1. @YaVuzBu yorumuna yanıt olarak

      Adam 2 defa tonlarca para kazandirdi bursaya..her sene 10 15 gol atip bir okadar da asist yapiyordu..bir kez bile bursaspor için kötü bir cümle kurmadı..ne oldu da hain ilan ettiniz bu sercani volkani.. o kadar çok biliyorsunuz ki, aytaç gibi yusuf gibi sakho gibi ertugrul gibi tribunlere oynayip sahada hic birşey yapamayan adamlari kahraman yaptiniz..hadi gidin lan ordan futbol ulemaları!

      32
      9
        1. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

          Bizim taraftarları bu Sitede yazmadan önce taraftarlık sınavına sokmak lazım .Sonra da yazabilir diye belge vermek.
          Ben 60 yıldır futbol seyrediyorum, 53 yıldır Bursaspor4 taraftarıyım.

        2. @Nerd Herd yorumuna yanıt olarak

          Yahu sen millete kaç para aldın diyip diyip duruyonda senden başka para lafı eden insan yok sen kaç para aldın arkadaş senmisin en büyük bursasporluda milleti yargılıyosun neyin ne olduğunu nekadar biliyon sen kaç para alıyon böyle konuşmak için

    1. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      Yusuf’u almadan önce hiç izleyen olmamış mı? Yusuf Yazıcı’yı niye vermediler. Yönetimleri akıllı!

  2. Volkanı isteyen bir taraftar surusuyle aynı takımı tutmaktan utanıyorum artık. Taraftar takımın aynasıdır. Zaten herşey ortada.

    6
    25
    1. @Ata yorumuna yanıt olarak

      Eğer bir kişi için takımını SATACAKSİNİZ ZATEN BURSASPOR’LU DEĞİL SİNİR. BU NEDENLE YOLUN AÇIK OLSUN. BEN VOLKAN GELSE DE GELMESE DE BURSASPOR’LUYUM VE BU TAKIMIN BİR TARAFTARI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM

  3. Ne geldiyse başımıza duygusal davranmaktan geldi hep,
    Bu kulüpte oynamak için can atan, her türlü fedakarlığı yapacağını söyleyen,
    Geçmişte yapmış olduğu hatalardan dolayı pişman olan, her oyuncuya kapımız açık olmalıdır.
    Bu sebeple de faydalı olacaksa, gelecek olan yeni TEKNİK HEYETİN de onayı olacaksa,
    ŞAMİL de SERCAN da VOLKAN da gelebilir bence, tek şartımız tamamen BURSAPSORUN MENFAATLERİ olmalı,
    Bu kulüpten oynamak isteyen oyuncular da fedakarlık yapıp gelecekler,
    MAAŞ almadan maç başı 50 BİN TL ücreti ile oynayıp ort. 30 maç oynayan
    1,5 MİLYON TL ücreti cebine koyar, Süper lige çıkıldığı taktirde, Lige yükselme PRİMİ
    Adı altında ekstradan 12ER MİLYON TL de SÜPER LİG PRİMİ verirsin olur biter,
    Kulübede otorup takıma katkı vermeyen de 5 kuruş para kazanadmadan sözleşmesini bitirir.

    6
    1
  4. Volkan şen gelmesin messi gelsin güldürmeyin adamı adamlar Volkan şeni beğenmiyor sanki para var ne oldu akdemir gelecek dertler bitecekti o da u dönüşü yaptı

    3
    2
  5. Bu kindar taraftardan utaniyorum.Hayri yaziciya bilmem ne takimli dediniz.Bizden giden futbolcular Bursasporu anmadi diye nefret ettiniz.O bize gol atinca cok sevindi olmaz dediniz.Bu spor kulubunu siz katlettiniz.Bu cahil dusuncelerden uzaklasmadikca bir Ali Ay gelir Diger Ali Ay gider.Kin ve sevginizin onune aklinizi koyunki bize bir daha hem icten hem distan koymasinlar.

  6. Ameliyat masasındaki hastayı bırak tatile git sonra hasta ölünce ben gelip göreve hazırım hastayı hayata döndürcem de. Gelme gelme gelme.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu