Aybaba’nın kozu orta saha

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba takımın üç önemli oyuncusundan yoksun çıkacağı Alanyaspor maçı öncesi kara kara düşünüyor.

Deneyimli teknik adam farklı bir taktik anlayışla rakiplerinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, özellikle hücum, kanat ve savunma kurgusunda değişiklik yapmayı planlıyor. Aybaba‘nın en güvendiği bölge ise Stephane Badji, Aytaç Kara ve HenriSaivet‘in görev yaptığı orta saha.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sakhoya önemli oyuncu gözüyle bakmayı bırakın artık adam ne zaman bize 3 puan kazandırdı ? Parasını alamaması tamamen yönetim hatası ama bu dönemde para için bunu yapan oyuncuyu gözden çıkarın.

    59
    9
    1. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Hayal görmeyelim bu kısıtlı kadro ile düşmenin en büyük adayıyız her oyuncumuzun canını dişine takarak 2 kişilik oynaması gerekiyor inşallah düşmeyiz…

      10
    2. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Eyer şehir dinamikleri beni desteklerse mayıs ta kongrede aday olmayı düşünüyorum.Desteklerinizi bekliyorum.Yeni bakambular bulucağım söz veriyorum size.

      15
      30
    3. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Senin kanatların uçak sanki de sakho gol atamıyor, bırakın bu işleri…Sakho topu ilerde tutuyor gol attırıyor…doğru yerde ve zamanda olup gol da atıyor…Yönetim 3 yıldır aynı hatayı yapıyor bu yüzden 2. yarı sıkıntı yaşıyoruz. Para Para Para…

      16
      9
      1. @EDO yorumuna yanıt olarak

        Erzurum,Akhisar,Göztepe ve Ankaragücünün en büyük kozu Ali Ay ve Yönetimi ! Bu sayede 2 tanesi bu sene yırttı !!!

        11
      2. @EDO yorumuna yanıt olarak

        Aynen….valla yoksa leguen zamanına bakarsak, ilk yarıda ilk 5 te idik..
        Olanlar yine ikinci yarıda oldu … millet parasını baktı alamıcak… bıraktılar kendilerini…

        Ali Ayla devam giderse.. busene olmazsa ile düşeriz..eminim…dur diyene olmalı

        13
  2. Yönetimin beceriksizliği sonucu futbola küstürülen Kembo ve Sakho ile imza attırılamayan ve elimizden kaçırılan Kamil Grosicki olsaydı şu kadroda ilk 5e oynardık. Net!!!

  3. Samet Aybaba’nın adının geçtiği mesajlarda bakıyorum adının önünde Başarılı veya Deneyimli sözcükleri bulunuyor. Samet Aybaba deneyimli olabilir fakat başarılı değildir.

  4. Bursaspor tarihinin en büyük Transfer de para kazandigi sezon senin zamaninda idi Bölükbasi sen ne yaptin? bu paralar yetmiyormus gibi birde kulübün fabrikalarini sattirdin ne yüzle daha aday olmak istiyorsun? satacak bir sey kalmadi.YÜZSÜZ Adam.

  5. Sergen Yalçın cezalı . Devre arasında telefonla falan taktik verebilir.

    Aybabanın biraz aklı varsa 2. yarı farklı bir taktik düşünür.

    Yusuf ile Lima 2. yarıda oyuna girmeli.

    Umarım defansı da rakibin hızlı forvetleri varken orta sahaya kadar çıkartmaz.

  6. Bu taktikle olmuyor farklı şeyler denemek lazım artık kaybedecek bir şey kalmadı.
    Lima Tunay
    Umut Aytaç Saivet Yusuf
    Badji
    Ertuğrul Chedjou Shehu
    Muhammed

    2
    5
  7. furkan soyalpin artık oynaması lazım samet hoca işi bilseydi tek top dağıtıcı adamın kockoca bursasporda furkan soyalp oldugunu bilirdi topu kanatlara taşıyan adamlar umut ve sakho olmamalıydı bu haftaya kadar eziyet çekmemizin tek sebebi ??? hucum futbolcularını 10 numara pozisyonunda oynatırsan aybaba böyle eziyet çekersin….

  8. boş versene ne kozu kozu mu kalmış parayı basan düdük calar yoksa parasısz ancak yolculuk yaparsın alt tarafa gecmiş olsun derler zaten canınız futbola para harcamak istemedi oraya buraya tebrik ziyaret bizi tatmin eder bursada futbol mu olmasada olur

  9. Arkadaşlar bakın hamzanın döneminde 3 pas yapamıyorduk gelenden geçenden 3 5 6 gol yedik unutmayın ben samet hocamı begeniyorum takım başakşehir galatasaray yani büyük takımların aklını aldı ve iyi de top oynuyor yiğidi öldürün hakkını yemeyin bu kadro başka birinde olucaktı akhisar yerinde biz olurduk ve unutmayın hakem olan vatandaşlar bizim sürekli puanlarımızı yemiştirrr..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu