33 şut, 67 orta =1 gol

Bursaspor ligde iç sahada oynadığı son 2 maç olan Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor karşılaşmalarında istatistiksel olarak sezonun en iyi hücum performansını sergilemesine rağmen galibiyet alamadı ve sadece 1 gol atabildi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 20. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı. Üst üste 5. beraberliğini alan Bursaspor, Konyaspokr arşısında 1 penaltı kaçırırken 1 golde de VAR sistemine takıldı.

Öte yandan Bursaspor‘un iç sahada oynadığı son 2 maçtaki hücum performansı ve istatistikleri de oldukça dikkat çekici.

Fenerbahçe maçında özellikle ikinci yarıdaki futboluyla övgüler alan Bursaspor, 90 dakika sonunda 16 şut ve 33 orta ile sezonun en yüksek rakamlarına ulaşmıştı. Yeşil-beyazlılar golsüz berabere kaldığı Atiker Konyaspor maçında ise 17 şutla, Fenerbahçe maçındaki rekorunu kırdı ve bu kez toplamda 34 orta yaptı.
Konyaspor karşılaşmasında 1 topu direkten dönen Bursaspor‘un 1 golü de VAR sisteminde iptal etti. Ev sahibi takımda 43. dakikada Umut Nayir bir de penaltı pozisyonundan yararlanamadı.

Kaynak
Futbol Arena

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Lehimize veya aleyhimize VAR kararlarının doğru olduğunu düşünüyorum. Maçın hareketliliği içinde hakemler yanılabilir. Videoda pozisyonun tekrarını inceleyince doğru karar verebilir.
      VAR Avrupa’da da var.

      1. @harbici yorumuna yanıt olarak

        Yau arkadaşım bırak bu işleri sen bir sürü pozisyona girmişsin atamamışsın, penaltıyı Lato gibi temiz bir ayak varken, tutmuş umut gibi bir kazmaya bırakmışsın kaçırmış. Ondan sonra VAR VAR VAR diye ağlamayacaksın. Öncesinde işi bitirecektin.

      2. @harbici yorumuna yanıt olarak

        Bende aynı görüşteyim, kaleci topu tutamadı , ellerinden kaçırdı,ve kendi arkadaşı sebep oldu . Burakın hiç suçu yoktu o an.
        Penaltıyı gole ceverimezsen sonra ararsın . Mslupda olabilirdik.

        2
        2
    2. @ugurdikerix yorumuna yanıt olarak

      Aynen sen golleri kaçır, penaltıları cömertçe harca , direklere nişanla…
      Sonra suçu alemlere ver .
      Sabır edelim, yakındır, bunlarda düzelicek.
      Iki üç galibiyetimiz lazım arka arkaya .
      Takım hala iyi Yolda.

      12
      2
  1. TRANSFER ŞART!!! DEDİK 1 AY BAĞIRDIK YAZIN BAĞIRDIK KOCA KULÜP BU KADAR AMATÖRCE YÖNETİLMEZ! İSTİFAAAA!

    22
    2
  2. Devre arasında Kaliteli oyunculara sahip olsaydık lig sıralamasında üst sıralardaydık.Feneri,Kayseriyi ve Konyayı yenmiştik hanene 9 puan yazılmıştı.Futbol kaliteli oyuncularla oynanır hedefe başarılara onlarla gidilir…

    13
    1
  3. Bu sutlarin kaci duzgun sut,bu ortalarin kac tanesi isabetli?yusuf erdegon gibi yeteneksiz,15 yildir futbol oynayip hala orta nasil yapilir bilmeyen futbolcularla isimiz cok zor.saviet desen dokuluyo.ertugrul desen top cikartirken bam gum ileri vuruyo nereye gittigine bakmada ve cok agir.muhammed in ertugruldan daha teknik oldugunu dusunuyorum.34 luk ronaldo extra antreman yapip aciklarini kapatmaya calisirken,blzim oyuncular niye aciklarini kapatmak icin ugrasmaz merak ediyorum dogrusu.bu soyledigin tum oyuncularimiz icin gecerli.

    7
    2
  4. herşey ortada tartışacak bişey yok,bu kadar baskı ve pozisyona gol atamıyoruz çünkü golcümüz yok.,malatya,trabzon bizim yarımız kadar pozisyona giriyor ama maç kazanıyor.

    5
    1
  5. Alin Besiktas macini affettirin kendinizi. Bu oyunun sorumlusu her zaman teknik heyettir lutfen baska mazeretlere saklanmayin.

    5
    2
  6. Bizim yarımız kadar oynamayan takımlar, maçlarında bulabilecekleri 3-4 pozisyondan birini kaliteli ayakları sayesinde atarak ligi bizden üst sıralarda tamamlayacaklar. Söyleyeceklerim bu kadar.

    4
    1
  7. Penaltı kaçmadı kaleci düdükten önce ileri çıkıp avantaj yarattı.
    Tekrarı olmalıydı hakem girmedi göremedi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu