Ve Kembo’nun sözleşmesi feshediliyor!

Transfer yapıp, yapmayacağı merak edilen yeşil-beyazlılar'da uzun süredir yolların ayrılması planlansn Jires Kembo'yla ilgili flaş bir karar alındı.

Başkan Ali Ay, gitmemekte direten Fransız futbolcuyla davalık olmayı göz aldı. İlerleyen süreçte çıkabilecek sıkıntılarla ilgili de avukatlarla görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Bursaspor‘dan gündem oldukça hareketli… Önceki gün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde bir araya gelen Ali Ay yönetimi, anlaşma yoluna yanaşmayan tecrübeli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshetme kararı aldı. Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın takımda istemediği tecrübeli futbolcu için net kararı veren yönetimin, davalık olmaya göze aldığı belirtildi.

AVUKATLARLA GÖRÜŞÜLDÜ

Jires Kembo‘nun da alacakları nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkı bulunmasına rağmen bu konuda adım atmadığı ve yapılan görüşmelerde ‘Önce alacağımı yatırın, sonra masaya oturalım’ şeklinde ifadeler kullandığı belirtildi. Yönetimin kısa süre içersinde tek taraflı fesih etme hakkını kullanacağı ve bu konuda ilerleyen süreçte çıkabilecek sıkıntılarla ilgili avukatlarla görüşmeler yapıldığı belirtildi.

SAİVET’LE DOSTLUĞU

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Kembo‘yu istememesinin ana nedenlerinden biri olarak ise Henri Saivet‘in kurduğu arkadaşlık olarak gösteriliyor. Tecrübeli teknik adamın, Saivet‘in formunu etkilediği için de Kembo‘yu istemediği belirtiliyor. Son yıllarda birçok teknik adam ve futbolcuyla davalık olan yeşil-beyazlılar‘da Jires Kembo‘yla birlikte dosyaya yeni bir isim daha eklenmiş olacak.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. böyle giderse zaten bizim tahta hiç bir trasnfer dönemi açılamayacak çorbacılar konya maçı alkışlasınlar büyük başkanlarını…

    85
    5
  2. ya arkadaş şunu anlamıyorum. adamın parasını ödeme adam alacaklarını istesin sonra karaktersiz olsun hadi canım ordan. ilk zamanlarda 30 cm diye beste yapıyordunuz şimdimi karaktersiz oldu. bu başgan varken daha karaktersiz topçu izleriz!!!

    55
    1
  3. Ulan Yusuf hıyarına tölerans gösterileceğine bu adama hakkı verilseydi bu adam oynatılsaydı keşke. Hem adama parasını verme hem laga luga yap. Adam sene başında dedi, git diyorsanız giderim, oyna derseniz oynarım diye.

    21
    2
  4. Yetenekli ama tembel bir oyuncu. Geçen sene biraz faydası olmuştu. Bu sene kampa götürmeyerek bence baştan hata yaptık. 109 kg’ye yaklaşmış Kembo’yu kime satabilirsin. 1.2 yok yere elimizde patladı. Forma sokup, biraz oynatıp göndermeyi deneyebilirdik. Baştan sona kötü yönettiğimiz bir sorun daha yaşadık

  5. Bu adamın sözleşmesini yaparken ödemeleri nasıl yapacağınızı hesaplanmadı mı ? Bıktık davalardan … Bursaspor’un itibarını düşürmeye ne hakkınız var ? Bir sonraki yönetime bırakacağınız miras bu mu ? Bizi futboldan soğutuyorsunuz..

  6. Saivetle çok yakın arkadaş bu karakter yoksunu. Kesinlikle Saivetin performansını düşürüyor. İsterseniz bakabilirsiniz takımca gidilen yemeklere ya da Instagrama atılan storylara sürekli beraberler. Bende düşünüyordum böyle. Yollayın bu karakter yoksununu. Belki bu sayede ligin geri kalanında Saivet yeni transfer gibi olabilir. Umarım

    3
    2
  7. Bununla da davalik olun.Yaza transfer yasagi gelsin de takimi dusurmeyi garantileyin seneye belki o zaman gidersiniz 3 yildir en cok ugrastiginiz konu sonucta

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu