Titi ve Umut…

Geçtiğimiz sezon Titi Bursaspor formasını giyerken Umut Nayir de bir dönem Göztepe'de forma giymişti.

2016-2017 sezonunda İzmir temsilcisinde görev alan  Umut, 35 resmi maçta 18 gole imza atarak, takımın Süper Lig‘e yükselmesinde önemli pay sahibi olmuştu. Geçen sezon Bursaspor forması giyen Titi ise ilk kez eski takımına rakip olacak. Brezilyalı stoper, geçen sezon Bursaspor‘un en istikrarlı isimlerinin başında geliyordu.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Titiye para vermedik o da gitti en doğal hakkı bu zaten ama göztepe yönetimi de adamın aklını çeldi bu Bi gerçek taraftar olarak dostuz eyvallah ama yönetimleri etik dışı Bi. Yol izledi bu yaz transferinde yasin olayında da aynısı oldu

    24
    1
    1. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      Ne önemi var ki!! ya birde işin iç yüzünü bilmeden bi adamı tutamadılar safsatası da yapıldı.bence maddi olarak mantıklı bir ayrılış oldu.!

      6
      1
    2. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      Ta 6000 km.oteden kita degistirip baska bir kitaya calismaya gelen adam ne icin gelecek ? Oncelik para icin ! Biz parasini veremedik,Goztepe verdi ! Mesele bu ! Bu yuzden oda emeginin karsiligini kim zamaninda veriyorsa orayi tercih etti ! Kizmamak lazim,kim olsa ayni seyi yapar ! Bir yerde maasini gununde ve zamaninda aldigin bir isyeri,diger yanda surekli 3-4 ay sarkitan,verdigi sozlerin hicbirini tutmayan bir isyeri ! Siz olsaniz ne yapardiniz ?

      25

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu