Takımımla gurur duyuyorum

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında evimizde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u ağırlayacak olan takımımızın, öğle saatlerindeki antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Akhisarspor maçındaki 4-2’lik galibiyeti değerlendiren Aybaba, bununla beraber Erzurumspor maçına ilişkin, “Müthiş bir geriye dönüş, keşke baştan olsaydı bunları yaşamasaydık. Bunlar çok az olan şeylerdir, ama bizi öne itti arkadaşlarımızın camiamızın morali iyi. Bunu sürekli hale getirmemiz lazım. Önümüzde 3 iç saha maçımız, 1 dış saha maçımız var. Son 6 haftanın başarılı takımlarından biri Erzurumspor, çok koşuyorlar. Çok istekliler, coşkulular. Biz de aynı şekilde koşup aynı coşkuyu yaşamamız lazım sahada. Taraftarımızı bekliyoruz. Onların desteğiyle bu maçı kazanıp daha sonraki maçların planını yapmayı düşünüyoruz. Destek de giderek tırmanmaya başladı. Oyuncu kadrosu çeker camiayı peşinden, bu galibiyet bizi o anlamda çok rahatlattı. Oyuncularımız da daha iyi olsun istiyor. Daha iyi olsun isteyen herkesi biz de maça bekliyoruz. Kazanmak istiyoruz, tek tek bakıyoruz. Kazandıkça önümüzdeki maçların bizi nereye getireceğini hesaplayıp ona göre plan program yapacağız” dedi.

“TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM”

Takımdaki hava hakkında da bilgiler veren Aybaba,Biz çok istiyoruz. Oyuncularımız çok istiyor, herkes istiyor olmuyor. Bir kriz yaşıyoruz. Acaba olur mu diye düşündüğümüz oluyor. Ama futbol bu. Biz her şeye hazırlıklı olacağız. Takımımla gurur duyuyorum. Birbirlerine olan desteklerinden, arkadaşlıklarından dolayı. Genç oyuncu gol attıktan sonra kulübedeki 8 kişinin sahaya koşmaları keyifli şeyler. Ben çok mutluyum. İnşallah bunlar skora ve sahaya yanşayacak. Ondan sonra hep birlikte mutlu olacağız” açıklamasında bulundu.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. bizde senle gurur duyuyoruz samet hocam , inşallah uzun seneler bizle olursun , bu takımı çok güzel yerler getireceğine inanıyoruz , erzurumu yenersek gerisi çorap söküğü gibi gelicek

    45
    1. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Arkadaş seni takip ediyorum .yusufu bulamazsan başka biriyle uğraşıyorsun nasıl bi taraftarsın anlamadım.gölgesiyle kavga edenler gibisin

      7
      1
    2. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Kardeş takımdan yusuf Erdoğan gittiği zaman belli çok sevinecek sin. Yani başın göğe erecek. O gittik ten sonra yusuf Erdoğan gittikten sonra hangi futbolcu hedefin olacak. Merak ediyorum hangi futbolcu yu hedef gösterecek sin. ???? Daha doğrusu sen hangi futbolcu yu isteyecek sin. Hangi Futbolcu yu transfer edelim. ??? Sen daha iyi biliyorsun. …….

      8
      4
      1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

        hiçbir futbolcu transfer edilsin demiyorum. gönlümden geçen genç oyunculardır ama kimin katkı vereceği belli olmaz. (mesela latovlevici)

        an itibarıyla hiçbir futbolcumuza doğrudan veya kalıcı eleştiriler yöneltmiyorum. sadece yusuf’u bursasporda görmek istemiyorum. şimdiden söyleyeyim; bu gider ya da gitmez bilemem. yerine olcay şahan gelirse onunla ilgili de aynı şeyleri yazacağım. bunun dışında okan’dan barış’a, ramazan’dan sakho’ya kadar kimseyle derdim yoktur. umarım hepsi bursaspora en fazla katkıyı sağlar. yusuf da takımdan ayrılarak en büyük katkıyı sağlayacaktır.

  2. Bu şehir içinden olana her zaman sahip çıkmış ve arkasında olmuştur inşallah böyle devam eder pazar günü 30 bin olmamız lazım

  3. 4 mactan 10 puan alıp rahatlamamiz lazım.. 2.yarida çok kötü maclar çikariyoruz son 3senedir.korkulu rüya görmemek için bu 4maçtan mutlaka 10 puan çikarmaliyiz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu