Sakho takımdan ayrı çalıştı

Bursaspor bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman geniş alanda minyatür kalelerle oynanan kontrol pas oyunuyla devam etti. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

Sakatlığı bulunan Bogdan Stancu ve Abdullahi Shehu kondisyon salonunda çalışırken, Diafra Sakho ise takımdan ayrı çalıştı.

Bursaspor yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürecek.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 1:30 saat çalışma nedir ya şundan bi kurtulun artık.Kapasite belli diyorsunuz 1:30 saat çalışıyorsunuz aldığınız paranın haddi hesabı yok.Çalışın 6 saat görün farkı

    12
    14
    1. @Coronel yorumuna yanıt olarak

      6 saat çalışmak futbolcuları çok yorar kim çalışmış 6 saat te bizimkiler çalışacak madem bu kadar para kazanmalarına karşısın günde 7-8 belki 9 saat çalışıyorsun ne gerek var futbolcu olsaydın ya

      14
      1
  2. Yorumları dikkatle okudum 1 buçuk saat çalışmak fazla diyen arkadaşlar var. Asgari ücret alıp 12 saat çalışan insanlar var 1 saatte milyonları kaldıran da var bunun için aile bütçesinden bilet ayırıp sevdasının peşine gelen insanlar…!
    Yorum sizin…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu