Büyük hata!

Tunay'ın yerine Burak Kapacak'ın kenara gelmesi Aybaba'yı çileden çıkarttı.

Bursaspor yedek kulübesi, karşılaşmanın 77. dakikada büyük bir hata yaptı. Uzun süre kenarda bekleyen Ramazan Keskin‘in, Burak Kapacak‘la değiştiğini gören Samet Aybaba resmen çileden çıktı. Tunay’ın oyundan alınmasını söyleyen ancak değişim kağıdına Burak’ın yazılması nedeniyle hatalı bir değişim yapan kulübeye, Samet Hoca büyük tepki gösterdi.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Burak kenara geldiğinde Samet hoca baya bir sinirli bir şekilde kızıyordu etrafa. Burak bile anlamamıştı bana mı kızıyor diye adama baktı. Meğersem olay buymuş. Çok amatörce bir yanlışlık. Kim yaptıysa o hatayı çıksın özür dilesin takımdan.

    48
    2
  2. Bu tarz hatalar maalesef profesyonellerin olduğu yerde olunca insan KOCA YUUUUUUUUH diyesi geliyor.
    Yaahu arkadaş senin görevin maçın 90 dakikasında değişecek 3 oyuncudan ibaet sen bunu dahi beceremiyorsan AYIP AYIP AYIP.

    11
    1
  3. Eğer istenilen değişiklik yapılsaydı, biz maçı önde götürüyorduk… o golü de yemeyebilirdik… bu gerçekse çok kritik bir hata olmuş…

  4. Hatanın sonucu çok büyük oldu. Burak çıkınca Stancu sağ kanada geçti . Forvet arkası oynasaydı 2. golü bulma ihtimalimiz çok yüksekti. Maçın başından beri Sakho 2 kişinin markajı altında yanlız kaldı .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu