Samet hoca takımı değiştiriyor!

Bursaspor, yarın oynayacağı zorlu Başakşehir maçı hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışması ve yan top çalışmasıyla devam etti. Son bölümde ise serbest çalışma yapıldı.

Teknik kadronun sahaya süreceği 11’i belirlemeye çalıştığı belirtilirken, özellikle kanatlarda değişim olacağı ifade edildi. Bursaspor bugün akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanın ardından Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde kampa girerek maç saatini bekleyecek.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

        1. @Deliii Arnavut yorumuna yanıt olarak

          Bence 2 yarı daha faydalı olacağını düşünüyorum çünkü skoru değiştirebilecek bir adam oyun zekasıda iyi tek sorun kendine bakmaması ve kendisini geliştirmemesi eğer kendine bakarsa ve geliştirirse avrupadaki büyük takımlar her türlü ister ve o büyük takımlarda da iyi iş çıkarır

          2
          2
  1. ,Yusuf ve Furkan biraz dinlenmeli ki formanın çantada keklik olmadığını görmeli.Hatta Barış bile….
    Neyse Samet hoca halledecektir…

    13
    1
  2. kanatlarda tunayla lima olmalı yusuf 70 den sonra girsin oyuna. artık kemboyada şans verilmeli. veya stancuyuda kanada koyabiliriz. stancuyu kanada koyup bazı pozisyonlarda sakho ile stancu çift forvet gibi oynayabilir. biri indirir biri atar. orta sahayada saivet badji aytaç olmalı furkan 90 dk oynayamıyor.

    11
    5

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu