Aurelien Chedjou onlar da istemiş!

Bursaspor'un transferin son gününde renklerine bağladığı Aurelien Chedjou, ilk kez yeşil beyazlı formayı giydiği Beşiktaş maçındaki görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçen sezon sakatlığı nedeniyle forma giymemesine rağmen Başakşehir‘de iyi bir sezon başı kampı geçiren tecrübeli stoper için Bursaspor, İstanbul temsilcisine herhangi bir kiralama bedeli ödemedi.

TERCİH ETTİLER

Sadece 450 bin Euro’ya oynayan Chedjou için Başakşehir‘in kapısını Bursaspor‘la birlikte Alanyaspor, Malatyaspor ve Antalyaspor‘un da çaldığı belirtildi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ‘ın tercihini Chedjou ile de görüştükten sonra da Bursaspor‘dan yana kullandığı belirtildi. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Bursaspor Başkanı Ali Ay, Gümüşdağ‘a göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etmişti.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Kiralık deyip durmayın adamin sözleşmesi bitiyor zaten sezon sonu 1 senelik daha anlaşılsın önünüzdeki sene de stoper aramayalım

    89
    3
    1. @TexasLee yorumuna yanıt olarak

      Ağır biraz ama ertuğrulla birbirini çok iyi tamamlıyorlar. Chedjoudaki teknik ligde çoğu ortasaha oyuncusunda yok sezon sonu bu rakamları alıcaksa kesinlikle sözleşmesi uzatılmalı katılıyorum. Ama vergini yavaş duruyor chedjouyla felaket olabilir dikkat edilmeli.

      4
      2
    2. @TexasLee yorumuna yanıt olarak

      chedjounun başakşehirle sözleşmesi ; 30 haziran 2020 yılında sözleşmesi bitiyor kiralıyamazsak 2020 de boşta kaldığı zaman alırız anca ama inşallah bir senelik daha anlaşılır

      5
      2
  2. İlk maçta çok kaliteli iyi bir izlenim bıraktı umarım daim olur ve tecrübesiyle genç arkadaşları yetiştirir. İyi Sezon geçirecek gibi duruyor akabinde sözleşmesi bitiyorsa bir sene daha kalabilir diye düşünüyorum.

    18
    1
  3. ACELE ETMEYELİM BJK MAÇINDA HERKES İYİDİ ZAMAN GÖSTERCEK NASIL OLDUĞUNU GÖRMEK İÇİN İNŞALLAH İYİ OYNARDA BİZDE FAYDALANIRIZ

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu