Hayal kırıklığı!

Bursaspor'da 2 Temmuz 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 17 bin 262 adet satılan kombine biletler taraftardan gelen yoğun talep nedeniyle 4 Eylül'de yeniden satışa çıkarılmıştı.

Süper Lig‘in 6’ncı haftasında Başakşehir ile oynanacak maç öncesine kadar satışta kalacak kombine biletlere taraftar bu kez ilgi göstermedi. Bir haftalık süreçte yalnızca 400 dolayında kombine biletin satılması kulüpte büyük hayal kırıklığı olarak yorumlandı.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. onu bunu bilmem o kadar çok tepki çekecek işler yaptınız ki 2 yıldır , taraftarda kendiliğinden tepki oluştu… Bunu kırmak için bu sene ilk 5ten çıkmaması lazım takımın.. Ondan sonra tekrardan taraftar sizi bağrına basacaktır.

    31
    7
  2. Şartsız şurtsuz Bursasporun yanında olan taraftar kombinelerini aldı.Geriye cezalar nedeniyle bloke cezası alırım endişesi taşıyan ,ekonomik nedenlerle alamayıpda kuruluşlardan kombine bekleyenler ve başarıya endeksli taraftar prfofilleri kaldı.Bir 400 adette belki Rize maçının galibiyetle kapatılması halinde oluşabilecek havayla alır.Biz bu kadarız .

    13
    1
  3. Bjk maçı öncesi kombine biletlerinin satışının sonlandirilmasi tabiki bir strateji urunu.
    Burada kimseye neden böyle yaptınız deme hakkımız yok.
    Belli ki kulüp yetkilileri anlık bilgiler çerçevesinde gelinen rakamı yeterli görerek satışları durdurma kararı aldı.
    Böylelikle taraftarımız bjk maçı öncesi daha da yuklenebilir di fakat beklenen olmamış ki yönetim kombine satışlarını yeniden açtı.
    Sayının daha da yukarılara çıkmasını belki de son anda masadan kaçan karaktersiz
    Grosicki de engellemiş olabilir.
    Satışlar b fk maçı öncesine kadar devam edeceğinden sayının yükselmesi mümkün olacaktır.
    Hafta sonu rize den alinacak galibiyet bile en az ikibin adetlik katki sağlayabilir.
    Bu arada gelinen rakamda mevcut şartlara göre gayet iyidir.
    Unutmayalim dereceye oynayan bazi takimlar bu sayiya sezon maclari toplaminda bile zor ulasiyor.
    Şimdi destek zamanı.
    Bize düşen stadı tamamen doldurmak ve gereken katkıyı sağlamak.

    11
  4. Maç olmadan kimse kombine almaz rizeyi yen gel başakşehir maçı öncesi minumum 2000-3000 bin satılır gerçi bu yönetim varken şimsiden 17600 satılması iyi yeni bir heyecan gelse küsler barışssa min 25000 kombine satılırdı ama şimdi de 29 bine dayanacak gibi

    8
    4
  5. Toplam tutara baktığınızda kombine daha avantajlı görünebilir. Ama bilinçsiz taraftarlar yüzünden çok fazla bloke cezası alıyoruz. Yani içeride 14 maç varsa anca 10 tanesini ızleyebılıyoruz. Bu yüzden maç başı bilet almak daha mantıklı oluyor. Sadece yönetime gösterilen tepkiden dolayı değil. Taraftarın duyarsızlığı da kombinelerin bu sayıda kalmasında etkili oluyor.

    3
    4
  6. Bence transfer döneminde taraftarı cildirtmaniza rağmen çok iyi rakam 18bin neredeyse bir 2 bin daha olsa iyi olurmuş

    2
    1
  7. kimbine sayısını etkilen olay, sahaya atılan taşlar oldu.başka hiçbirşey deil. millet kombine almaya korkuyor. bazı shrfsizler yuzunden sucsuz insanında canı yanıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu