İşte Aybaba’nın Sivasspor maçı kadrosu

Bursaspor'un yarın Demir Grup Sivasspor ile oynanacağı Cumhuriyet Kupası karşılaşmasının kafilesi belli oldu.

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı‘nda yarın saat 18.00’de başlayacak olan karşılaşmanın kafilesine Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba 22 kişi dahil etti.

Kadroda şu oyuncular yer alıyor:

Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Chedjou, Santiago Vergini, Umut Meraş, Aytaç Kara, Saivet, Allano Lima, Furkan Soyalp, Yusuf Erdoğan,Umut Nayir, Ataberk Dadakdeniz, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar, Muhammed Emin Sarıkaya,Ramazan Keskin, Tunay Torun, Jires Kembo, Bogdan Stancu, Sakho, Çağatay Yılmaz, Ali Akman.

Aybaba sakatlıkları bulunan Latovlevici, Badji ve Shehu‘yu 22 kişilik kafileye dahil etmezken milli takım kamplarında bulunan Ertuğrul Ersoy, Muhammed Şengezer, Burak Kapacak ile Jani Atanasov da kadroda yer almadı.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. kadro
    OKAN KOCUK – BARIŞ – CHEDJOU – VERGİNİ – UMUT MERAŞ – AYTAÇ – SAİVET – YUSUF – FURKAN – LİMA -SAKHO
    İKİNCİ YARI İSE
    EĞER ÖNE GEÇERSEK
    ALİ AKMAN , ÇAĞATAY YILMAZ , UMUT NAYİR GENÇLERE ŞANS VERİRSEK ÖZGÜVENLERİ YERİNE GELİR VE NASIL OYNADIKLARINIDA GÖRÜRÜZ
    AMA ÖNE GEÇEMEZSEK KEMBO , TUNAY ÇIKMALI HÜCUM OYUNU OYNAMALIYIZ

    15
    23
    1. @VERDANT BURSAMM yorumuna yanıt olarak

      tabi hoca daha iyi bilir inşallah iyi bir kadro çıkarır samet hoca
      samet hocaya güveniyorum kimi oynatırsa oynatsın her türlü desteği veririz tabi bazıları hariç oyuncusuna küfür eden , pet işe atan ve yuhalayan taraftar değil

      30
    2. @VERDANT BURSAMM yorumuna yanıt olarak

      Bende senin bu halini seviyorum.
      Ama yinede biraz sabret ve her topa girme be hocam.
      Bu takımın hocası var, yardımcıları var.
      Bırak bu işlere onlar kafa yorsun.
      Bize düşen maça gitmek, destek vermek, küfür etmemek, sahaya yabancı madde atmamak, TFF ye enayi vergisi ödememek, şehrin ve kulübün marka değerini düşürmemek.

      42
      1. @M. Kemalpaşalı yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşlar laptop klavyemde sorun var çözümünü bulamadım nokta tuşum çalışmıyor ve her harften sonra nokta koyuyor anlamadım gitti şuan tatil içinköydeyim bilgisayarcı yok internetten baktım klavyeyi sıfırla Q klayve yap diyor ve dili Türkçe yap anlamadım yardımcı olur musunuz

  2. Ne kadar boş adam dolu burası taraftar bu kadro da yapar hocaya da akıl verir gelip bunları yapan adamlar ZAten boştur da bunları eleştirenler daha boş en boş da ben oldum gerçi

    8
    2
  3. Dikkatimi çeken; MUHAMMED ŞENGEZER neden kadroda yok,
    Milli takımda mı, sakatlığı mı var, yoksa kadro dışı mı bırakıldı?

    5
    4
  4. BS tv yayın akışında maç yayını gözükmüyor . Neden Sıvas maçı yayınlanmıyor ? Acaba sıvas ın yerel bir kanalı yayınlar mı.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu