Ertuğrul’a yeni teklif

2020 yılına kadar anlaşması bulunan ve 1 milyon 750 bin TL'ye oynayan genç stoperin sözleşmesi uzatılacak.

Ayrıca Ertuğrul‘un mukavelesindeki ‘2,5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi de değiştirilmek isteniyor.

Oldukça yoğun geçen bir transfer dönemini geride bırakan Bursaspor‘da hareketlilik bitmiyor. Yeşil beyazlılar‘da birçok isim takımdan ayrılırken, takviyelerle ortaya yeni bir takım çıktı.

Başkan Ali Ay ise şimdi de iç transfer için düğmeye bastı. Kaleci Harun Tekin‘in Fenerbahçe‘ye transfer olmasından sonra takım kaptanlığına getirilen Ertuğrul Ersoy‘un menajerinin Bursa‘ya davet edildiği öğrenildi.

RAKAM DEĞİŞMELİ

Bursaspor‘la 2020 yılına kadar anlaşması bulunan genç stoper yıllık 1 milyon 750 bin TL’ye oynuyor.  Bu rakamı iyileştirmeyi düşünen yeşil beyazlı yönetim, sözleşme uzatma teklifinde de bulunacak.

Ayrıca Ertuğrul Ersoy‘un sözleşmesinde bulunan ‘2,5 milyon Euro’ya serbest kalır‘ maddesi de değiştirilmek isteniyor. Yönetimin bu konudaki düşüncesinin rakamı en az 5 milyon Euro’ya çıkarmak olduğu öğrenildi.

HOCA ONAY VERDİ

Menajerlerin birkaç gün içerisinde Bursa‘ya geleceği ve bu konuların masaya yatırılacağı belirtidi. Bursaspor alt yapısından yetişen ve A Milli Takıma kadar yükselen 21 yaşındaki futbolcunun herhangi bir sorun çıkarması beklenmiyor. Ayrıca Başkan Ali Ay‘ın ilk olarak konuyu Teknik Direktör Samet Aybaba ile görüştüğü ve deneyimli teknik adamın da olur yanıtı verdiği belirtildi.

Gençler biraz beklesin!

Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın bu sezon kadroya dahil ettiği genç oyuncularla ilgili de sözleşme uzatma konusunun gündemde olduğu öğrenildi. Özellikle ilk 11’de şans bulan Burak Kapacak ve Ramazan Keskin‘le alakalı yönetimin, Aybaba‘ya görüş sorduğu, tecrübeli teknik adamın da biraz daha beklemelerini tavsiye ettiği bildirildi.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Serbest kalma bedeli özellikle altyapıdan gelen oyınculara koyulmamalı 1.750 yerine 3 milyon tl yapın 1 sene uzatın sözleşmeyi serbest kalma maddesi ya kalksın yada 8-10 milyon euro olsun

    32
    6
  2. Ben menejerlikte bile yabancı genç yeteneklerle kıyasıya pazarlık yapıp sözleşmeden o maddeyi çıkartıyorum alt yapıdan yetişmiş oyuncuya niye koyuyonuz

    12
  3. Öncelikle performans gösteren kulübe katkı veren altyapıdan gelmiş olan, artık A TAKIM
    oyuncusu olan isimlerle bu yıl da dahil olmak üzere 5’er yıllık yeni sözleşmeler yapılmalı;
    OKAN KOCUK, ERTUĞRUL ERSOY, FURKAN SOYALP bu 3 isimle derhal sözleşme yenilenmeli
    Özellikle altyağıdan gelen ve Türk isimlerle TL üzerinden anlaşma yapılmalı,
    Bu konuda taviz verilmemeli, bu 3 isimle aynı tutarlarda sözleşme yapılmalı,
    2.5 MİLYON TL maaş+ 50 BİN TL maç başı anlaşması yapılmalı,
    30 maç İLK 11 oynadığı taktirde 4 MİLYON TL YILLIK ÜCRET gayet ideal bir rakam
    Serbest kalma maddesi konulacaksa 7-8 MİLYON EURO’dan aşağı konulmamalı

    7
    1
  4. İyi düşünce. 500bin – 600bin Euro (3.5 – 4 milyon türk lirası) Senelik Maaş ideal neticede kendi öz sermayemiz ve kaptanımız ücret konusunda fazla abartmadan bu rakamlar güzel olur. Hem kendi işi görülür hem kulübün.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu