Badji kafa karıştırıyor!

Badji'nin sakatlığı konusunda her geçen gün farklı açıklamalar geliyor.

Bursaspor‘da Stephane Badji belirsizliği sürnüyor. Sağ arka adalesinden sakatlanan ve Konyaspor ile Beşiktaş maçlarını kaçıran başarılı futbolcunun, 3 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Böylece Badji, Çaykur Rizespor ve Başakşehir maçlarını kaçırmış olacak.

Ancak kulüp doktorların, tecrübeli oyuncuyu Başakşehir maçına yetiştirmek için seferber olduğu dile getirildi. Bursaspor‘da Badji‘nin yokluğunda orta alan Aytaç Kara, Henri Saivet ve Furkan Soyalp‘den oluşmuştu.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Tedbir olarak dinlendirilmeli yoksa sakatlığı daha da ilerler…adale yırtıkları risklidir hafife alınmaz…

    80
    1
    1. @Samet yorumuna yanıt olarak

      bence şuan orta saha iyi saivet 8 de kötü oynamıyor badjiyi taraftar gözünde çok büyüttü sağa ver sola ver dışında sadece savuma yönü kuvvetli . saivetin attığı uzun top gibi top atabilecekmi badji? furkanın bu sene sürekli oynaması lazım artık onun çıkış zamanı yabancılara her sene şans veriyoruz hatada yapsa arada kötüde oynasa bu sene furkana sabretmeliyiz

      33
      2
  2. badji 6 Numara olarak Aytaç’ın alternatifidir. bu mevkide ayrıca shehu var. bu oyuncuların hepsi bu lig için gayet iyi. badji’yi furkan yada Saivet’in yerine düşünmemek lazım. iki ön libero ile çok kısır bir takım oluruz. geçen sene batalla böyle bir organizasyonda ne kadar zorlanmıştı hatırlayın. keşke saivet ve furkan’a alternatif hazır bir oyuncu daha olsa. şimdi sadece bu bölge için atasanov var.

    3
    2
  3. Badhi sakatlığı geçmeden koymasın daha bu orta saha iyi turnayı bile 10 numarada deneyebilir samet hoca…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu