Shehu bir kontrole daha giriyor!

Yakalandığı rahatsızlık sebebiyle bir süre takımdan ayrı kalan ve bu dönemde ülkesi Nijerya'da ilaç tedavisine devam edilen Abdullahi Shehu'nun 10 Eylül'de yeni bir kontrolden geçeceği bildirildi.

Halen İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde çalışan tecrübeli futbolcunun çıkacak tahlil sonuçlarına yapılacak değerlendirmeye göre sahalara ne zaman döneceğine karar verileceği açıklandı.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Enfeksiyon hastalığı sadece o ima ettiğin şeyden olmuyor . Binbir türlü sebebi var bunun . Her şey olabilir . Ama senin sığ beynin sadece o malum tarafa yönelik çalışıyor anlaşılan .

      26
      26
  1. Etrafımıza o kadar çok negatif enerji yayıyoruz ki, takımın etkilenmemesi mümkün değil.
    Zaman,
    Hadi başkanım. (sevmesekte)
    Hadi hocam. (Samet hoca)
    Hadi oğlum, koçum, aslanım. (futbolcular) deme zamanı…

    30
    2
  2. Şu shehuyu daha dünya kupası dönüşünde serbest kalma maddesi olan 3,5 milyon Euro’ya satabilseydik yemin ederim efsane bir transfer hikayesi olurdu . 200 bin Euro’ya al dünya kupasında oynadığı için fifadan 200bin dolar ödeme yapsınlar sonra 6 ay içinde 3,5 milyona sat . Ama satamadık . Hayırlısı ,bir an önce iyileşip katkı koysa bari

    10
    9

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu