West Ham United, Sakho’yu arıyor

İngiltere'nin Daily Mail gazetesi dün ilginç bir haberi okurlarına duyurdu.

Transferin son gününde Bursaspor‘un kadrosuna katılan Diafra Sakho‘nun 6 ay önce 200 bin paund (1 milyon 718 bin TL) değerindeki Lamborghini‘sini West Ham United tesislerinde bıraktığı ortaya çıktı.

Geçen ocak ayında 10 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Fransız ekibi Rennes‘e transfer olan Sakho‘nun terk ettiği lüks otomobilinin halen İngiliz kulübünün otoparkında durduğu belirtildi.

sakho1.jpg

BIRAKIP GİTMİŞ

West Ham takımının antrenmanlarını sürekli izleyen bir taraftarın lüks otomobilin hep aynı yerde durmasını fark etmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda sahibinin Fransız ekibi Rennes‘e giden Sakho olduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, Sakho aracı sadece satın aldı ve tesise gelen herkesin görmesi için orada bıraktı.

Ayrıca Diafra Sakho‘nun West Ham‘da 200 bin paund değerinde bir Lamborghini‘yi bırakmak için yeterli para kazandığı yorumu da yapıldı.

Bursaspor‘un Rennes‘den 1 yıllığına kiraladığı Senegalli milli futbolcunun, 2016 yılında ilk Lamborghini Huracan marka otomobilini duvara çarptığı bilgisi de haberde paylaşıldı.

Transferde 100 milyon sterlin harcamasına rağmen ilk 4 maçını kaybeden West Ham‘ın içinde bulunduğu bu durum Sakho‘nun terk ettiği otomobille ilişkilendirilmesi dikkat çekti.

Haberin ardından İngiliz kulübünden arabayı artık otoparktan alması için Sakho’nun arandığı belirtildi.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

      Sakho sakho sakho diye çağıralım tribüne ! Kral ilan edelim…Adam “umarım bizi böyle yüreklendirmeye devam ederler” demiş taraftar için ingiltere’ de böyle bişey görmemiş yüklenelim sakho’ ya hem sosyal medyada hemde maçlarda…maksimum fayda sağlasın Bursasporumuz için !

      17
      1
    2. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

      Adamlar Afrikadan çıkıp Premier Lige uzanmiş. Senin ne başarin var kardeşim . Bi yerlere gelmek kolay olsaydi herkes yapardi. Bak 3 milyonluk şehirden 1 forvet çikmiyor

      113
      13
      1. @Turna yorumuna yanıt olarak

        Kardeş ben bursaspor alt yapısında da oynadım ama hep torpillileri aldılar sonra bende Almanca öğrenip Almanya da avukat oldum bu arada bu bizim altyapıda torpilliler iyi olmazsa umut bekleme alt yapıdan

        7
        3
      2. @Turna yorumuna yanıt olarak

        Bu yorumunuza üzüldüm. En büyük başarılardan biri de kazancını helal yoldan kazanmaktır. İşini iyi yapmaktır. Herkesin kendi içinde bir başarı hikayesi vardır. İyi bir baba olmak, iyi bir eş olmak, kalbini temiz tutmak bile başarıdır. Evet Sakho Afrika’dan Premier Lig’e gitme başarısını göstermiş. Ama kazandığı ücret tüm futbolcular için söylüyorum çok uçuk rakamlar. Arkada ne dolaplar dönüyor. Ne kara paralar aklanıyor, ne vasıfsız insanlar zengin oluyor. Medyası ayrı, menajerleri ayrı, bahis boyutu apayrı vs. Hem de taraftarın masum tutkusu üzerinden oluyor bu. Yeşil arkadaş da gelir dağılımındaki adaletsizlikten bahsetmiş zaten. Hadi bizim başarı hikayemiz yok diyelim. Nobel ödüllü bilim adamları ile de bir karşılaştıralım o zaman Sakho’nun kazancının yüzde birini dahi tüm hayatı boyunca kazanabilirler mi?

        18
        2
        1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

          Bu parayi biz veriyoruz sen ben. Arz talep meselesi . . Bizim ülkede kimse maaşini beğenmiyor. Herkes para peşinde. Herkes ağliyorum . Çalişanda yok. Çobanlar afgan , işçiler suriyeli . Hepimiz patron olmak istiyoruz

          10
          6
          1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

            Herkes patron olmak istemiyor kardeşim.Büyük bir kesim sadece hakettiğini kazanabilmenin peşinde.2-3 yabancı dil bilip asgari ücretin biraz üzerine çalışan veya iş bulamayan mühendisler var bu ülkede malesef.Yada yıllarca çalışıp işinde müthiş bir birikime sahip olup işin sonunda asgari ücrete yakın bir emekli maaşıyla ay sonunu nasıl getireceğini bilemeyen insanlarda var.Bu insanların tek suçu sırf çıkar için birilerinin peşinde koşmamaları veya siyasi yandaşlar olmamaları.Yani herkes patron olmak istiyor diyerek geçiştirmemelisin bence.Bu ülkedeki gelir adaletsizliğinin sebebi çok başka.Ha futbol dersen oradaki adaletsizlik dünyanın bütün büyük futbol ülkelerinde mevcut zaten.

            12
            3
      3. @Turna yorumuna yanıt olarak

        Harbiden benim aklıma bi Okan Yılmaz geliyor…Maşallah çok iyi tek vururdu. Okulda çok maç yaptık, millet benim akrobatik hareketleri seyretmeye gelirdi 🙂 tabi biz kendimizi geliştiremedik okan çalıştı gol kralı oldu helal olsun…Esasında potansiyel var ama gençlerde ve ailelerde bilinç yok… Malesef idealist çalışkan hoca da yok…..

        19
        1
      4. @Turna yorumuna yanıt olarak

        Adam gelir dengesizliğinden bahsediyor , her şey futbol değil … Bursaspor sevdamız eyvallah ,lafımız yok. sabaha kadar emek veren emekçiyle topa iyi vuran kişi arasındaki uçurum senin içine siniyor mu kardeşim ?

        19
        1
  1. Abi şaka gibi ya . Hani öyle üç beş yıl önce değil daha 6 ay önce 10 milyon euro ödenmiş biri oynuyor forvette . Allah aşkına sakatlanma be oğlum , şöyle dünya gözüyle bir forvet izlemeye li 4 yıl oluyor .

    19
    1
  2. Adam zaten kiralık. 1 yıl için niye alsın arabayı. Parası neyse verir, araba orda kalır. Bonservisini alabilirsek lamboyu özlüceyr sokarız ?

    12
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu