Umut Nayir’de dikkat çeken anlaşma

Siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'de 12 maç oynama garantisi isterken, bu teklifi kabul etmeyen Bursaspor yönetimi, bu rakamın içerisine Ziraat Türkiye Kupası maçlarını dahil ettirdi.

Bursaspor transferin son gününde oldukça hareketli saatler yaşamıştı. Eksik bölgelere takviye için uzun süre arayış içerisinde olan yeşil beyazlıların transfer ettiği isimlerden biri ise Beşiktaş‘tan Umut Nayir olmuştu. Siyah beyazlı ekipten 1 yıllığına kiralanan 25 yaşındaki forvet oyuncu için Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın ısrarcı olduğu belirtildi.

BAŞKAN İSTEMEDİ

Umut için Beşiktaş ve Bursaspor arasındaki pazarlıklarda ise ilginç gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. Siyah beyazlı kulübün tecrübeli  forvet için ilk olarak Bursaspor‘dan Spor Toto Süper Lig‘de 12 maç oynama garantisi istediği belirtildi. Başkan Ali Ay, Teknik Direktör Samet Aybaba ile yaptığı görüşmenin ardından bu istek kabul edilmezken, 12 maçın içerisine Ziraat Türkiye Kupası‘nda oynanacak karşılaşmalar da eklendi.

2 MİLYON TL ALACAK

Beşiktaş‘ın bu isteği kabul etmesinin ardından Umut Nayir kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Bursaspor, 1.91 boyundaki oyuncuya  yıllık 2 milyon TL ödeyecek. Umut‘un kiralama bedeli ise bulunmuyor. Beşiktaş‘la oynanan lig maçında 21 kişilik maç kadrosuna dahil edilen Umut Nayir, süre alamamıştı.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İlk maça baktiğimda kiralik oyunculardan Sakho ve Chedcou nun bir yıl daha bizde kalmasini isterdim. Satin alma opsiyonu olmasa bile oyuncularda olumlu bir izlenim birakirsak tekrar kiralik gelmek istiyceklerdir. Bunun için sağlam bir ekonomi ve bilinçli taraftar olmasi gerekiyor.

    51
    1
      1. @Ahmet Dindar yorumuna yanıt olarak

        SAİVET denen adam öyle aabrtıldığı kadar kaliteli bir oyuncu değil bence
        Aytaç ile Furkan sahada daha fazla sorumluluk aldı ondan,
        Daha hazır değildir, uyum sorunu falan dersin saygı duyarım
        Bekleyip görmek lazım

        6
        12
  2. Bence kaliteli bir oyuncu Stancu dan daha faydalı olur bize maç kazandırır eminim zaten 12 maç görür bizde gerçi hocanın kararı ama sohko nun yanına takviye olarak alır oyunun gidişatını değiştirebilecek bir oyuncu

    16
    2
  3. Teknik direktörü,başkanı mutabık kalmış ve oyuncuyu kadroya dahil etmişler.Şu an vesveseyi bırakmak ve oyunculara,teknik ekibe destek olup alabildiğimiz kadar puan,galibiyetler alıp hem sıralama hemde kasayı para ile doldurmaya bakmalıyız.Ülkemizde tüm takımların ekonomik dertleri var.Derdi olmayan takımında arkasında kim olduğunu söylememe gerek yok herhalde..
    UMUT oyuncumuz emanetende olsa attığı goller,başarılı olduğunda kazandırdığı BURSASPORUMUZ için olacaktır.

    ALLAH GÜÇ-KUVVET VE HIRS VERSİN.Terini spn damlasına kadar akıtıp bizleri sevindirsin.

    5
    1
  4. Şu büyük takımlardan (özellikle İstanbul’un üç büyütülmüş takımlarından) gelen futbolcuların bu kadar büyük burunlu olmasını ve abuk subuk isteklerde bulunmasını bir türlü anlamıyorum. Adam resmen verin kulübü yiyip bitireyim demiş. Kamil’e nasıl yolu gösterdiyse bu şarlatana da yolu göstermelidir yönetim. Öyle 12 maçmış bilmem kaç euroymuş yok. Bu kulüp kimsenin deneme tahtası değil.

    4
    53
    1. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

      adamların yaptığı asıl doğru olan.. eğer biz gençlerimizi kiralık verdiğimiz kulüplere bu ve benzeri dayatmalar yapsaydık bugün çok daha farklı yerlerde olurduk. hatırlarsanız ispanyada Enes’i her maç ilk 11 şartıyla kiraladılar geçen sene… oyuncu kiraya veriyorsan gelişimi devam ettirmesini sağlamalısın..

      9
      1
      1. @VERDANT BURSAMM yorumuna yanıt olarak

        Çoğunluğu? Batalla hangi takımdan geldi? Ivan Ergiç hangi takımdan geldi? Ya da bir Ali Tandoğan hangi takımdan geldi? Söylesene bana. Çoğunluğu İstanbul takımlarından geldi demişsin ama bir tane bile oyuncu sayamamışsın. Artı benim burada kastettiğim şey oyuncunun kendini takımdan üstün görmemesi. Şampiyonluk sezonunda oynayan oyuncularımızın hiçbiri kendini takımdan üstün görmüyordu. Üstün görenlere de o zamanki yönetimlerimiz gerekeni yaptı zaten. Umarım anlayabilmişsindir.

        2
        27
        1. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

          Tüm haberlerin altında saçma sapan yorumlar, amacın yorum yapmak değil burada farklılık yaratmak bence . Futbolla alakan hiç yok başkanla muhtemelen bir yakınlığın var , futbol cahilliğinin yanında hayat cahili olduğunda net . Bizim için kimin nereden geldiği önemli değil eyyy koca cahil, o formayı kimin nasıl terlettiği !
          Örnek dersen bak renktaşlar tek tek isim yazmışlar sana . Son olarak eyyy koca cahil seni şampiyon yapan hocan nereden geldi acaba ? Vakıfköyden’mi ?

          4
          3
        2. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

          @Sakir T. Butun haberlerin altina hep sacma sapan yorumlar atmissin bilgizsizligin ile kendini rezil ediyosun kufur yiyosun yapma bunu

          5
          2
        3. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

          1-Tuna Üzümcü , Tomas Zapotocny , Ali Tandogan , Gökhan Gülec bu oyuncular istanbuldan aldık ….2.ise ali tandoğan beşiktaştan geldi transfermarkt dan bak bir 2009 senesine bursaspor nereden almış diye 3. ise beşiktaş kulübü 12 maç oynamasını istiyor doğru düzgün oku öyle cevap ver…Siyah beyazlı kulübün tecrübeli forvet için ilk olarak Bursaspor‘dan Spor Toto Süper Lig‘de 12 maç oynama garantisi istediği belirtildi.yorumların hepsi önyargılı her bir yazının altına kötü karamsar yorumlar yapmayı bırak biraz iyi güzel yorumlar yap

          8
          2
    2. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

      Bekleyin belki kulübe katki verecek . Kendini ıspat etmiş oyuncu. Şuan Bursa formasi giyiyor. Daha baştan herşeye İstemezuk diyorsunuz. Herkes Hoca olmuş. Herkes atip tutuyor. Bekleyelim başarisiz olursa bende eleştiririm

      9
      2
  5. Umut ankaragüclü, az cok tanıyanlar bilir hukuk ögrencisi, fm ve nba sever, çocuk bizim bazı(!) genclerimiz gibi sov yaptıgını, ilk parasını arabaya, nargile salonlarına, kariya kıza yatırdıgını görmedim. Üstelik genç değil 25 yas tam verim alınmaya başlanacak bir yaş. Çocuğun besiktasa gitmesi vence bir kariyer hamlesi ama bursaya gelmesi öylesine bir tercih degil, ileride yolumuz bir daha kesilmeye bilir veya bir sekilde hep bizde kalabilir!

    4
    1
  6. Çok güzel kazık yemişiz 2 milyon tl den jimnastiği kurtar 12 maç oynat mecbur ve adamı jimnastik için yetiştir. Süper anlaşma tebrikler

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu