Başkanı kim ateşe atıyor?

S Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un bugünkü köşe yazısından alıntıdır

Gelelim bol protestolu imza törenine…

Transfer dönemi süresince Ali Ay yönetimiyle camianın arası gerilmiş…

Tesiste yapılacağı açıklanan imza törenini ne diye stadyuma alıp da ateşin üzerine benzini dökersin…

Sokaktaki çocuk bile düşünür o imza töreninde Ali Ay‘ın protesto edileceğini… Hadi bu işi yöneticiler istedi, onlara bu davranışın yanlış olduğunu söyleyecek, söyleyip de bu yanlıştan dönülmesi konusunda ikna edebilecek bir Allah‘ın kulu yok mu Özlüce‘de…

Yoksa birileri başkanı ateşe atmak mı istiyor… Yapmayın Allah aşkına…

Bu basit hatalar yüzünden germeyin ortamı…

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Evet başarısız ama mali yönden değil manevi yönden. Çünkü Bursaspor’un şampiyonluktan gelen parasını Karadağ’da otel inşaatlarında yemedi, ya da kulüp kasasındaki parayla altına araç filosu koyup villa satın almadı. Tek hatası Bursaspor taraftarını tek bir çatı altında birleştirememesiydi. Ve bu yüzden de 1060 diye bir grup çıktı ortaya. O sövdüğünüz, satılmış dediğiniz 1060 kişi gerçek Bursasporlulardır.

        2
        14
    1. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Uğur Engin gazeteci işini düzgün yapan nadir Bursalı gazetecilerden hemde Ali ayın yediği kazıkları adam ortaya çıkarıyorsa adamın suçu ne ali ayı gibi bir başkanın zaten Bursaspor’a başkan olması sizinde bunu kabullenmeniz asıl Bursaspor’a cezadır.
      Ayriyeten takım iyi diyoruzda kazanamadık tan sonra iyi olmanın bir yararı varmı bakın bütün Anadolu klüpleri iyi oynuyor zaten kaç hafta oldu galibiyetimiz Yok ama bursa girdi bir polyana havasına hadi bakalım son hafta yine bağırmasak bağri amatöre düşsen bile…

      10
      14
      1. @Green terör yorumuna yanıt olarak

        Ali ayda Bursaspor başkanı olacak potansiyel yok onun bende farkındayım ama uğur enginin herşeye muhalefet olması çok saçma birseyide beğen kardeşim her şeye burnunu sokuyor ve ankaragücü üzerinden prim yaptığı icin insanlara şirin gözüküyor

        7
        1
    2. @Pablo10batalla yorumuna yanıt olarak

      Sadece uğur engin mi? Bir kaç istisna dışında neredeyse tümü. Akşam markajı korku filmi gibi izledim. DÜN Aynı kadro kazanırken her şey skor değil, takım top oynamıyor diyorlardı. (son iki yılın ilk yarıları) BUGÜN, evet takım güzel ama ben tabelaya bakarım diyorlar !!!
      Sabır, saygı, sevgi ve destek hak getire. Varsa yoksa, ego, ön yargı ve köstek.
      Takım ve kulüp olma olayı boyacı küpü değil ki, daldır – çıkar al sana kurumsal yapı olsun…!!!…

      19
      3
  1. GERÇEK BURSASPORLULAR BAŞKANA VE BURSASPORA ZARAR GELMEZ AMA BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRDÜKKİ TEKSAS BURSASSPORA ZARAR VERİYOR TEKSASIN VERDİ ZARAR HER YIL 2 FUTBOLCU ALINIR

    53
    6
    1. @TEKSAS yorumuna yanıt olarak

      Teksas da maç izleyen biri değilim ama her maç onların çoşkularına ortak olmaya çalışıyorum vede hayranlıkla izliyorum Teksas bu trübünün temel taşıdır ve daim yaşayacaktır.

      22
      11
  2. Ekong , Harun , Aziz , Titi satildi . . Şimdi yönetim yine para yok maaş veremiyoruz derse şaşirmam . . Bunlar ekonomidende anlamiyor.. Leguene dünyanin parasini verdiler . Badu , Agu ,Sow kulübü soydu

    34
    17
  3. Gidenlerden gelen bonservis 8.5 milyon euro ! Gelenlere verilen bonservis 1.5 milyon euro ! 7 milyon euro yelken ! Gidenlerin yıllık maliyeti yaklaşık 11-12 milyon euro ! Gelenlerin yıllık maliyeti 7-8 milyon euro ! Buradanda yaklaşık 3-4 milyon euro yelken ! Toplamda 10-11 milyon euro kar var bu transfer döneminde ! Hala para yok diye topçu maaşı vermeyip takımı bozan olursa AĞZINA KÜREKLE VURUN !!!!!

    31
    7
    1. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Mehmetin 100 TL borcu var.
      50 Adet limon alıyor 18 TL ye
      50 Adet limonu satıyor 29 TL ye
      11 TL kar yapıyor mu ? Mehmet hala 100 TL borç lu ve elinde 11 TL var. Eskisine göre daha iyi tabi ki tekrar limon alıp satarsa 3-5 seneye bu iş olur. Limon yetiştirirse ve pazarda iyi pazarlama yaparak satarsa aradaki farkı daha çabuk kapatabilir 🙂
      Hemen hemen pazardaki tüm limoncular borçlu ya neyse…
      Katıldığım en tek konu, futbolcu maaşları ligimizdeki bir çok takımdan daha iyi şartlarda (zamanında olmasa bile söz verilen daha yakın tarihte) ödenmeli.

      11
      2
    2. @aziz yorumuna yanıt olarak

      Ah be aziz bi araba borç var. Leguen 1 yıllık belki 2,5 milyon eu borç var daha diğer topçu menejerlere neler vardır….Ama Maşallah çok iyiyiz başarılı kim oluyor takım olan olyor sonra mesele başakşehir gibi aldığın puan parasıyla üstüne kalite eklemek. Şu aşamada iyiyiz İnşallah sakatlık olmaz ve hamza balının yarısı olur da çıkarız…..

      11
      1
  4. Ali Ay dan bi cacık olur mu ? Taraftar küstü , ilgisini kesti . Bırakıp gitsin herşey yoluna girecek . Bu inada gerek var mı ? Alacağı var diye istifa etmiyorsa bu camia 3-5 para toplayıp hesabını kapatmaz mı ? Seve seve kapatır . Ali AY neyi kanıtlamaya çalışıyor ?

    11
    11
  5. başkan’ı ateşe kimsenin attığı yok kendisi bunlara yol açıyor maalesef. bursaspor’un dışarıdan görünüşü şöyle; transferi idare edecek profesyonel bir menejer yok . eski şaibeli menejerler ve, eski yöneticiler aracılığı ile işler yürütülmeye çalışılıyor bu da traftarın hoşuna gitmiyor. sonuçta bu konuları sahiplenecek bir kimse olmayınca her olumsuz durumda herkes Ali ay’a yükleniyor. durumun gerçekten böyle olup olmadığını da bilmiyoruz. çünkü kulübün halk ve basınla ilişkilerini düzenlyecek bir kurumu da yok. öyle bir birim olsa başkan olumsuz tepki alacağı imza törenin düzenlemezdi. o yüzden ali ay Bursaspor’u kasaba takımı gibi yönetmekten vazgeçmedikçe bu tepkilerle karşılaşması sürpriz olmayacaktır. hatta böyle başarılı bir transfer sezonundan sonra bile.

    8
    5
  6. Başkanı ateşe atan yine Kendi iş bilmezligi ve başkan olunca sevinen menejer kardesleridir.
    Birde bu hataya kulluk eden satılmış 1060 kişi var tabi sahi ali aya oy atarken neyi göz önüne alipta oy attınız bir tane delikanlı cevap yazsın.

    4
    5
      1. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

        Bu adam şimdi cebinde çıkarıp parayı hibemi etti yoksa bankadan TL olarak kredi çekip bunuda dolar çevirip kulübe borç mu verdi hemde bu yükselen kurda, buda yetmez gibi senin kurtarıcı gözü ile baktığın bu başkan şimdiye kadar kaç oyuncu alıp onu kârla sattı yada bu başkan geldiğinde ne kadar bir borç vardı şimdi ne kadar borç var hadi bunları görmezden gelip bütün yalakaligini yapıyorsun anlıyorumda bari yalan atma arkadaş bu adam gelene kadar bizim ligden düşme gibi bir derdimiz mi vardı yalancı adam bu kadar mı kolay yalan söyleyebiliyorsun hiç mi Allah tan korkun yok yada hiç mi aile terbiyesi almadın bırakın şu yalakaligida gerçekleri konuşun ulan geçen sene oyuncular paralarını alamadığı diye ligden duaecektik ondan önceki seneyi hatırlamak bile istemiyorum .

      2. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

        Aboov adama bak. “Küme düşer denen takımı ligde tuttu” diyor ahahaha. Sanki Erzurum BB başkanından bahsediyor. Olm şampiyon oldu bu takım, her sene en kötü UEFA’ya oynuyorduk, bu gelince kümede kalma mücadelesi verdik. Şaka mı yapıyorsunuz?

        3
        1
  7. Ali Ay’ı ateşe atan kendisidir 3 senedir akıllanmadı gitti transferleri zamanında yapmadı kampa yetistiremedi hazirlik maçlarına da yetistiremedi

    2
    4

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu