Furkan Soyalp “Galibiyet bizim hakkımızdı”

Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Bursaspor evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı.

Bursasporlu Furkan Soyalp‘ın beIN Sports‘a açıklamalarından Ajansspor‘un derledikleri şu şekilde:

Taktiksel bir değişiklik oldu. Belki de gerekliydi. Hocamın kararı. Sakho’nun gol atması önemli. Hızlı adapte olması bizi başarıya götürür. Rakibi iyi analiz ettik. İlk yarıda daha çok pozisyonlara girdik. Bir anlık dalgınlıktan golü yedik. Galibiyet bizim hakkımızdı. Taraftarımız bize destek verdi, teşekkür ederiz. Bundan sonraki maçlarda galibiyetler almak istiyoruz. İç sahada beklenen bir maçtı. Halk bu maçı bekliyordu. Birlikte tek vücut olursak başarılı oluruz.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ah be Furkan final paslarında ve vuruşlarında tercihlerini doğru yapsan çok daha iyi olucak. Bunuda oynadıkça tecrübe edinirsin inşaallah.

    38
    1
  2. Admin yorumumu neden yayinlamiyorsun ?

    twitter.com/GokhanKutsal/status/1036365513058856961

    Maci icinde golden sonra olan bir foul pozisyonunun tekrarini gostereckken yayinci kurulus, VAR sistemindeki goruntuyu ekrana getirdi kazara, ki 1 saniye surdu. Maci IP tvlerden izleyenler o anin goruntusunu kaydetmisler yukaridaki linkte !!!!

    sahadaki 4 hakem ve VAR sistemin basindaki 4 tane hakem ! VAR “offside” gostermesine ragmen nasil offside olmadigina karar verebiliyorlar ???

    kardesim nerde Bursasporun yoneticileri ? gidin baglanin canli yayina! uefa ya sikayette bulunun… Resmen 3 kagit var bu isin icinde !!!

    9
    1
  3. Çooooook fırın ekmek yicen sen kardeşim furkan ama sonunda olucak mı oda muamma..kritik yerlerde zamanlarda hep yanlış tercihler kararlar böyle gidersen vasati dewam edersin düzzzz

    5
    15
  4. Bu çocuktan bir cacık olmaz yatan adama pas veriyor pas atamıyor süt çekemiyor oyun görüşü 0 anında durulamak gerek çok kötü ya hiç ama hiç verimle değil

    2
    2
  5. Furkan oynadığın oyuna kimse bişey diyemez ama oyundan ara ara kopuyosun, kopma. Kanatlardan top iste kendini belli et boşa çık, takım arkadaşın topu alıp giderken seyretme iste topu ver kaç yap bişey yaş alan boşalt daha çabala.

  6. Helal kardesim sana daha iyi olucaksin tabi oyundan stancu gibi bi cöp dururken senin alinman cok sacmaydi ayagina yüregine saglik..

  7. biraz çabukluk ve pozisyon bilgisi çalışırsan sen bu orta sahayı çevirecen kardeşim ama pozisyon bilgin biraz zayıf en büyük örneklerden birisi kontra atakta üç kişinin içinde ki stancuyu görecene yusufu görsen daha iyi bir hamle yapmış olacak ve birde pozisyon golle sonuçlandımı adından çok söz ettirecektin fakat bunlar tecrübe ile olur İnşallah sende maçtan sonra hatalarından ders çıkarıyorsundur.

  8. furkan’da geçen senenin sonundan itibaren başlayan gelişim devam ediyor. bence çıkana kadar sahanın en iyilerinden birisiydi. alınması da iyi olmadı zira çift santrafor oynarken stancu’dan verim alamadık. furkan’ın benzeri oyuncu şu anda yalnız saivet. atasanov daha bu seviyede değil. diğer orta saha oyuncuları badji, aytaç ve shehu 6 Numara kesici orta saha oyuncuları onların fonksiyonları ayrı. eğer yaratıcı hücum furbolu oynamak istiyorsak furkan ve saivet ile oynamalı bir 6 Numara kullanmalıyız. samet de zaten böyle yapıyor. batalla bize geldiğinde 26 yaşındaydı ve henüz istenen patlamayı yapamamıştı. orta saha oyuncusu hele 8 ve 10 Numara oynayan oyuncular kolay yetişmiyor. sabırlı olmalı ve destek vermeliyiz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu