İşte Grosicki’nin kaçış sebebi!

Bursaspor'da yaşanan Kamil Grosicki krizinin detaylarına Bursa.com ulaştı.

Kamil Grosicki ve Hull City Kulübü ile anlaşmaya varan Bursaspor Kulübü, Polonyalı oyuncunun sözleşme imzalamadan son anda şehri terk etmesiyle şok yaşamıştı.

Olaylar gelişimi ise şöyle.

Kamil Grosicki ile menajeri transfer komitesi ile olan görüşmesinde sözleşme hazırlanırken yönetimden menajerlik ücretinin tamamının (iki senelik kiralık sözleşmesinin) peşin olarak ödenmesini talep eder.

Talep etme derken “parayı masada görmek istiyorum” der ve Bursaspor yönetimi “Biz derneğiz bu şekilde bir ödeme yapmamız mümkün değil” der. Bunu üzerine menajer “tamam sorun değil” diyerek Grosicki ile otele dinlenmek için döner. Bursaspor yönetimi sözleşmeyi hazırlayıp menajere ulaşmaya çalışır ancak ulaşamaz. Ardından Grosicki aranır, ona da ulaşılamaz.

Kulüpten yetkililer otele gider ve Polonyalı oyuncu ile menajeri ortalıkta yoktur. İkilinin İstanbul’da olduğu düşünülüyor.

Adnan Batır

121 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Başakşehir’e atar imzayı hazır check up ta yaptırmış.. Baktık biz yapamıyoruz diyer kulüplere abilik yapıyor bizim başkan ?

      1
      8
      1. @Emre Trakya yorumuna yanıt olarak

        Menajeri ve Grosicki gitmek için ağır şart ortaya koymuşlar. Kabul edilmeyince de kaçmışlar. Bursaspor’a 2.sınıf futbolcular gelir. Bakıyorlar Lig deki sıralamasına 15.sırada, düşme hattının ilk üstünde. Öğreniyorlar 2 yıldır düşmekten zor kurtulmuş, çekip gidiyorlar. Böyle takıma iyi futbolcu gelmez. Boşuna uğraşmayın.
        Sanırım Doumbia da bu yüzden gelmedi.

        1
        3
    2. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      ben boyle yonetim daha yeni goruuyorum…remzi cinoglu vardi almayi beceremezdi ama satmayi bilirdi…bunlar ne almayi ne satmayi biliyor…bide simdi menejer yalani cikardilar…adamla her konu anlasilir sonra saglik konturolunden gecer imza atilir..bu kadar beyinsizmi bizim yoneticiler…

      24
      11
    3. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Grosicki geldiğinde şunu yazmıştım ve hayatımın eksisini almıştım, bu yönetim beni kim gelirse gelsin kandıramaz demiştim, bir transfer yapıldığı zaman hemen taraftarda yumuşama oluyor ve yapılan yönetim eleştirilerini eksiliyor demiştim, son olarakta, yüksek sesle birdaha, herzaman heryerde yönetim istifa yazıp hatirliyamadigim kadar çok eksi almıştım, şimdi yine ve dahada yüksek bir sesle söylüyorum, herzaman heryerde yönetim istifa. Defolun laaaaaaaaan..

      38
      36
        1. @Pablo yorumuna yanıt olarak

          Sevgili kardeşim, bu sitede ali ayı savunan bir Allahın kulu olduğunu sanmıyorum. Ancak, Ali ayın hala bu kulübün Başkanı olması yine taraftar davranışlarının bir sonucu. Bursa da medya ve taraftar baskısı o kadar çok ki, bursasporu yönetecek kalitede insanlar korkudan başkan adayı olarak ortaya çıkmıyor.
          Çünkü biliyorlar ki, iki kötü sonuçta kendileri de aynen ali ayın durumuna düşecekler.
          Frensiz aracında paso gaz giden sürücü (taraftar) ile aklı başında bir insan asla yola çıkmaz…

          27
          3
      1. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim kimi sorumlu tutacağız belediye başkanını mı adam imzaya gelmiş o zamana kadar konuşulmamış mı pas mevzusu yapmayın Allah aşkına ya bizde Bursaspor un menfaatlerini düşünüyoruz fakat olmuyor işte Ali ay ile yanındakilerden mi yoksa başka sebeplerden mi ama olmuyor son güne kaldık yalan olduk resmen sinirden ağlıcam ya

        32
        6
          1. @TeXaS..? yorumuna yanıt olarak

            Yasin de de aynı sorun olmuştu herkes hatalı bütün futbolcular karaktersiz bizim yönetim sütten çıkmış ak kaşık arkadaşın biri de beni sorumlu tutmuş kusura bakmayın dostum da eleştirmek benim en büyük hakkım 2000 tl maaşla sevdamın peşinden koşuyorsam sinyal yapmıyorsam lisanslı ürün alıyorsam en büyük hakkım benim sorgulamak eleştirmek…

            28
            6
            1. @Bıyık BIYIKTAROĞLU yorumuna yanıt olarak

              Çok değerli bıyıklı, kimse sana kazandığın 2000 liranın şu kadarını kombineye, bu kadarını formaya vereceksin demedi. Taraftarlık bir gönül işidir. Takımı Beğenmiyorsan maça gitme olsun bitsin.

              Futbolda elbette eleştiri var, ama tribüne gelip, en küçük bir hata da ona ıslık, buna yuhhh, şuna defol, yok burası Akhisar değil! Yok bilmem ne! Yok Falan, filan! bu tür davranışların ve söylemlerinin kesinlikle eleştiriyle alakası yok. Bunlar olsa, olsa bozgunculuktur.
              Unutmayalım ki, futbol her ne kadar teknik taktikten ibaret olarak bilinse de bu oyunun temeli moral motivasyondur. bursaspor forması ile sahada olanlar da en az biz taraftarlar kadar insandır ve hepsinin eş dost ve aileleri vardır.

              3
              1
    4. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Bu kadar zamandir ugrasilan transfer.bu menajerler masaya gelene kadar parayi masada gormek istiyoruz dememisler yani bi anda bi hal gelmis adamlara. Kusura bakmayin ama buna kimse inanmaz be.

      57
      1
  1. Eğer bizinkiler böyle bir şey deyip yapmadilarsa büyük bir sıkıntı.
    Eğer kamil son anda yan çizdiyse karaktersizin önde gideniymis gelmemesi daha iyi olmuş
    Hayirlisiymis

    85
    4
  2. Bursanın ahını alan topçudan hayır gelmez ey bizans bunu en iyi senin bilmen lazım. İşin iyi yanı paragöz bir şerefsiz olduğunu en azından oyuncu imzalamadan öğrendik. Hiç kimse Bursaspordan büyük değil. Ben elimizdeki topçulara güveniyorum sırf bu şerefsiz kaçtı gitti diye sırt dönücek değilim. Bizim daha çok birlik beraberlik içinde olmamız lazım.

    50
    2
  3. Bi Ali Ay sözü vardı menajer ile is yapmicaz diye hic temsiliniz yokmu ön sözleşme olmadi mı bunuda geçtim bu cok saçma adamlar otele niye gitsin transferde son saat zaten imzalar atılması gerekiyor. Yani sonuc 0..

    46
    6
    1. @Bocos yorumuna yanıt olarak

      Ulan ne biçim kafa var sizde ya.İnsan yorum yaptığı haberi zahmet eder de bir okur be.Menajer kulüp yönetimine güvensizliğinden tabi bide aç gözlülüğünden bütün menajerlik ücretini peşin istemiş.Bizimkiler de vermeyince çekip gitmiş.Taraftarla ne alakası var bu olayın.

      13
      3
  4. Kilitleyecektiniz otele başka kulübe de gidemesin. Allah’ın Kamil’i burası Bursa. Kimsenin parası kimsede kalmaz.

    27
    1
  5. Bu bize anlatılan tabi, kim bilir neler döndü de adamı elinden kaçırdı bu çapsız yönetim. Böyle istekleri olan bir adam baştan bunu söylemez mi arkadaş, neden sağlık kontrolüne girsin, gerizekalı mı bu adam???

    27
    19
  6. Bursaspor camiası bu rezillikleri unutmayacak. Bizi tüm Türkiye’ye rezil ettin Ali dede.. Allah’ını seviyorsan terket bu sehiri

    24
    30
  7. Bunlar hep taraftar baskısı ve menajer hegemonyası nedeniyle oluyor. Taraftarı karşısına almak istemeyen bir yönetime karşı mecbur bırakıyorlar. Medyayı ve internetteki siteleri kullanıp piyasa yaratıyorlar. Hergün alakası olmayan transfer haberlerini servis ediyorlar.

    15
    6
  8. BAŞKAN BURAYADA YAZIYORUM
    VOLKAN.IN BURSASPORA
    BURSASPORUN VOLKAN.A İHTİYACI VAR
    KİMSEYİ DİNLEME AL
    MAÇ BAŞINA ANLAŞ
    DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞIN OLURSA ENAĞIR CEZAYI KESERİM DE
    BİTİR BUİŞİ

    13
    7
  9. Volkan Şen gelsin başka çaremiz yok . Denize düşen yılana sarılır . Volkan ın üçe beşe bakmadan geleceğini sanıyorum .

    12
    5
  10. Sorulacak soruşu bu adam buraya para masaya koyulacak diye mi getirildi.. Prensip anlaşmasi üzerine sağlık kontrolünden geçmek zaten anlaştık demek bu nasıl bir dümendir.. Ben hep aynı şeyi söylüyorum ali Ay’ın pili bitmemiş bir adamı getirmesi imkansız.. Yapamaz, beceremez.. Grosicki iyi bir oyuncu bizim transfer ekibi nasıl becerebilir bunu.. Türkiye nin En bilgisiz ve alakasız transfer ekibi bursasporda böyle komik olaylara adam kaçtı diye kılıf bulunamaz.. Adam hayatında ilk kez bursada yol bilmez iz bilmez transfer engelli kulüp menajerler adamları yalnız bırakma ayı düşünmememiş mi bırakın bu komik hikayeleri

    10
    3
  11. Verilmiş sadakamız varmış. Böyle karakterdeki adamlardan hayır gelir mi? Haber doğruysa parayı göreyim dediğinde kapıyı göstermek lazımmış. Artık futbol ile ilişkisi kalmayan bu adamlardan uzak durmak gerekir. Biz bakalım Çağatay kardeşimize şans verebiliyor muyuz? Diğer kanat oyuncularımızdan da umutluyum

    10
  12. Ya hahahaha sinir hastası oldum sabahtan beri twitterda sağ da sol da transfer haberlerine bakıyorum ak sakallı amca ve yönetimi tamamen KAMİLLLLLLLLLLLL !!!!!!!

    8
    8
  13. Yazıklar olsun senin futbolculuğuna şerefsiz menejer bari Bi basın acıklamasını yapında öyle kaçın iyiki kaçmışlar para gözler

  14. İnşallah uçağı düşsün şerefsizin hayır bizim yönetim de manyak ulan imzalatmadan ne yolluyon klüpten hotele iş bittiyse orda imzalatırsın adama bişeyde dayatamazsınki aq ortada bi resmiyette yok resmen beceriksizlik

    6
    1
  15. Grosicki türk takımlarına bi transfer olsun o zaman nasıl yuhalarız acaba.kusura bakmayın da benim görüşüm kim hatalı olursa olsun grosickide en büyük hata. Böyle heriflere ihtiyacımız yok bizim!!!

  16. Son gün transferinin getirdiği riskler. Adama böyle şantaj yaparlar. Diğer taraftan belli ki oyuncunun alternatif bir kulübü var, bakalım nereye transfer olacak. Transfer planlaması yok, Türk futbolunun sorunu!

  17. Koskoca bursaspor u ne hallere düşünürdünüz yazıklar olsun size,adam getirdik diyorsunuz sağlık kontrolünden geçiriyorsunuz sonra da iş paraya gelince adam yol aldı gitti diyorsunuz!! Ciddi olan yönetim bu işi bu duruma getirmez siz dalga mı geçiyorsunuz bizlerle, titi den gelen para aziz den gelen veya gelecek para harun dan da aynı şekilde nedir sizin sıkıntınız,vagner lowe dediniz tırs çıktı adam cinconla iş tutuyor,seleznow elinde bonservisi,yok yaşlıymış olmazmış ya vagner lowe ile arasında 1-2 yaş var bumu gerekçe harbi işin dalgasindansiz siz sinek ilaci alamazsınız bu kafayla

    4
    4
  18. asa mı asa benim lan benmi yönetimin yanındayım çorbacısıyım ulan çakal yiğidi öldür hakını yeme hatası var diye doğrularınıda görmezden gelemem boş boş konuşma sende körüstanın bölükbaşının klübe borç takıp kaçanları çorbacılarındansın galiba , adam parayı keş istemiş banka hesabınada deil masanın ortasına 2 senelik parayı yok ya nered görülmüş böyle bişey tamam sorun yok demelerine rağmen gitmisler bursadan karaktersiz şerefsizler

  19. Dikkatli bakın sağa sola sakho da kaçmış olmasın.. Ya bırakın bu yönetimi.. Anlayın bunu siz bir kulübü, bir organizasyonu, bir etkinliği yapamazsınız içinizde futbol kelimesini anlayan bir tane yönetici yok.. Direnmeyin siz bu işi yapamazsınız.. Siz ne futbolcu tanıyorsunuz ne de hırsız olmayan menajer bunlar yokken nasıl beklenebilir sizin iyi yöneteceğiniz.. Size oy veren kişileri merak ediyorum acaba neyi becebileceğinize dair bir ışık gördüler de size oy verdiler..

    3
    2
  20. Bari son dakikada Volkan Şen’i getirin de kaliteli bir kanat forvetimiz olsun. Yoksa bu öfkeyle bu taraftar Yusuf Erdoğan’ı bir sene çekemez.

  21. Kamil Grosicki nin annesine selam gönderiyorum. Böyle bir adamı iyiki transfer etmemişiz. Arkadaşlar hep destek tam destek başka çaremiz yok.

  22. Bu kadar Karaktersiz şerefsiz bir futbolcu görmedim ben, yazıklar olsun, balık baştan kokarmış, böyle daha iyi oldu bizim için…

  23. hazır sağlık kontrolünden de gecti bakalım kime imzalayacak 12 ye kadar. bari yannis salibur a imza attirsalar 12 ye kadar

  24. Hani bir laf var ” hırsızın hiç mi suçu yok derler”
    Yahu bizde yöneticilik yaptık.kulübün başına iş bilmez adamı yönetici diye koyarsan olacağı bu.ğrofesyonel iş bu adı üzerinde adam para için transfer oluyor.
    Sen güvenmediğin adama açık hesap mal veriyormusun.
    İli baştan sağlam yapacaksın.tümdetayları halledecek sonrA adamı getireceksin.ne oldu onca masraf.
    Birde transfer için komite belirlenir.liste en az 6 ay önceden yapılır. Listedeki adamlar takip edilir.transfer içinde komitedeki yetkili kişiler gider gelir pazarlıklar yapılır.örnek Fenerbahçe’yle bildiğim kadarıyla Mesut gidip pazarlık yapmıştı.mesut medyan Ozan için .
    İş bilmezsen menekşelerin kucağına oturursun.
    Ali ay da bir yönetici gördünüzmü bir transfer için bir yere gitsin. Hep memleketleri yetkilendirdik, menejer halledecek.al halletti.
    Gidip kendin yapacaksın kendin
    Ne kadar iş bilmez ve çoluk çocuk varsa yönetimde
    Hey Ali ay fabrikana hammadde alırken şartları mal depoya indikten sonramı komuşuyorsun
    Lokantada yemek fiyatını yemeği yemeden sormazsan gelen hesabada itiraz edemezsin. Sonra fasulyeye yüz lira ödersin oda gaz yapar çıkaramazsın içinde patlar

    2
    2
  25. Bu menejerlik sistemi futbolcularda ahlak bırakmadı.Taraftarların paralarını bu şerefsizler yiyor.Ne forma aşkı ne vefa bişey bırakmadılar insanlarda.

  26. kusura bakmasın kimse ama o.çocuğuu karaktersiz iyiki gelmemiş kiralık ya keş alalım adam yatar hesabı namussuzlar lima zaten iyi kanatta tunay da düzelirse iyi olucak

  27. Biz bile güvenmiyoruz başka adam in peşin istemesi çok normal trollediler resmen ne olacak 1 uçak parası bi çekap getirdik olmadı kaçtı denilecek tabi bu adamlar masada para yok siz parayı ayarlayın biz bi çay içelim mi diyecek söylemiştir para yoksa gidiyoruz diye .ayrica adam cay resmi paylaştı rizeye gider. Bize gelse iskender paylaşırdı.kurmuslar tezgahi

    1
    4
  28. ulan ahlaksız herifler, anlaşamadık dersiniz adam gibi ayrılırsınız, telefon edeceğim bahanesiyle masadan habersizce kaçıp gitmek nedir, allah belanızı versin, eğer ocak ayında türkiyede bir takıma gelirseniz bilinsinki bu adamları ayartan o kulüptür.

  29. Madem haklısın ver Fifa’ya bir haftamızı çaldı de ,onun yüzünden transfer yapamadık de ,uçak biletlerini bile göndermiştik de,otelden kaçtı de,maddi manevi dava aç. Hep onlarmı açacak.

  30. 2 senedir düşmemeye oynuyoz. maddi durum ortada. bence bu olay futbolcunun karaktersizliğinden dolayı. paragöz topçu. o değilde sakho yu tutun lan o da kaçmasın arada.

  31. Yonetim hatali agirligini koyup tranferi bitirmeliydi.grosicki ise karaktersiz topcuymus demekki para ve menejer uşağıymiş boyle topcuyu ben bursamizda zaten istemem .olmadigindada bir hayir vardir.Genclerden birini parlatiriz ve bizim kazancimiz olur insallah renkdaşlarim.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu