Aziz Behich “Beşiktaş maçı bu kulüp için çok önemli!”

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden Aziz Behich'e teşekkür etti.

İçerik şöyle:

Profesyonel futbolcumuz Aziz Behich, Hollanda‘nın PSV takımına transfer olmuştur.

2012-2013 sezonunda takımımıza katılan Aziz Behich, Bursaspor forması altında Süper Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi elemeleri dahil 144 maça çıktı, 12.194 dakika sahada kalarak 6 gol kaydetti. Aziz Behich‘e kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz.

Aziz Behich takım arkadaşlarıyla vedası sırasında şunları söyledi: “Öncelikle hocalarıma teşekkür ediyorum, son bir aydır sizinle çalışıyorum ve bu bölümde en iyisini vermeye çalıştım, umarım memnun kalmışsınızdır. Ben ailem ve kariyerim için yeni bir maceraya atılmak için doğru zaman diye düşündüm. Sizin için en iyisini dilerim. Bu durumu konuşmak benim için çok zor. Beşiktaş maçı bu kulüp için çok önemli bunu unutmayın. Umarım aileniz ve sizin için en iyisi olur. Nerede olduğunuzu unutmayın, nerede olduğunuzu hep hatırlayın. Şuan için işler zor olabilir ama Burası çok büyük bir kulüp. İşler iyi gittiğinde zaten her şeyi görecekseniz. Teşekkürler.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Batalladan sonra,Türkiye,de Bursaspordan başka,İstanbul takımlarının, forması giymek istemeyen adam gibi adamdır Aziz Behiç.yolun açık olsun.hakkını helal et.

    200
    6
  2. ”Beşiktaş maçı bu kulüp için çok önemli bunu unutmayın.” Bir kez daha saygı duydum sana.Yolun açık olsun herşeyin en güzelini hakediyorsun.

    83
  3. Dikkat ettim her sezon kendini geliştirdi. . Gelen her oyuncu böyle düşünmeli. Onur atasayar , Emre ve Rüştü kendini geliştirmeli. Örnek ortada

    43
    1
  4. Bir Harunun ayrılışına bakıyorum birde Azizin.Harunun yaptığı açıklama bana sanki biraz zoraki gibi geldi.Zaten instagramdan Bursasporu takiptende çıkmış hemen.Şimdi takipten çıkması normal diyen arkadaşlar olabilir.Bakambu, Faty, Enes Ünal, Badu ve daha bilmediğim birsürü topçu Bursasporu halen takip ediyor.Kaldı ki sen Bursadan biyerlere gelmiş Bursasporun kaptanlığını yapmış birisisin.Neyse herkes için hayırlısı olsun fenerbahçe maçında kimin ne olduğu ortaya çıkar zaten.

    29
    16
    1. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Harun adam gibi ayrıldı laf etme bence keske herkes onun gibi ayrılsaydı basına gelmeyen kalmadı,gitmesini istediğini baskan her röportajda belitti samet hocada dahil buna.napacaktı harun ? Hala daha bursaspor için mi kosturacaktı en dogrusunu yptılar yerle bir ettiler ondan sonra harun şöyle harun böyle göndermeden önceki muameleye bak haberleri bir arastır röportajları bir oku baskanın bakalım sen napardın onun yerinde olsaydın ?

      7
      1
      1. @Şadi yorumuna yanıt olarak

        Kardeşim benim gitmesine lafım yok bende üzüldüm ama ne bileyim ufak detaylar genelde can yakıyor.Bursasporu takipten çıkması şartmıydı mesela ?

        2
        1
    2. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Önce bursaspor cıkarttı harunu takipten sonra harun cıkarttı napacaktı adam fb gitmiş koca türkiyede her yerde kitlesi var hala bursa diyemi yırtınacak?

      7
      1
    3. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Harunun veda yazsısı inanılmaz duygusaldı her cümlesinden ne kadar zorlandıgını hissettim cok gereksiz bir yazı yazmıssın buraya

      7
      2
    4. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      Ne saçmalıyorsun ya harunun ayrılısındaki herşeyi biliyor taraftar ne alaka? Cokta güzel yazmıs napacak aglaya aglayamı gidecek bu adam profesyonel gittiği camiada ne olaylar olur farkındamısın? Her kullandıgı cümle heryere cekilebilir saçmalamıssın harbiden

      7
      2
    5. @EmreYlmz yorumuna yanıt olarak

      @Bursa nickli renktaş doğru söylemiş ayrıca fener Bursa maçında hiçbir şey anlayamazsın adam profesyonel, kaleye giden topu bırakmasını mı bekliyorsun? Fener gol atarsa sevinmez veya az sevinir o kadar. Harunun da azizinde yolu açık olsun hedeflerine ulaşırlar inş

  5. Takımı zor anlarda gaza getiren imkansız durumlarda topları çizgilerden çıkaran kırılma noktalarının ADAMIDIR AZİZ BEHİCH kariyerinin geri kalan kısmında başarılar biz seni unutmayacağız sende bizi unutma ?

  6. Adı AZİZ markası da ismi gibi AZİZ,
    Sevgili kardeşim AZİZ seni daima en AZİZ DUYGULAR,SAMİMİ VE DÜRÜST BİR CAN olarak hatırlayacağım.

    ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.Sende böyle erdem olduktan sonra o başın asla düşmez aşağıya.

  7. bunun gibi böyle maçların bilincinde olan topçularımız ne yazık ki kalmadı. daha doğrusu eski Bursasporlu oyuncumuz kalmadı.

  8. Allahına kurban olayımm..işte biz bursasporu bunun için seviyoruz..Bursaspor nitelikli kişilikli güçlü karakter sahibi insanların büyük kulübüdür

  9. Şu bir gerçek..Aziz her maçta herşeyini ortaya koydu…Bu kulüpte çok büyük bir saygıyı haketti..Artık Psv takip edicez mecburen ))

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu