Fenerbahçe Harun Tekin’i açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden Harun Tekin transferini açıkladı.

Açıklama şöyle:
Kulübümüz, Bursaspor’dan kaleci Harun Tekin’i kulübü ve kendisiyle yaptığı anlaşma sonucu bonservisiyle birlikte 3+1 yıllığına kadrosuna katmıştır.

Milli kalecimiz Harun Tekin’e hoşgeldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

60 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İlk defa bu kadar zoruma gidiyor birini o formayla görmek . Daha önce gidenleri zaten biliyorduk ne mal olduğunu ama Harunu görünce ciğerim yanıyor.

    152
    5
    1. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Umarım bu akşam ali ay öfkesi ön plana çıkıp, Samet hoca ve futbolcular de-moralize edilmez. Sırf bu korku yüzünden statta olmayacağım.

    2. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Adamı zorla gönderdiler yok pahasına. , duruma göre gitmesini bizde istedik ama, bu şekilde ve fenere değil, biz malesef Harun gibi kalecilerin çok bulunmadığı bu piyasada böyle bir kaleciyi çok ucuza verdik, ali ay sanki yangından mal kaçırır gibi, alacaklarını alma çabasında, iyi kötü satılan futbolculardan 7 8 milyon geldi ve yarın son gün biz hâlâ gelecekleri konuşuyoruz, böyle rezil bir yönetim olmaz olsun..

      3
      1
    3. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      harunun açıklamaları ” Tekin, “Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim ” böyle dedi

    4. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Bu Bursaspordan 10 mn euro ya topcu gitmez.Son 2 seneden beri küme düşmemeye oynamışsın.Avrupa da ismin bile okunmuyor.Bu hale gelmişken ne bekliyoruz ki kaç paraya gitsin bu adam.
      Takımı bu hale getiren bütün yöneticiler, şimdikiler ve öncekiler aferin sizlere

    5. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Harun kardeşim unutma ki oralara Bursaspor sayesinde geldin Fenevde 35 nolu formayı tercih etmişsin anladık izmirlisin de doğduğun değil doyduğun yer önemli ! Allah yolunu açık etsin başarılar demir yumruk !

      4
      10
    6. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Yönetim boban jovici , kubilay , jhon , stancu , yusuf , paschal okoli , kofi , emre taşdemir bunları da gönderinde maliyetlerinden kurtulalım yeter artık iyi adamlarımızı ucuza sattığın biraz da iş yapmayan adamları yollayın tabi gücünüz yetiyorsa bir diğer konu kemboyu eski atatürk stadyumun oradan ibrahim yazıcı(özlüce) tesislerine kadar koşturun ama sırtındada bir çuval çimento olsun o zaman baya bir kilo verir…Eğer kilo verirse bize faydalı olur diye düşünüyorum

      6
      1
      1. @VERDANT BURSAMM yorumuna yanıt olarak

        bir şey daha kembo sırtında çimentoyla özlüce tesislerine varırsa….hemen yemeğe dalarsa izin vermeyin en fazla 800 kalori alsın yani az bulgur pilavı yanındad a fasulye ha verdiğiniz yemeklerin içine biraz müshil koyun şişmanlamasın hem bir güzel bağırsaklarıda çalıştırır

        5
        2
  2. Bundan 1 ay önce yazmıştım ali ay ın planını para eden bütün topçuları satıp klüpteki parasını alıp gidecek diye para edecek topçuları yok pahasına sattı devre arası ali dede kaçar.

    87
    5
    1. @Maxim yorumuna yanıt olarak

      Kap aciklamasida yok.. bir de ilginç olan hep iki senelik sözleşme yapıyor Ali dede niye acaba iki sene sonra giderse birşeyler ortaya çıkmasın diye mi… Dumbia daki 2 sene ısrarı bu yüzden mi… Çok piss kokular geliyor artik

      20
      6
      1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

        Fenerin UEFA malî disiplin yapılandırmasından dolayı açıklanmayan rakamlar var. Önümüzdeki dönemde Tofaşın farklı sponsorlukları olacak deniyor.

      2. @tmkus yorumuna yanıt olarak

        Vermiyorsa sende satmazsın o zaman kardeşim.Zorla elinden almıyorlar ya.Bu adamlardan gelen paranın abuk subuk yerlere harcanacağını, borcun azalmak yerine artacağını hepimiz biliyoruz zaten.

  3. Ali AY göz göre göre hepimizi kandırdı… Yalanlarla başkan oldu… dün yaptırdığı yalan haberlerle tepkiyi dindirdi !!!! TEKRAR YAZAYIM GROSİCKİ OLMUYOR !!!! Dün çıkan grosicki geliyor haberleri yalandı !!! siz inanıyormusunuz 10 saatte olan transferin yatacağına !!!! Sakho hala bekleniyor kesin durum yok !!! yatarsa şaşırmayın !!! chedjou kesin gelir ama… nasıl olsa sakat geçen sezon maç oynamamış 33 yaşında stoper tam keriz yolmaya geliyor adam….. !!!!!!!

    46
    3
      1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

        ali dede kendi fabrikasını işcilerin parasını nasıl vercek tabıki harunu satıp vercek baksana krız kapıda bu adamdan ne başkan olur ne kapıcı alidededen ancak pazpazcı olur heryerı iyi siler arkadaşlar tek külüp kaldı yakında onu satar nerde gelecek adamlar gelenler hepsı çöp adamlar yazık yazık

  4. İnşallah Harun da Şener,Ozan ve Serdar gibi olmaz başarılar demir yumruk Bursasporu hiç unutmassın inşallah

    9
    2
  5. 5 mn. dan aşşağıya gittiyse yatacak yerin yok Ali Ay. Harun kardeşimizi ise inşallah Feneebahçede değil ileride dünyanın en iyi kulüplerinde görürüz. Çok üzdü o formayla görmek ama yapacak bir şey yok. Yolu açık olsun.

    8
    1
  6. Fenerin altyapısı gibi olduk. Yetiştir geliştir yolla fenere rezalet. Harunu Avrupada görmek isterdim. Hayırlısı artık inş harun için hayırlısı olur. Düzgün karakterli çalışkan oyuncu. Yönetim kadar taraftar da suçlu şimdi tadını çıkartın çorbacılar şampiyonluk takımı ve taraftarı bozdu kaldıramadık taraftarı sanırım kendimize gelmemiz için düşmemiz gerekiyo

    6
    2
  7. Takım bu kadar iyi gidiyor derken harunu ucuz bir paraya satmaniz kesinlike kabul edilemez akşamki antreman maçında artık forvetsiz kanatsız antreman ve sonrasında maç yapar bjk maçına hazırız dersiniz siz

  8. Tekin, “Heyecanlı ve gururluyum. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, gerçekten çok heyecanlıyım. Bu formanın ve armanın kıymetini çok iyi bileceğim, çok çalışacağım. Sahada elimden gelen her şeyi yapacağım” şeklinde konuştu.
    Hedefleriyle ilgili olarak da açıklamalarda bulunan milli kaleci, “Çok büyük bir kulübe geldim. Sorumluluklarımın bilincindeyim

    1. @.Aykut. yorumuna yanıt olarak

      “Çünkü Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim” şimdi soru şu Harun Tekin hain midir değil midir? Volkan Şen neden haindir? Hain ne demektir? Bu insanlar profesyonel değil midir? Yoksa profesyonel olmayan taraftar mıdır?

      6
      2
      1. @.Aykut. yorumuna yanıt olarak

        Tam da alıntılıyordum açıklamasını geç kaldım…
        Sorun da bu; futbolcuya dayalı bir taraftar yığını olduk çıktık. Tek değer verilen şey sadece Bursaspor olmalı; biz sevdiğimiz için para veriyoruz, onlar para aldığı için seviyor. Sercan’a bildiğin 10-15 bin kişi tapınma hareketi yapıp sonra ana avrat söven de bu yığın maalesef. Ama siyasi jargon kulübü hiç ederken bilgiçlik taslayıp tepki veren hiç olmadı maalesef.

  9. İstifa edin artık olmuyor yapamıyorsunuz sayın başkan. Bu taraftar sizi istemiyor bir tane olumlu gelişme yok tüm yıldız oyuncularımızı sayenizde çok cüzi miktarlara gönderdik takımın bel kemiği dediğimiz topçular aramızdan ayrıldı ve yerleri doldurulamıyor. transfer konusundada diğer tüm konular gibi aşırı beceriksizsiniz ilgilendiğiniz çoğu topçuyu sonuçlandıramıyorsunuz alay konusu olduk lütfen artık bu kulübü seviyorsanız istifa edin sizde kurtulun bu kulüpte bu taraftarda kurtulsun Saygılar

  10. Adamı gönderdiler şimdi kına yaksınlar bir taraflarına, tamam arkadan gelen iyi kaleciler var ama harun senin kaptanındı hırsıyla takımı ateşleyen adamındı aziz behiç le baraber, dikkat ederseniz her çıkardığı pozisyonlardan sonra aziz le harun da hırs patlaması yaşanırdı. Şimdi verdiğin paraları alıp defolup gidebilirsin Ali Ay..

  11. Harun, Aziz, Titi, Ekong hepsinin yolu bahtı açık olsun umarım tekrar buluşabiliriz.

    Yönetime daha söylenecek söz kalmadı çünkü hepsi arsız, suratsız ve yalancılar. Yüzlerine tükürsün yarabbi şükür derler.

    Lakin bu yönetimi seçen, seçilmesi için götünü başını yırtan taraftarından medyasına her birinizin teker teker Allah belanızı versin. ÇORBA PARANIZ BİTTİĞİNDE OYUNCULARA SU ŞİSESİ ATIN, OTOBÜS BASIN çünkü hayattaki tek vasfınız birilerine itaat etmektir…

  12. Harun’un emeklerine sonsuz tesekkurler, ote yandan futbol bir endustri, degerini bulan ayrilacaktir, bu her klup için boyle, Okan ve Muhammed de önünu gorebilecekler, çok once tamamlanmasi gereken bir satışti, hayrli olsun.

  13. fb HARUN TEKİNLE İLGİLENİYOR DENİLDİ ….. ALDILAR
    Bİ DE BİZİM İLGİLENİP ALAMADIKLARIMIZI YAZSAK NE SATIR YETER NE SÜTUN NE HARF
    ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BAŞKA BİŞEY DİYEMİYORUM

  14. Harun 3 ligden Bursaspor’a geldi. Kaptan oldu ve milli takıma kadar yükseldi. Kulübün tasarrufu sonucunda transfer oldu. Her zaman duruşu ile, örnek sporculuğu ile külünüz tarihinde yerini aldı. Bu sözlerin hiç birini maalesef altyapımızdan gelen volkan, Sercan, ozan ve Serdar için söyleyemedik.
    Bu transferde yanlış olan zamanlama ve ücrettir. Yoksa samet’in Haftalar önce olur verdiği bu transferin yapılmasında bir yanlış yok. Ancak FB bir alt ligden kaleciye 2.5 mi verdiği dönemde Harun’a çok daha yükseğini verebilirdi.okan veya Muhammet de life başlar tecrübelerini arttırırlardı. Bu yönetimden bu tür ön görüler beklemek biraz hayal tabii. Umarız santrafor transferini yapabilirler

  15. İstifa edin artık olmuyor yapamıyorsunuz sayın başkan. Bu taraftar sizi istemiyor bir tane olumlu gelişme yok tüm yıldız oyuncularımızı sayenizde çok cüzi miktarlara gönderdik takımın bel kemiği dediğimiz topçular aramızdan ayrıldı ve yerleri doldurulamıyor. transfer konusundada diğer tüm konular gibi aşırı beceriksizsiniz ilgilendiğiniz çoğu topçuyu sonuçlandıramıyorsunuz alay konusu olduk lütfen artık bu kulübü seviyorsanız istifa edin sizde kurtulun bu kulüpte bu taraftarda kurtulsun Saygılar

  16. GÜÇLÜ OLACAKSIN GÜÇLÜ
    ÖYLE KLAVYEDEN SALLAMAKLA
    BU İŞLER OLMUYOR
    TOPLAM SATILAN KOMBİNE 800 BİN EURO GETİRİSİ VAR EURO 8 OLMUŞ
    162 TL KOMBİNE OLMAZ
    FORMA ALMAM SONRA
    HARUN.U AZZİZ.İ SATANIN
    DÜN 3 MİL.EURO 21 MİL.
    BUGUN 24 MİL
    BUNLARIDA H ESABA
    KATALIM
    ZATEN BU TRANSFERDEN KAYIP GİBİ GÖRDÜKLERİMİZ
    TOFASIN İLERİKİ YILLARDA VERECEKLERİYLE FAZLASIYLA GERİ ALINACAKTIR
    OLAYA BU YÖNDENDE BAKMAKTA FAYDA VARDIR

  17. Sadece gidenleri seyrediyoruz nasıl gitti kaça gitti belli değil nasıl bir yönetim anlamış değilim sadece kulübü soymaya gelmişler 1062 ye ne vaat ettilerse artık soğuttular takımdan..

  18. Sevgili Bursaspor taraftarları başkana bu kadar tepkiliysek bkj maci bir fırsat kimse klavye delikanlısı olmasın herkes buraya yazıyor kimi maça gelmiyor kimi geliyor çekirdek yiyiyor bir kısım taraftar yönetim istifa diye bağıracak oluyor bir bakıyorsun amigo selim taraftara arkasını dönmüş hemen protesto sesleri yeşil beyaz en büyük Bursa sesleriyle yalan oluyor gidiyor sonra selim efendi çıkıp yönetim hakkında veriyor dumanı kimse çorba içmeden ekmek yemiyor bu klüpte kimse kusura bakmasın arkaslar herkez şapkasını önüne koyup şöyle bir düşünsün ve bjk maçı tepki konusunda bir ilk olsun

  19. Sadece 1 soru sormak istiyorum. Bu kulübün başkanı aynı paraya aynı özelliklere sahip bir kaleci alabilir mi??????

  20. Fenev için değil harun için hayırlı olsun, biz seni çok sevdik harun sen her zaman bizim çocuğumuz olarak kalacaksın hakkını helal et

  21. türkiyenin en büyük kulübüne geldim demişsin bol şans o zaman sana harun kimse mikrofondan tv önünde bursasporun adını ağzına almıyor twitter dan yazmakla olmuyo bu işler harun.belli çok mutlusun bende mutluyumki okana muhammede şans doğacak senden aşağı kalır bi yanları olmadığına eminim he ucuz paraya gitti o ayrı.bu futbolcu işçilerinde ne bu istanbul sevdası arkadaş giden türkiyenin en büyük kulübüne geldim diyor

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu