Mapou Yanga-Mbiwa gelmiyorum dedi!

Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Mapou Yanga-Mbiwa yeşil-beyazlı kulübe gelemeyeceğini iletti.

Defans için gündemin bir numaralı ismi olan Mapou Yanga-Mbiwa transferinde Bursaspor tam anlamıyla bir şok yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip, daha önce prensip anlaşmasına vardığı ve Lyon‘da fazla şans bulamayan Yanga Mbiwa‘yı kadrosuna katmak istiyordu. Ancak bugün Orta Afrika Cumhuriyeti asıllı Fransız savunmacıdan gelen haber tüm planları alt-üst etti.

Bursaspor Kulübü‘ne gelmeyeceği yönünde dönüş yapan Mbiwa‘nın kararı sonrasında teknik ekip de büyük şok yaşadı. Başkan Ali Ay tarafından acil olarak diğer adaylar ile görüşülmesi talimatı verildi.

37 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Helal be canım başkanım bakın nasıl hemen talimat veriyo diğer adaylarla acil görüşün diye. Hiç zaman kaybetmiyo valla süper bi başkan allah beşiktaşın başına nasip etsin.

    33
    2
  2. Adı geçen oyuncular arasında bize kalite katacak olanlar Mbiwa, Grosicki ve baba forvetti. Bunların hiç birini alamayıp, vasat oyuncular olan Vergini ve Lato yu aldık. Bu da yetmezmiş gibi sembol oyuncularımız da dahil olmak üzere en İyi oyuncularımızı gönderdik. Yine fiyasko bir transfer dönemi. Tek kazanç Badji. Bursaspor düşmanlığını bunu gerektirir, bravo Ali Ay.

    16
  3. Bu baskan denilen zat yalancini onde gideni takimin a godu hala bunaga inanan satilmislar var buna bursa basini dahil.

    15
    1
  4. Bursa Hakimiyet gazetesi 2 gün önce Mbiwa’nin Bursa’da olacağını yazmıştı. Ben açıkçası bu transferin olmamasına sevindim.

    Ayrıca Bursa Hakimiyet gazetesi spor müdürü, editörleri ve muhabirlerine buradan tekrar selamlarımı iletiyorum. Gazetecilik dersi veriyorlar bir aydır.

    14
  5. Kardesim bu denetleme kurulu nerde bunca topcu satildi 150 bin dolar taksitleriz dedi diye bahsediyor adam paralari menajerlerle orgutleyip indiriyolar 3senedir tunay a 700bin euro nedemek dombiyaya okadar parayi nasil verebiliyon kaca gitti soruluyormu embokani ye verilen para nedir de en altsiradaki takima imza atti

    11
    2
  6. Yalcin ayhan var baskan 37 yasinda tam senin futbol anlayisina uyacak topcu senin kafa 5sene arkadan geldiginden batalla yada omer erdogan ibrahim var zapo diye bi topcu var en olmadi ibrahim yazici diye baskan adayi var istifa et belki sampiyonluk ona layiktir nedersin

    10
    1
  7. Bence stoper gerekmiyor. Ertuğrul ve Vergini işi götürür. Barışın da maşallahı var. Boşa para vermeye gerek yok. Samet şapkadan tavşan çıkartır. Kimse kalmasa Burak Kapacaktan stoper yapar yine yapar.

    9
    7
  8. Stoper de VERGİNİ , ERTUĞRUL ve iş düşerse BARIŞ yeter, olmazsa genç stoperlerden faydalanalım…
    Ama lütfen GROSİCKİ yi kaçırmayalım. Şu kadroda takımın hücum gücünün yarısını o adam sırtlayacak.

    9
    1
  9. La kime geliyor dediydiseler gelmedi milleti öyalamaktan baska bisey deil ki eldekileri satabilsinler tepki almasinlar groseckide gelmicek adamin haberi bile yok

    6
    1
  10. Başkan Aziz, Ekong, Titi, Harun dan gelecek paralarla öncelikle alacaklarını garantiye alacak.
    Daha sonra Doumbia, Mbokani, Mbiwa gibi yalan transfer haberleri ile transfer suresi deadline’ina kadar taraftari oyalayip zaman kazanacak.
    Transferin son gununde de Joshua John tarzı ucuza bir kac bidon alip hem taraftarin gazini alacak hem de Aziz, Harun, Ekong ve Titi den gelen paralarla kendi alacaklarini kurtaracak. Belkide kimseyi almaz 🙂
    Ilk yari parlayan oyuncumuz olursa devre arasi onuda satar.
    Takim, Ligi 9-15 sıra arasinda bitirir.
    Sezon sonu kongre karari alinir. Bursaspor’un 3 yılını heba etmiş bir başkan olarak ve alacaklarini kurtarmis biri olarak kongrede tekrar aday olmaz.

  11. Şimdiden Sadık ile anlasin sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Şimdiden diyorum. Beni dinleyen olsaydı 3 -4 Sene önce Emre Akbaba diyordum…

  12. Siteyi her açtığımızda yeni transfer var mı acaba diye giriyoruz her seferinde sinirlerek siteden ayrılıyoruz maalesef üzülerek söylüyorum ki bursaspor öyle kişilerin elini geçmiştir hiç birimizin gücü onyçu kurtarmaya yetmez ibrahim başkan döneminde yapamadıklarını(bunlarla mücadeleden vefat ettiğini düşnüyorum) erkan recep ali dönemlerinde yaparak köbü kendi çiftliklerine çevirmişlerdir bursaspor küme düşmeden pasradaki paya küçülmeden taraftarlar arasındaki belediye taşeronlarından kurtulmadıkça bursaspor kurtulamaz. Bunlar yğzünden insana inşşakah düşeriz kurtuluruz diyoruz. Bursasporu gönülden seven insanlar Allah yardımcımız olsun

  13. Bunlar bırak transferi ali ay bursasporu kendi alacakları için ateşe atıyor yakında kendisinide satar bu başkan

    2
    2
  14. Transfer olmayabilir eyvallah ama BANA KİMSE KULÜBÜYLE GÖRÜŞÜRKEN OYUNCUYLA TEMAS KURMAMAYI AÇIKLIYAMAZZ.. dalga mı geçiyosunuz laaan bizle

  15. BOYLE BİR BASKANIN HALA SIRTINI SIVAZLIYORUZ YA YAZIKLAR OLSUN BİZİM GİBİ BÜYÜK CAMİAYA SONRA TARAFTAR BULUŞMASI DİYORLAR YARIN GITSEKTE İSTİFA BAĞRICAĞIZ BIZ KONUSMASAK BİLE KALBİMİZ KONUSUR ORDA….

  16. Ali dede verdiklerini alabilmek icin hangi futbolcu 3 Kurus yapiyorsa satiyor parsini cikardiktan sonra arkasina bakmadan kacacak.Bursaspor umurunda daegil tek derdi alacaklari.

  17. ÖYLE VEYA BÖYLE
    KİMLERDİR BİLMEM
    TAHMİNİM BU KİŞİLER EKONG AZİZ VE HARUN.UN SATILACAĞINI VE KASAYA PARA GİRECEĞİNİ BİLENLER
    SON GÜNE KADAR OLMAYACAK OYUNCULARI ALİ AY,A OLCAK DEDİLER
    LOVE.I BİLMEM AMA
    GRSİCKİ VE M,BİA YERİNE EDERİNİN 2 KATINA HESAPTA OLMAYAN 2 OYUNCU GELECEK DÜŞÜNCESİNDEYİM
    ALİ AY MECBUR EDLECEK BAKALIM

  18. TÜRKİYE cennet gibi ülke,BURSA harika doğa,tarihe sahip endüstri ve tarım şehri.BURSASPOR şampiyon apoletini takmış büyük camia hepsi elhak doğru.
    AFRİKA’ dan köle olarak yıllarca getirip Avrupa ve AMERİKA’ da horlanmış,ülkesinin kaynakları sülük gibi emenlere meftun amma insani olarak değer veren bizlere nazlanıyorlar acaba neden.
    İTİBAR İTİBAR İTİBAR VE güven DİYORUZ ANCAK BU HUSUSLARDA SON YILLARDA YAPTIKLARIMIZI DÜŞMAN YAPIP BİZE ZARAR VEREMEZDİ BİZ KENDİ KENDİMİZE ZARAR VERDİK.
    Eederinden fazla bedelle transfer ettik amma zamanında ücretini veremeyince adam kendini bulunaz antika gibi görüp hem kulübü icraya verdi hem UEFA ya şikayet edip ceza almamıza neden oldu.Şimdi de bunları bilen karaoğlanlar bizi sallamıyor.Acı amma gerçek şu ki İYİ İDARE EDİLMİYORUUUUUUUZ.
    BURSASPOR u borç sarmalına sarıp kaynakjları hovardaca tüketen,iç edenlere hesap dahi soramıyoruz.Bırakın hesap sormayı adamlar hala ahkam kesmeye devam ediyorlar.
    Tüm bunlar olunca bu yaşadığımız tablo gayet doğal.

    Ya haklarımızı arayan,hakkına sahip çıkan toplum-taraftar oluruz ya da böyle masal,hikayelerle avutuluruz.

  19. Bizim paramız yok ki kulüp olarak Kamil e ilk gitmişler 600 vermişler ama bir şartları olmuş üç yüzbini peşin vermek istiyor ama malûm oda taksit ile taksit konusunda anlaşmaya varamamışlar geri dönmüşler aradan kısa zaman sonra Kamil demiş peki kabul uzun vadeye bölelim bizimkimler üzülsünlermi sevinsinlermi bilememiş nede olsa geri kalan 300 ne yapacaklar onun için de gel demişler bi yoksa eline geleni göztepeye kaptıracaklar bu benim hikayem beğenirsiniz beğenmeseniz siz bilirsiniz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu