Yeter ki böyle oynasınlar!

Maçtan önce kimsenin pek ümidi yoktu fakat Kadıköy'de ortaya konan korkusuz futbol beğeni kazandı.

Başkan Ali Ay ‘Bursaspor’un önü açık. Onların böyle oynasın, galibiyetlerde gelecektir‘ dedi.

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe‘ye Kadıköy‘de 2-1 mağlup olan Bursaspor‘da ortaya konan futbol ilerleyen haftalar için ümit verdi.

Bilindiği gibi 1 hafta önce Ankaragücü ile oynanan hazırlık maçındaki görüntü tüm camiayı endişeye sevketmiş ve Fenerbahçe karşılaşmasına pek de ümitli gidilmemişti. Kadro kalitesi anlamında sıkıntı yaşayan ve hala transferlerini tamamlayamayan yeşil beyazlıların, sezona büyük bir moralle giren rakibi karşısında ortaya koyduğu korkusuz futbol herkesin beğenisini kazandı.

HOCANIN ELİ DEĞDİ

İlk dakikadan itibaren cesaretli bir oyun tarzını tercih eden yeşil-beyazlılar kendisine puan veya puanlar getirecek pozisyonları da yakaladı. VAR sisteminin de kurbanı olan Bursaspor‘da Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın da kısa sürede takıma elinin değdiği belli oldu.

Daha önce yaptığı açıklamalarda ‘Kadromuz ne olursa olsun, oyun tarzımız da bir değişiklik olmayacak’ diyen tecrübeli teknik adam maçtan sonra ise ‘Bursaspor bu sezon lige damga vuracak‘ şeklinde iddia bir ifade kullandı.

YETERKİ BÖYLE OYNASINLAR

Takımın ortaya koyduğu görüntü yönetimi de oldukça mutlu etti. Puanı kesinlikle hakettiklerini belirten Başkan Ay ‘Çocuklar çıktı, müthiş mücadele etti. Fenerbahçe taraftarının ilk dakikadan itibaren oluşturduğu baskıya hiç aldırış etmediler.

Bizim istediğimiz Bursaspor böyle. Puanı hakettik diye düşünüyorum. Bursaspor’un önü açık. Onların böyle oynasın, galibiyetlerde gelecektir. Takıma gerekli olan takviyeleri de yapacağız‘ dedi.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şunu anlayın artık VAR sisteminin değil hakemin kurbanı olduk yine. Oradaki hakemler net penaltı dese de karar yine maç hakeminin. Sistemin getirdiği avantajları Dünya Kupası’nda hepimiz gördük ama Türkiye’deki zihniyete ne getirsen boş.

    45
  2. Ne oynadılar ki aga? Böyle oynasınlar diyoruz. Bu feneri böyle yakalamışsın hakemle birlikte en az iki atacaksın bakıcaksın işine. Yusuf bu şekil top ezmeye aptal aptal hareketlere devam ederse 4. Haftada küfür etmeye istifa diye bağırmaya başlarız. Kandırmayalım kendimizi. Bu şekil takım 10. Haftayı görmez.

    9
    33
    1. @Vatansever yorumuna yanıt olarak

      Yusuf ileri çıktık tan sonra ne yapıcanı şaşırıyor…
      Beyin çok yavaş kalıyor, oradan kaybediyoruz…
      Ve Topu havadan gönderemiyor…madem orda eksiği var birisi kısa pas için onunla hareket etmesi şart .. çözüm bu işte

      2
      3
    2. @Vatansever yorumuna yanıt olarak

      Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar ! Sende Polyannaci olsana herkes gibi,ne diye gercekleri vuruyorsun herkezin yuzune,boyle eksilere bogarlar iste seni !!!

      3
      4
    3. @Vatansever yorumuna yanıt olarak

      rica ediyorum bursasporun taraftarı olma git başka kapıya. bize destekleyecek lazım köstekleyecek değil. içimizdeki irlandalıları temizlemek şart.

      6
      3
  3. Ev sahibi takımın misafir takıma nasıl baskı kuracağını fener tribünlerinden görmüştürler umarım bizim hiçbir şeyi beğenmeyen ama kendide tribünde birşey yapmayan tribüncüler

    7
    1
  4. Eksik olan transferi tamamla bu takım her zaman bu dirençle oynamaz. Sen üzerine düşen görevini tamamla. Artık birşey konuşurkende söz verirken keseden sallama. Bize adam gibi başkanlık yap arkanda duralım. Saçma sapan şeyler yap geçen senelerden dersini çıkar. Duruş konuşmak dik ve düzgün olsun olsun ki bi, bizde yanında olalım. Çünkü BİRTANE BURSASPOR VAR.

  5. Sayin başkan biraz erken açıklama oldu.
    Hepimiz biliyoruz ki fb nin karşısına 15 yas takımını cikartalim onlarda bu direnci gösterir.
    Mühim olan takımımızın gerçek rakiplerimize karşı da böyle oynayabilmesi.
    An itibarı ile Bizim rakiplerimiz fb gs bjk değil.
    Bizim rakiplerimiz bfk ts kayseri göztepe kasımpaşa gibi ekipler.
    Siz fb maçındaki oyuna bakıp sakin olaki kadro yeterli fikrine kapılmayın. Hemen bu takımın aksayan bölgelerine iyi oyuncular getirin.
    Zaten kendiniz de söylüyorsunuz galibiyetler gelmeye başlayınca gelecek oyuncularin
    Paraları çıkacak.

    4
    3
  6. Bu tip maclara fazla takilmamak lazim. gecen sezon besiktas ve feneri ezmistik nerdeyse ama sezon sonunu zor getirdik. böyle maclarda futbolcular ekstra motive oluyorlar. bizim icin anadolu takimlari ile oynanacak maclar daha önemli.

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu