Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıktı

Yeşil-beyazlı takımın Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının biletleri bugün genel satışa çıkıyor..

Bursaspor‘un Süper Lig‘in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının biletleri biletleri bugün saat 10:00’da satışa çıkıyor. Sadece www.passo.com.tr üzerinden satılan biletlerin fiyatları 115 TL ile 400 TL arasında değişiyor. Bursaspor taraftarına ayrılan tribün fiyatı ise 65 TL olarak belirlendi.

38 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        Adil az önce başka yorumlarınıda okudum. Sen bursasporlu falan değilsin. Burda milletin canini sıkma s..t.r git. Sana A dan girdim Z den çıktım az önce. Biraz daha yorumlarını okursam latin ve asya alfabelerinide siralicam sana.

          1. @adil yorumuna yanıt olarak

            Gerizekalı ben bu takım düştüğünde de yanındaydım şampiyon olurken de sen neyin peşindesin yönetimi en çok elestirenlerden biriyim ama bu armayı terketmeyi gerektirmez gerçi senin gibi özürlüler bunu anlayamaz ama olsun

            6
            2
    1. @Mustafa D. yorumuna yanıt olarak

      Taraftar yine şov yapar !? Ulan layık olun şu taraftara be hanginizde var böyle şanlı taraftar seninleyiz sonsuza kadar !!!
      İşimiz zor vurduğun gol olsun BURSASPOR !

      9
      1
  1. Bir maçın en düşük bilet fiyatını 65 tl olarak belirleyen kulüp ortalama 40 bin seyirciye oynuyor, bir sezonluk kombineyi 200 tl verip almayan taraftarlarda futbolcu ve yönetim beğenmiyor ve bu kulüplerle şampiyonlukta çekişelim istiyor. Tezata bakarmısınız?

    15
    4
    1. @HG yorumuna yanıt olarak

      görev yaptığı 2.5 senede kulübün borcunu tl bazında 2 katına çıkaran (ve taraftarı aptal yerine koyup 105 milyon euroluk borcu 85 milyon euro’ya düşürdük diye yaptığı adiliğin üstünü örtmeye çalışan),kulüpteki bütün dürüst insanları kovup/kovdurup yerlerine kendisi gibi iş bilmez insanları getirip sadece günü kurtarmaya çalışan ve bundan mütevellit kulübü soyup soğana çeviren ve her transfer sezonunda taraftarı binbir gece masallarıyla uyutmaya çalışan bir yönetimi ve onun sırf günü kurtarma bahanesiyle getirdiği çöp futbolcuları kim beğenecekti acaba çorbacı hg??

      2
      2
      1. @adil yorumuna yanıt olarak

        ben 55 yaşındayım uslübuna bakılırsa sen daha çok toysun, alttaki yorumu mu da oku ben önce bursaspor diyorum ve bugünkü yönetimi koruyucu kollayıcı hiç bir kelimem yok. Sadece şu anki taraftar profilinin de (yorumlarına göre buna sende dahilsin) bursa spor’a zarar verdiğini söylüyorum. Hiç kimse bir başkasının görüşüne katılmak durumunda değil ama senin gibi tosbağanın da kimseye hakaret etme hakkı yok, önce saygılı ol adam olma şansın yok gibi ama en azından dene

        5
        1
        1. @HG yorumuna yanıt olarak

          akıl yaşta değil baştadır,önce bunu öğren sen,daha bana hakaret etmeye hakkın yok derken kendin bana hakaret ediyorsun ?

      1. @İbrahim yorumuna yanıt olarak

        Anlatmak istediğimi anlamadığın o kadar belli ki. Biraz empati yapalım, bu 400 milyon borcun oluşmasında taraftar olarak bizim hiç mi suçumuz yok ? Hayri yazıcı yı fenerli diyerek dışlarsan, gelecek teknik adama şu takımlı diye karşı çıkarsan, iş yapacak futbolcuyu bu bilmem neli diye istemezsen, aldığın futbolculara çöp dersen, storlardan ürün almazsan, kombine almazsan ve üstüne her yıl bir futbolcu parasını tribünde küfrederek ceza olarak ödetirsen büyüklük anca burada bir çok yorumcunun yaptığı gibi klavye başında olur. Önce tam destek (yönetimlere değil, Bursaspor’a) sonra hak arama.

        2
        2
  2. AAAA Ligmi başlıyor…hangi takımla…kaç gol yiyeceğiz…başkan sen gidene kadar bu takımın hiç bir maçına gitmeyeceğim… kendimce sizi protesto ediyorum..

    6
    8
  3. Fenev’ i yeneceğimizi söylüyor içimden bi ses Necid ve Tunay Torun 2-0 !? BURSASPOR umuttur aşktır sevdadır !

    5
    1
  4. şimdiden skor veriyorum 6-0 yenilicez yazın bunu bi kenara,en az 6 farklı yenilmezsek burada yazmayı bırakıcam

    3
    14

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu