Kenneth Omeruo Bursa’ya bekleniyor

Bursaspor Titi'nin takımdan ayrılmasıyla stoperde yaşanan sorunu Kenneth Omeruo ile giderecek.

Lasse Nielsen‘le birlikte transferi planlanan Nijeryalı futbolcunun menajeriyle son kez temas kuruldu. Chelsea‘nin kiralık gönderilecekler listesinde bulunan 24 yaşındaki stoperin birkaç gün içinde Bursa‘ya gelmesinin planlandığı bildirildi.

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @ercan çalış yorumuna yanıt olarak

      2.5 senedir kendisini binbir gece masallarıyla uyutan başkan bozmasını utanmadan ikinci kez başkan seçen taraftar güruhuna müstehaktır efendim ?

      14
      3
    1. @Apoli yorumuna yanıt olarak

      Ya arkadaş, transfer yapsak suç transfer yapmasak suç.Bırakın artık şu 2.lig laflarını.Daha lig başlamadan moral bozuyorsunuz.Bir salın artık daaa.Bu kadar karamsar olmanın yeri ve zamanı değil.

  1. Para yok diyen başkan iki stoper alacak öyle mi… ulan yalan haberin bari mantıklısını yapında biraz heveslenelim !

    35
    5
  2. Ne oldu Çarşamba geçti !!!! O doğru 3 transfer yaptı… Tunay, Necid, Kembo!!!! Zaten son dakika gaz alma telaş transferlerine ödediği paralar ortada Stancu, Yusuf!!! Yapma abicim sen transfer

    6
    2
  3. Ucuz olanı alırız, yanı Lasse Nielsen’i. Omeruo’un üçte bir fiyatına nerdeyse. İnşallah iyi çıkar.

    3
    2
  4. Takımda 4 tane stoper oldu ? 3 tane defansif orta saha var ama hala adam gibi bir forvetimiz yok. Defansif oynayan bir BURSASPOR istemiyoruz…

    1
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu