35’lik Mossoro’yu bile alamıyoruz!

Orta saha için listedeki ilk aday olan Mossoro'dan Bursaspor'a olumsuz yanıt geldi. 35 yaşındaki olmasına rağmen Teknik Direktör Samet Aybaba'nın 'Gençlere taş çıkarır.

Onun gibi bir isme ihtiyacımız var’ dediği tecrübeli futbolcu için Başakşehir kulübünün, Bursaspor’a onay vermediği ifade edildi.

Emre Akbaba transferinden vazgeçen İstanbul temsilcisinin bu nedenden dolayı Mossoro’yu hiçbir takıma göndermeyeceği belirtildi. Bursaspor’da yaşanan bu gelişme sonrası yeni isimlere yöneldi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Adamlar oynayan oyuncuyu yasi 35 bile olsa verilmeyeceginin dersini vermis.biz ise en istikrarli oyuncuyu rakibimize 250 bin euro veriyoruz.vizyon iste !

    31
    1
  2. Pırlanta gibi gençleri de gönderdin ayıkla şimdi pirincin taşını Samet hoca ! Üzelerek söylüyorum 6 hafta dayanamzsın. Alper Ademoğlu – Beratcan Jonathan – Ozancan Kökçü – Çağatay Yılmaz ve sayamadığım bir dünya yıldız adayı gençlerimizin başını yediniz. Sizden bir cacık olmaz. Paran yoksa alt yapıda bir sürü değer vardı onları oynatır hem skora katkıları olurdu hemde parlatır para kazanırdın ben bu zihniyeti anlayamadım hani samet hoca gençlere değer veriyordu !?

    1. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Samet Hoca önce kendini kurtarmayı düşünür. Kendisi Mustafa Er, Ersel Uzgur gibi Bursasporlu olmadığından kısa vadede durumu idare edecek çözümlere yönelmesi de normal. İyi bir sportif direktör şart. Kötü yönetimin kötü sonuçları…

    2. @Eser yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle. Bir tarafta gençlere yöneliyoruz diye Samet’igetiyorsun. Adam kalkıyor kurtarıcı diye 35’lik mossoro’ya sarılıyor. Gençlere taş çıkartırmış. Samet geçsin bunları. bizim gençlerden ne çıkarıyor onu söylesin.

  3. Ahh ahh taraftar olarak sesimizi duyuramıyoruz kaç kez söyledim cristian ortiz 10 numarada oynuyor yaşı 25 tüm kariyer 109 maç 33 gol 15 asist..bence bizim orta saha mevkisine en iyi tutan arjantin mayası yine tutarsa buralardan tutar

    6
    1
  4. ulan 35 yaşında adamı alamadınız diye neredeyse salya sümük ağlayacaksınız çapızlar… bunu alacağına al bir tane genç oynat alt yapıdan. ciğerleri bitik adam

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu