Bursaspor’dan Titi açıklaması!

Bursaspor Kulübü'nden Cristian Titi'nin ayrılık söylentilerine dair yapılan iddialara cevap geldi.

Bursaspor‘un Brezilyalı oyuncusu Titi‘nin Bursa‘daki çalışmalara katılmaması ve Afyon‘da başlayan kampa dahil olmamasının ardından yapılan spekülasyonlar Bursaspor Kulübü tarafından yalanlandı.

Titi‘nin bir kaç gün içinde kampa dahil olacağı belirtilirken Göztepe ile anlaşmaya vardığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

      Kardeşim yazılarını saygıyla ve severek okuyorum. Takımımız iyi olsun diye sen de çırpınıyorsun. Bir gün gelecek bizler kazanacağız. Ben buna eminim. Allah a emanet ol renkdaşım.

      25
      12
          1. @Tosun yorumuna yanıt olarak

            ALLAHIM MAZLUMLARIN AHINI ALAN HRİSTİYAN , BUZDİZM , YAHUDİLERİ HELAK ET YARABBİ MÜSLÜMANLARI EZDİRME YARABBİM…BU ŞİDDETTE GÖZ YUMAN MÜSLÜMAN GÖRÜNÜMLÜ İNSANLARI(ŞİDDETE GÖZ YUMAN ARAP ÜLKELERİ) HELAK ET YARABBİ

            + 44 / -72 Bak kardeş bu yorum ,BURSASPOR kulübünün resmi internet sayfasında israile kınama mesajının altında yeralan yorum , yaklaşık 1,5_2 ay öncesi ….bu ve benzeri yorumlar hep eksilendi ….yani bu kansız ve katıksız israil çocukları heryeri sarmış içimize kadar sızmış …. daha ne beklersin bu ib…lerden… ama er yada geç kur an,da helak olacakları yazıyor…. cehenneme kadar yolunuz var kafirler.

            3
            2
  1. Sayın yöneticiler biliyoruz zaman kazanmaya çalışıyorsunuz. Farkındamısınız takımı mum gibi eritiyorsunuz. Farkındamısınız az bir zaman sonra taraftarın karşısına çıkacaksınız. Nasıl ve hangi yüzle çıkacaksınız? ???? 1060 kişiyi bölüştürün tribünlere sizlere daha iyi destek verirler. Ben söyledim ben oynadım ı oynarsınız.

    35
    4
  2. Yalanlama varsa kesin Göztepe’de. Maalesef takımın bu sene küme düşme durumu olduğundan, başka takımlarda iş yapabilecek topçular birer birer kaçıyor.

    3
    7
  3. sözleşmeli futbolcu elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyor mu, bonservisi yok mu bunun, üstelik en iyi oyuncun?Herkesten önce adamın parasını ödersin sonra da satacaksan 4milyon euro yazıp satarsın…gazetecilerin fitnesi bu haber.kulübün dediği gibi 2-3 güne gelir bursaya..

    1
    1
  4. Dostluk falan eyvallah ama sözleşmesi devam eden futbolcumuzla görüşen ya da görüşmwye niyetlenen kulüple dostluklar gözden geçirilmeli sanki !

    1
    1
  5. BURSASPOR umuzun bundan sonra ALLAH korusun başına gelecek hertürlü kötü durumların müsebbibi ali ay ı seçen delegelerdir bu delegelerin BURSASPOR u sevdiklerine inanmıyorum bunlar BURSADPOR umuzu satan kişilerdir.

  6. Bu acizlikten baska bisey deil,proje yok,reklam yok,isim 3senedir yok,transferler fos3 senede,sormazlarmi be adam ne sokuma geldin baskan adayi oldum bari digerlerin elinde biseyler vardi belki olurdu

  7. Vay arkadaş göz göre göre batıyoruz,
    bu adamı da kaybedersek savunmamız hepten çöker,
    Ali Ay ve satılmış 1060 ÇORBACISI size dedenizle birlikte
    stadyumda iyi seyirler, artık küme düşeceğimiz son hafta
    Premier lig de olduğu gibi ayağa kalkıp eserinizi alkışlarsınız,
    Ali dede ve avanesi gidene kadar ben de bu kulübün kapısından içeri girmem

    1
    1
  8. Ooo süper haberler helal sana Ali başkan böyle devam et elimizdeki bütün iyi futbolcuları kaybet bizi herkese rezil et. Bizlere müstehak bunlar. Herkes seni izliyor protesto bile etmiyor. Sende bizi rezil etmek daha kötü duruma düşürmek için çok çalışıyorsun tebrik ederim. Bu hızla devam

  9. Gitmek istiyorsa bırakın gitsin. Sen kimsin de Bursaaspordan büyük tavırlar takınıyosun. Tamam seni seviyoruz hatta kaptan ol dedik ama bu kadarıda fazla 2-3 gün geç gelirsin olay biter. Diğer takım arkadaşlarına saygısızlık yapıyosun o adamlar jkaç gündür çalışıyor.

    1
    1
  10. titi giderse doğru olanı yapmış olur. istediğiniz kadar kızın. bir geçen seneyi iyi birnoktada bitirmiş bir takımda oynamak var birde ne olacağı belirsiz parasal sıkıntıları olan bir kulüpte. bazıları bu cümleye iyide şampiyon kulüpte oynuyo ama diyecektir. bursa dan çıkın arkadaşlar dışarıdan bakın bu kulübe camiaya o kadar gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil bazı şeyler. acı ama gerçek olan bu. bursaspor şampiyon olmuş fakat o apoletin devamını getiremediği için günden güne eriyen bir kulüp. yükselen beklentiler işi sarpa sardırıyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu