Bursaspor’dan Jagos Vukovic sürprizi!

Bursaspor'un defans bölgesine Yunan Kulübü Olympiakos'tan Jagos Vukovic'i transfer edeceği iddia edildi.

Türkiye‘de bir dönem Atiker Konyaspor forması da giyen Jagos Vukovic şu anda Olympiakos forması giyiyor.

Bu sezon Yunan ekibi ile toplamda 20 maça çıkan Vukovic  1 golve 1 asistlik performans sergiledi. Defans hattında stoper olarak forma giyen Vukovic‘in Olympiakos ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bursaspor‘un William Troost-Ekong‘un yerine Sırp stoperi transfer edeceği iddia ediliyor.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Daha önceki yıllarda her sezon sol ayaklı stoperimiz vardı değil mi doğru söylüyosun kafanızda at gözlüklerini çıkarın artık.İki sağ ayaklı adam oynuyor da neden iki sol ayaklı oynayamıyor?

  1. Sol ayaklı stoperlerimiz titi, rüştü (sol bekte oynuyor) ki bu sene rüstünün senesi olabilir, ertugrul ve ekong sağ stoper bunlara ek olarak gönderemediğimiz sane ve alt yapıdan furkan emre gibi gencler var. Yani gözünüzü seveyim bizi kurtaracak olan elimizdekilerden daha iyi olmayan yeni bir yabancı stoper mi? Takımda onca yabancı bollugu ve borc varken az olan imkanlarımızı asıl ihtiyaç olan hücuma yöneltsek?

    20
    2
    1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

      peki elimzde kimler var su an stoper olrak ilk 11 de ve 90 dakika oynayabilecek?
      Titi,Ekong ve Ertugrul.
      oldu da Titi gitti.Ekong’la Ertugrul kalacak diyelim.birinden biri kart cezalisi olursa!Allah gostermesin hafif bir sakatlik geçirdi 2 hafta yok diyelim.Rustu ‘mu oynayacak?Rustu elbette ki oynasin ama bu sekilde kaldirayamayacagi biçimde mi oynasin,
      Ayrica Ekong da gidebilir,Onun da gitme ihtimali sozkonusu.
      Yani diyecegim ilk 11 de oynayacak stoper transferi sart oglu sart.,
      bize 1 stoper,1 orta saha,2 kanat ve 1 golcu oyuncu sart.orta sahanin durumu daha belli degil!Shehu’nun da gitme ihtimali var ki umarim gitmez.takimda on libero kalmadi.
      Yaa aslinda once su gonderilmek istenen oyuncular gitse her mevki daha net olacak,yani ihtiyaç bakimindan.

      1. @SoyluBursa yorumuna yanıt olarak

        Cevabı zaten vermişim imkanlarımız azken aciliyeti olan mevkimiz stoper değil kaliteli bir hücumcudur yoksa elimizdekilerden artısı olmayan 30 yaşındaki 195lik sırp kalas değil! Aşağıda adam 97li rüştüye kalas demiş ama vukoviç çok cok süper değil elimizdeki stoperleri satacaksak zaten ihtiyactır ama dedigim gibi satacaksak!

        1. @@emrkur yorumuna yanıt olarak

          tamam anliyorum da ben de ne demisim,stoper transferi sart oglu sart.
          illa da bu sozkonusu olan oyuncudan ise hiç bahsetmedim renktas.
          Belirtmek istedigim bir stoper sart,ilk 11 de aynayacak bir stoper.Forvet kadar stoperde sart.
          Titi ya da Ekong gidebilir,hatta ikisi birden gidebilir.
          Ben de istemezdim bu kisitli butçeli zamanimizda bir de stoper problemiyle ugrasalim.

  2. Kulübümüz farkında mı bilmiyorum ama Batalla ve jorquera dan sonra orta sahamızda top yapabilecek üçüncü teknik oyuncu bostock ta ayrılıyor.sıkıntımız büyük olacak gibi.bari jorquera yı tutsaydık.

    7
    1
  3. titi yolcu görünüyor tamam eyvallah karakterli topçu sağlam topçu ama kimse Bursaspordan büyük değildir vukovic e gelince konyada beğendiğim adamlardan biri sağlam ayağı yere basan stoper yanına adam almamıza gerek yok gibi görünüyor ertuğrul var ekong var eğer ekong giderse belki alternatif stoper alınır

  4. Antrenmana katılmayan Titi veya dünya kupasında boy gösteren Ekong satılırsa diye stoper bakılması ; yönetimin az da olsa transferde yapılan plansızlıkların sonuçlarından akıllandığını gösteriyor. Vukovic’den önce de Uğur Demirok yazılmıştı. Karamsar olmayalım , hayırlısı olur inşallah.

  5. O geliyor bu geliyor. Dere tepe düz gittik bir arpa boyu yol gidebildikmi acaba? ??? Bizler daha çok bekleriz. O gelecek bu gelecek. Kimse kimseyi kandırmasın. Ben kendi adıma konuşuyorum inanın eski BURSASPOR u çok özlüyorum. Hangi BURSASPOR umu özlüyorum biliyormusunuz 2 ..0 ilk yarı ikinci yarı 3…2 feneri yenmiştik. 3..0.. mağlupken 4…3 Gençlerbirliği ni yenmiştik. .şimdi o nu alıyoruz bunu alıyoruz. Hadiyin len kandırmayın taraftarı.

    3
    2
  6. Mesela bu oyuncu seyredildi mi canlı kaç maçını izlediniz? yoksa yine menejerler tarafından mı önerildi?

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu