Büyükataman’dan Ziyaret

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ve Bursa milletvekili adayları Bursaspor Başkanı Ali Ay'ı ziyaret etti. Ziyarette kulübün 55. kuruluş yıldönümü de pasta keserek kutlandı. Ali Ay; "Kulüplerin durumu hiç iç açıcı değil. Bursaspor'da bunlardan bir tanesi" dedi.

İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde Bursaspor başkanlığına yeniden seçilen Ali Ay‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP heyeti, Bursaspor‘un kuruluş yıl dönümü dolayısıyla da pasta kesti. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Ay, “Bursaspor, Bursa’nın en büyük markası. Partiler üstü bir kuruluş. Biz parti ayrımı yapmıyoruz. Tüm Bursa’nın takımıyız. Ben tüm partilere sesleniyorum. Kulüplerin durumu hiç iç açıcı değil. Bursaspor‘da bunlardan bir tanesi.

Mümkün olduğu kadar fazla sponsor ve reklam almaya çalışıyoruz. Öncelikli hedeflerimizden bir tanesi stat isminin bir an evvel satılabilmesi. Bunun için çok uğraş veriyoruz. 2-3 firma kaldı. O firmalarla görüşmeler yapılıyor. Stat isim hakkını satarsak Bursaspor‘un büyük ihtimalle çoğu şeyi hallolacak. Güzel bir tablo oluşturacağız. Hocamızı seçtik, Samet hoca senelerin hocası. Altyapıya çok önem veriyor. Bizim altyapımız da güçlü. İnşallah oradan 2-3 tane iyi futbolcu çıkartırsak bu hem hocamızın hem de bizlerin başarısı olacak” dedi.

Bursaspor‘un Bursa’nın göz bebeği olduğunu ifade eden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da, “Kuruluşunun 55. yılını kutlamak ve tebrik etmek maksadıyla ziyarette bulunmayı arzu ettik. Yeni dönemde inşallah Bursa’nın özlemini duyduğu ve fazlasıyla hak ettiği neticeye top yekun ulaşacağız. Siyaset kurumu olarak Bursaspor‘umuzun başarısı adına bize düşen ne varsa, elimizden ne geliyorsa sonuna kadar yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Seçime 20 güne yakın kala reklam kokan hareketler. Kimse bunları yemiyor artık sevgili partiler. Akp, Chp, Mhp, İyi ve digerleri artık bu şehrin markası BURSASPOR un üzerinden prim yapmaya calısmayın…

    46
    5
  2. KAN EMİCİ ÇÖPLERİ GÖNDERRRRR
    1- SERCAN YILDIRIM
    2- BOBAN JOVİÇ
    3- YAY SANE
    4- YUSUF ERDOĞAN
    5-SİNAN BAKIŞ
    6 – JOSHUA JOHN
    7-RİCARDO FATY

    18
    4
    1. @BR yorumuna yanıt olarak

      Yusuf mu kan emici, çöp? Tamam belki performansı istediğimiz gibi değildi ama ben Samet Hoca ile çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Bu kadar acımasız olmamak lazım. Adam daha yeni geldi. Ve takım da kötüydü.

      17
      6
  3. Adam yine stad isim hakkı diyor, gerisini okumaya gerek yok… olmadı Ali bey, çok zor bir yıl bizi bekliyor, inşallah Samet hocayı küstürmeyiz de yönetim işin ucunda var…yorumlara bakınca çok büyük güven kaybı var…gerçek sevdalılar üzgün, şakşakçı taraftar yanınızda

    8
    3
  4. Ben Ülkücüyüm bununlada gurur duyuyorum ama bursasporum üzerinden Mhpde olsa prim yapılmaya çalışılmasından nefret ediyorum seçim zamanımı aklınıza geliyor Bursaspor ayrıca partilerin Bursaya Bursa dışından gönderdikleri vekillerede uyuz oluyorum koskoca Bursada siyasetçimi bulamadınız hemen hemen bütün partilerde ilk sıralar Bursa dışından.

  5. DÜnyanın önde gelen şirkenin başkanı çıkmış takımına başkan adayı oluyor bizimkiler daha siyasetten medet umuyor gerçi onların ayıbj değil bu bursada ekmek kazanıp kazandığını başka yerde yiyenin onun yüzünden bizden bir cacık olmaz şuan türkiye geneline baksan konum olarak ticaret olarak türkiyenin en önemli bölegesindeyiz deniz sanayi aklınıza ne geliyosa herşey var ama bir bursaspor destek olucak onun her türlü gerek yarıdımı yapıcak adam akıllı başkan çıkaraçak destekliyecek bir allahın kulı yok böle olduğu için hep kaybediyoruz hep kaybediçez ayıp ayıpp

  6. Bir ülkücü ve Bursasporlu olarak söylüyorum.yapmayın şunu kardeşim MHP de olsa yapmayın.seçime 20 gün kala neyin reklamını yapıyorsunuz ? Bursaspor siyaset üstüdür madem o kadar çok seviyorsunuz daha önce neredeydiniz ? İtici hareketler bunlar.bu arada klübün içinden siyaset temizlenmeden hiçbirşey olmaz bu takımdan.

    1
    1
  7. Artık bir gelenek haline getirmeliyiz,
    Kulübün kapıları tüm siyasi parti, sivil toplum kuruluşlarına tabi ki de açık olmalı,
    Ama böyle simalar Bursasporumuzu ziyaret edip, bir nevi imaj çalışması yapıp,
    şehre sevimli gözüküp, sempati kazanma derdindeler,
    o zaman artık kulübü ziyaret eden her ekip, dernek olan kulübümüze
    gönlünden ne kopuyorsa maddi gücüne göre 3-5 BİN TL destek vermeliler,
    en azından gelen bu paralar altyapı ve amatör branşlara kullanılmalı,
    onların gelişimi sağlanmalı

  8. Bi bitmediniz be . Bu güne kadar gram faydanız olmadı şimdi de klubü reklam aracı olarak kullanıp iyice gömün. İs-te-mez-ük ..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu