İşte Mustafa Er’in yeni görevi

Bursaspor'un son 2 sezonda kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Mustafa Er'in yeni görev tanımı belli oldu.

Başkan Ali Ay‘ın genç teknik adamı Futbol Direktörü olarak atayacağı belirtildi.

Teknik kadro hariç yeşil beyazlı kulüpteki bütün birimlerden sorumlu olacak olan Mustafa Er için 1-2 gün içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Crocodile yorumuna yanıt olarak

      Bence kesinlikle burada durmaman lazım.Çünkü bu Başkan sana kesinlikle güvenmiyor.Sıkışınca el altında olsun diye tutuyor.Bu başkanla bir arpa yol gidemezsin.Zaten adam dürüst olmadığından bu kadar para vermesine rağmen Allah işini rast götürmüyor.Parasıyla onu rezil ediyor.

      22
      3
  1. şahsi kanaatim kulübede görev yapması daha hayırlı olurdu sanki oyuncularla iletişimi çok sağlıklı bir antranör ancak genede tesis içinde olacağı için tabiki güzel bir gelişme

    60
    3
  2. Bu ne şimdi teknik kadro hariç klüpteki bütün birimlerden sorumlu olmak.Birbirleri ile çalışmayaı ya Samet Hoca istemedi ya da Mustafa Hoca istemedi .İşi futbol antrenörlğü olan bir kişi teknik kadronun içinde değilse ya alt yapı sorumlusu olur yada futbolcu izleme komitesinin başında olur.Neyse açıklamayı bekleyeceğiz.

    41
    2
    1. @timsah1964 yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor’umuzu küme düşürmek için elimden geleni yapacağım.Bu da onlardan biri.Bursaspor’a gönülden bağı olan kim varsa hepsini Bursa’ya ve Bursaspor’a kusturecegim.Basta da Mustafa er.

      32
      16
      1. @Ali Ay yorumuna yanıt olarak

        Muhakkak Bursamızdan yetişenlerin diğerlerine göre Klübümüze aidiyet duyguları daha fazladır.Ancak bunların hepsi profesyonel ve aldıkları paraya bakıyorlar.Taraftarın dışında hiç kimse karşılıksız olarak takımını desteklemiyor.Yönetim kurulunda görev alan bir çok kişide (bazılarını tenzih ederek ) siyasi çıkar ,ekonomik çıkar,siyasetin yönlendirmesi vb sebeplerle yönetimlere giriyorlar.Ali AY da bence ilk göreinde siyasetin yönlendirmesi ile görev aldı.Bu seferde verdiği paraları geri almanın derdiyle aday oldu ve kazandı.Düşürmeye falan uğraşmıyor ama profesyonel olarak yaptığı işinde başarılı olmuş ve egosu şişik herşeyi ben bilirim diyen ,dar çevresi ile görüş alışverişinde bulunarak karar alan bir kişilik olduğundan çok hata yapıyor.Bir senedir sportif direktör gerekli deyip duran kişi büyük ihtimalle yine bu boşluğu doldurmadan sezona başlayacak.Mustafa Er de bence bir an önce prolisansını alıp alt liglerde görev yapıp daha güçlü şekilde daha iyi bir başkan ve yönetim kurulunun olduğu bir zamanda gelmelidir.Yoksa oonada yazık olacak.Tıpkı Adnan Örnek’in harcandığı gibi harcanmasın.

  3. Ali ayın en güzel yaptığı adamları futbolcuları harcama bu adamında başını yedi helal olsun gruru duyuyoruz seninle ali dede ileri daima iler düşene kadar durmak yok

    15
    6
  4. Dakika 2 gol 2 yahu başkan Samet hocaya bu bizim değerimiz senin 2. yardimcın olacak diyemedin mi 5 milyon verdiğin halde! Balık baştan kokmuş nereyi tutsan elinde kalıcak yine, yahu sen hani Profesyonellere bırakacaktın işi sadece denetleyecektin daha yeni açıklama yaptın! Nerede Sportif direktör Türkiyede bir ilk olarak yapabilirdin fırsat geldi ne güzel hocayla anlaşmadan bulsaydın külübümüze uygun bir sportif direktör. Samet hocaya destek sana tepki gelicek bilesin.

    5
    1
  5. Mustafa hoca kusura bakma yanlış yaptın son 6 maç takımı sana verdiler sen takımı deneme tahtasına çevirdin taraftar haticeye değil neticeye bakar ben olsam aslarla sahaya çıkar arkamda iyi bir tablo bırakırdım gençleri antramanlarda kamplarda deneyebilirdin.karne zayıf maalesef.

    1
    8
  6. samet aybaba istemememiştir…….rahat hareket edip tek yetkili olsun diye niye cenk ergün gelmedi neden ılgaz çınarda sorun çıktı işte bu yüzden…..samet aybaba yoksa üç yıllık sözleşmeye imza atarmıydı dedikleri olmayacaksa

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu