Bozdemir transferlerini açıkladı

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, el sıkıştığı üç ismi açıkladı.

Bozdemir, Alex Song, Stephane Mbia ve Abel Hernandez‘le anlaştıklarını belirtti

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Yeşil-Beyazlı camiaya iftar verdi. İftar sonrası ise açıklamalar yapan Bozdemir, şunları söyledi:

“Başarıya endeksli bir takım kurmak için yola çıktık. 2010 ruhunu yeniden geri getireceğiz. O dönemde yöneticilik yapmış isimler de bünyemizde. Biz iyi gün değil, kötü gün dostuyuz. Yönetimimizdeki isimlerin hepsi Bursasporlu ve başarıya aç.

Duydum ki iki başkan adayı birleşmek için görüşüyormuş. Hepsi de birleşse fark etmez.

7-8 oyuncu ile görüşüyoruz. İyi transferlerimiz var. 2 yıldan beri yaşanan kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bursaspor taraftarı bu üzüntüyü hak etmiyor.

Bizim stadımızın yüzde 30’u kaçak. Şu anda ne yaparsanız yapın, isterseniz 250 milyon TL’lik sponsorluk bulun böyle bir hakka kimse sahip değil.

Geldiğimiz günden itibaren ilk 3 yıl çok önemli işlere imza atmak istiyoruz.

İki tane önemli projemiz var. Birincisi Bursaspor Koleji. Bu muhteşem tesisin yapılacağı arsanın tapu sahibi de yönetim kurulumuz yer alan bir arkadaşımızın.

İkinci projemiz de Bursaspor Spor Tesisi. 362 gün içerisinde temeline başlayıp 1 sene içinde bitirmeyi hedefliyoruz. 22-23 milyon TL civarında yıllık getirisi var.

İki projenin toplam geliri ise yıllık 40 milyon TL civarında. Bizler doğru insanlarız. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.

Biz geldiğimiz takdirde Ali Ay yönetiminde yaşanan olayların hiçbiri yaşanmayacak.

Transferle ilgili ve hocamızla ilgili açıklama yapacağım. 2 oyuncu ile anlaştık. Birçok futbolcu ile de görüşüyoruz. Elimizde geniş bir futbolcu listesi var. Seçildiğimiz anda Bursaspor‘a gelmeye can atan üç isim var. Onlar da Alex Song, daha önce Trabzonspor‘da forma giyen Stephane Mbia ve Hull City forması giyen Abel Hernandez.”

82 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Açıkcası hiçbir başkana güvenim olmadıgını söylemiştim. İçimden ahmet bozdemir demek birazcık geçiyor ama yapacagı transferler çöp ! Alex song 30 , Stephane 31, diğeri 27 yasında. Bu saatten sonra buraya gelen adam büyük ihtimal yatmak için gelir. Biz altyapı, gençler dedikce yaşı geçmiş adamları buluyorsunuz. Tabi adamlar gelmek ister sonuçta burda yattıkları yerden para alacaklar. Üzgünüm Bursasporun borcu +30 adam alarak değil enes gibi bakambu gibi beğenmediğimiz serdar aziz gibi(4.5 m euro getirdi) veya hain dediğimiz ozan tufan gibi(7 m euro) adamlar lazım..

    176
    14
    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Haklisin. Alex Song a herkes transfermrkt tan bir baksin. Adamin ocaktan bu yana birak oynadigi maci, takimi bile yok. Ne yildizindan bahsediyor. Bir oyuncu daha 30 yasinda kulupsuz ise bu adamda herhalde bir sorun vardir.

      14
      1
    2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      yahu kardesim siyahi futbolcularin mantelitesini gorduk. En iyisi Lemi bey gibi duruyor. Adamin gozu almanya, hollanda gibi alt yapilarda. Avrupa futbolunu hedefliyor. bir de brezilya”dan u19 takimlarini gozlemleyecek heyetler kurdugunu soyluyor.

      ali ay 5 tane siyahi oyuncu getirdi ve takimin durumu ortada. hepsine toplamda 10 milyon euro odeniyor. ligden dusmemeyi son hafta garantiledik. Sow”un fener macinda yaptigi hainlik hala taze …

      ayni sacmaliga devam. bize avrupa ve arjantin futbolundan yetismis adamlar lazim. sampiyon oldugumuz sene kac tane siyahi vardi takimda ? guc ve hiz olarak yetenekliler ama takim oyunu konusunda o kadar basarili degiller. Bakambu gibi bulunacaksa eyvallah. lakin kismete denk geldi bakambu.

      Lemi bey in aciklamalari bende guven olusturdu. Bence divanin karari Lemi bey uzerine olmali.

      17
      9
      1. @ebach yorumuna yanıt olarak

        Keşke senin gibi millette izlemiş olsa lemi keskin in konuşmasını ama kimse 1 saatini ayırıp izlemez sadece buradaki özetini okuyorlar halbuki adam neler anlatıyor zahmet edip bir izleyin sonunda bursasporumuz var arkadaşlar

        9
        2
    3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      bu düşünceye de katılıyorum. Benmde favorim ahmet bozdemir diii. Ta ki şu transfer politikasını görene kadar. Trabzonsporun içine düştüğü durum ortada. Bizim altyapımızın gücü ortada. Mali durum ortada. Hal böyle iken hiç gerek olmayan hamleler. Bu nedenle ilk sıraya Hüseyin Akdemir daha sonra da Lemi keskin diyorum.

      23
      5
      1. @rebel536 yorumuna yanıt olarak

        TS ligi yine 5. bitirdi. Akhisar kupayı almasa idi, UEFA da idi. TS de kötü giden bir şey yok. Katar Milli Bankası ile sponsorluk anlaşması bile yapmayı becermişler. Kim bilir ne paralar alıyorlar.

    4. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      bu arada volkan şene baktım trabzona 4.5 a satmışız 1.70 e geri alıp 6 ya feneve sokmuşuz. Ali ayın en büyük yaptıgı hata transferden yana oldu ne yazıkki ahmet bozdemir de aynı hatayı yapıcak. Hani yerli 9 tane bonservissiz oyuncu vardı falandı fişmandı ne oldu merak ettim

      100
      7
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Bu yazdıklarını, beğenmediğimiz o Recep Bölükbaşı yaptı. Bi de bugünkü başkan Ali Dede’ye bak. Bilal, Merter, İsmail Konuk, Sane, Joviç, Agu, Badu, Delarj, Kembo ve en büyük transfer Grozaw. Peh peh peh. Hepsini topla, bonus olarak toptan bir kulübe satmaya kaşk, karşılığında 2 plastik leğen ve 10 tane mandal verirlers öpsünler.

        10
        1
  2. Bursasporum.com’da abel hernandez iyi topçu diğerlerini alma Ahmet bey dedim linç yedim 😀 insanlar garip.. forvette stancu oynuyor abel hernandez’i beğenmiyor… Ben bu adamı uruguay milli takımı dahil izliyorum… Geçen sene premier ligte oynadı bu adam.. bu sene championship’te… 3 maç sonra aşil tendonu kopardı döndü geriye sezon sonuna yetişti 10 maçta 8 golle sezonu bitirdi… kembo gibi kı*ı ba*ı ağrıyınca maça çıkmamazlık yapmadı… aşil tendonu kopardı diyorum siz düşünün….
    Ben mbia alex song karşıyım hattan Çinden Hulk – Ramires vs getirsen onada karşıyım.. Para için profesyonel ligten saçma sapan yere giden adamlardan bize hayır gelmiyor örnek 1 katardan gelen kembo 2 de yıllar önce gelen Caja… Tabi bunlar benim şahsi fikrim… Bu arada kim seçilirse seçilsin.. abel hernandez gelsin… Biz bu adamdan daha iyi forvet tarihimizde görmedik

    95
    3
    1. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Abel gelsin gerisi dediğin gibi gelmese de olur 🙂 Fakat Leeds United bayadır uğraşıyormuş gs ve bjkninde devrede olduğunu okudum bazı yerlerde. Songa kesinlikle karşıyım Mbia 50/50.

      27
      2
    2. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Abel hernandez lig ortalaması üzerinde bir santrafor kalitesi sorgulanmaz ama maliyeti eminim vahimdir. Mbia ve alex song işe yaramayacak maliyeti ekstra olan oyuncular. Ahmet bozdemir ne mal olduğunu belli etti bu adam seçilirse kulüp kapanır 2-3 seneye….Bizim takım şampiyonluğa oynucak kaşarlanmış futbolcu takımı değil 110km koşması gereken ruhlu takım bu adam başkan olmuş bunu göremiyo ya artniyet var ya futboldan anlamıyo getirdiği isimler önemli değil harcadığı paralara bakın arkadaşlar kendisi topçuları hediye etmiyo olan bursaspora oluyor!!!!

      27
      6
      1. @Suat yorumuna yanıt olarak

        bismillah mbia ya ise yaramaz dedi kimler kimler yorum yapıyor yandık biz kafaya bak yaaa sırf senin gibi mualefetler e inat ozaman ahmet BOZDEMIR

    3. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      kardeşim yorumuna kısmen katılıyorum Diagne Kasımpaşa ya Çin’den geldi ve yaptığı katkı ortada on yargılı olmamak gerek yeter ki doğru isim olsun

      30
      1. @erikli 16 yorumuna yanıt olarak

        Bizimkiler daha normal transferi beceremiyor.. katar çin bunlar sakat ülkeler gidip buraya hiç bulaşmasınlar en işe yaramazı bulur getirirler… gereksiz risk.. boşta olan çok kaliteli topçular var mbia alex song hiç gerek yok bunlara 300 400 bin euro fazla ver sağlamını al 1 tarafta 1 milyon euro verip çok riskli adam almak elinde patlaması var diğer yanda garanti adama 1300 1400 verip kullanmak sana maç kazandırması var… ekonomik sıkıntı tamam eyvalah ama bizim boş topçulara verecek paramız olmaması lazım… maç kazandırcak kaliteli adamlara 1 1.5 1,75 bu paralar verilir.. yeterki emin ol oyuncudan

        16
        2
    4. @Tomorrowland yorumuna yanıt olarak

      Forvet transferi çok önemli.Hele bir de Batalla’sız bu sezonda özellikle kötü oynadığımız maçlarda üstün pozisyon alma ve bitiriciliği ile takımı taşıyacak golcüye ihtiyaç var.Abel Hernandez olmazsa bir diğer bonservissiz isim Jackson Martinez ligimizde çok gol atar.

      31
      1
  3. Abel Hernandez aşil tendonu kopmasından dolayı sezon boyu Championship’te 10 maçta forma giydi, 8 golu var. Sakatlık sonrası 3 maçta oynadı, 8 golun 3ünü lig 22.si Albion’a attı. Mbia Şubat ayından beri boşta, son maçını Kasım ayında oynadı. Alex Song’u hepimiz biliyoruz, anlatmaya gerek yok 🙂 Bence 3’ü de bize yaramaz. Abel Hernandez bence iyi bir forvet ama ucuza gelmez, diğerleri hem yaş olarak illeride hemde kondisyon açısında sıkıntı yaşarlar. Bizim maliyetimiz 1.6 milyon euro’yu geçmiyor demişti, hepsine 1.6 verirsen 4.8 milyon euro, 25 milyon tl yapar. Bizi aşar almayalım, borcu nasıl sileceğiz diye dövünüp dururuz.

    51
    5
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      Aynen öyle ama 25milyon tl dedin 3er yıllık kontratla oluyo 75 milyon tl ıvırı zıvırı faiziyle 100 diyelim. Ne oldu 3 adama 100milyon daha borç. Borç oldu 600milyon tl sana 3 adam daha alsa böyle 700 olucak. Bizim takımın ts ve 3 büyükler kadar taraftarı yok kaldı ki bizim taraftar tribünde iyi ürün satışında kombinelerde vs taraftara güvenmemek lazım. O 700milyon borç sana olucak faizlerle 1milyar 2-3 seneye sonra da kulüp kapanır 2×2=4 bu kadar basit

      12
      1
  4. Bana bunların hepsi yalan gibi geliyo ama gerçe ötekilerde pek inandırıcı konusma yapmadı benim korkum erkan körüstan recep bölükbaşı vakasının tekrar yaşanması inş yaşanmaz yeniden o günler bu adama inanmak güvenmek istiyom ama malesef/

    39
    3
  5. Yuh be yazık çok yazık. Bursa’da futboldan anlayan birtane mi Başkan adayı olmaz be kardeşim. 1 milyon € Kasımpaşalı yöneticilere verin de transfer nasıl yapılır , kulüp nasıl yönetilir kurs versinler 1 ay . Nerde çöp çarık adam var anlaştık diye gövde gösterisi yapıyorlar. Üzülerek söylüyorum ama Ali Ay bunca başarısızlığa rağmen bu adamları 3 e çarpar 5 e böler. En azından adam samimi

    30
    16
  6. benim için
    ÖNEMLİ OLAN
    15 MİL.EURO RUSLARLA ANLAŞMA VARDI NE OLDU
    BELGE GÖSTERECEKTİ

    KİMSENİN AKLINA GELMEDİMİ SORMAK

    28
    3
  7. Kardeş proje üret proje anlat..transferlerle kandırıldığımız için bu halde camia..parayı nabtın vericek mi ruslar..

    23
    2
    1. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Projelerini anlattı nekadar bursasporlusun belli.kolej ve bursaspor spor tesisini açıkladı.ne kadar gelir getirecegide ortada. Diğer adayların açıklamadığı bir çok projeyi açıkladı. Kalemşör olma Bursasporlu ol….

      6
      12
  8. ABEL HERNANDEZ LEEDS UNİTED İLE ANLAŞMIŞ
    BURSASPORA BUGUNE KADAR YAPTIKLARINI DÜŞÜNEREK
    İNANMAK İSTEMİŞTİM
    AMA MAALESEF 15 MİL.EURODAN BAHSETMEMEEN HAVADA KALAN ANLAŞTIK LAFI VE TABİ SONG
    LEMİYİ GENÇLİĞİNDEN BERİ TANIRIM
    AMA ZAMANINDA YÖNETİMDE İKEN MARTİN SPANNİNG TRANSFERİ VE BUGÜNKÜ İŞ HAYATI SORUİŞARETİ YOKSA BURSASPOR SEVGİSİ ASLA TARTIŞILMAZ
    KEMAK AKDEMİRİN ARKASINDA KEMAL GÜLER DENEN ADAMIN OLDUĞU SÖYLENİYORKİ KLBÜN ETRAFINA BİLE B.BAŞI İLE BEBABER YAKLAŞTIRILMAMASI GEREKEN ADAM BENİM İÇİN
    VE ALİ AY MALESEF OLMADI
    ALLAH BURSASPORUN YARDIMCISI OLSUN
    AYNEN BÖLÜKBAŞI MESTAN VE AVUKAT ARKADAŞIN GİRDİĞİ SEÇİM GİBİ
    KİMİ SEÇERSEN SEÇ
    GEÇMİŞOLA AMA HERŞEY DÖNÜP DOLAŞIP TRÜBÜNLERE GELİYOR ZATEN PAMUK İPLİĞİ İLE BURSASPORA BAĞLI ADAMLAR TAMAMEN KAÇTILAR RABBİM BURSASPORUN YARDIMCISI OLSUN

    17
    3
  9. Bursaspor a her gelen bi kazık çakıp gidiyor olan personele oluyor .. personel aylardır maaş alamasın siz transfer yapıcaz onu alıcaz bunu alıcaz diyin 1 tane başkan adayıda demiyor önceliğimiz personele olan borcu kapatıcaz. . Allah sizi bu Ramazan ayında aç bıraktığınız personelinizden daha beter hale koysun İNŞALLAH…

    16
  10. 2 yıldır top oynamayan bir Song Trabzon’da keyfi keder oynamış Mbia gereksiz boş vaatler Hernandes ise tam ligimize göre ona bir şey diyemem ama bu adam batırır bizi

    15
    5
  11. yabncı transfer istemiyoruz bak bjk fb emre akbaba peşinde 4 futbolcu alıp o kadar milyon euto vereceğinize bir tek emre akbabyı alın. yeter artık yabancı değil yerli transfer istiyoruz

    14
    1
    1. @ff yorumuna yanıt olarak

      Gurbetçi Kenan Karaman’ın sözleşmesi bitiyor, Kaan Ayhan Bundesliga 2 De oynuyor milli oyuncu maliyeti düşük, Emre Çolak takımı küme düştü İspanya tecrübesiyle faydalı olabilir maliyeti düşük, maliyetli ama faydalı olacak Deniz Türüç, İrfan Can Kahveci, Serdar Gürler alabiliyorsan bunları alacaksın

      1. @necati yorumuna yanıt olarak

        evet sowa 6 ay için 800 bin euro kemboya delarja binlerce eurolara yazık. yerli oyuncu yüreğini koyar sahaya deniz türüç serdar gürler emre akbaba muğdat emre çolak. hem maliyeti az olur hem yürekli olurlar.

  12. Recep ve Ali büyük Bursaspor’u salladı ama yıkamadı. Bu adam seçilirse büyük ihtimalle başarır. Bu sene toparlanma senemiz olmalı ligi tanıyan öncelini yerli topçuları transfer etmeliyiz. Macera ararsak maalesef bu sene düşeriz.

    13
    5
  13. O kadar heyecanlanmıştım a.bozdemir in üç dünya yıldızı ile anlaştım demecinden sonra şimdi açıklanan topçular beni sükutu hayale düşürdü büyük fiyasko.eğer tüm taraftarların heyecanlanacağı bir topçu gelmeyecek ise gençlerle devam edelim

    12
    4
  14. Kardeşim yasa takilmayin Türkiye’ye gelen yaşı olan birçok isimli futbolcu var ve hemen hemen hepsi faydalı adebayor Drogba vagner lov robinyo eto Adriano valbuena dede kenimilir daha örnekleri var sadece çok ciddi sakatlık karı olmasın alınacaksa sakatlığı olmasın dikkat edilsin yeter oynayan oyuncu olsun

    10
    1
    1. @Sinan yorumuna yanıt olarak

      Takımda 1 tane yaşlı olsa problem yok ama 4-5 tane olursa ne olacak o takımın hali hersene 3 yıllık kontratları çöpe atıp 33 yaşındaki adama sen git mi diyecez. Her sene kadro mu değişir verdiğin örnektekiler takımlarında 2-3 yaşlı var max. Bizde zaten titi kembo var yaşlı yedekleri saymıyorum yerli yabancı yaşlı dolu… oynamayan oyuncular form kazanmaya değil para kazanmaya geliyorlar..

      4
      1
  15. Adel hadi güzel adam da Alex Songla Stephane aktif bir şekilde oynadıkları klüpleri bile yok bu adamlardan bize hayır gelmez

    9
    1
  16. Abel hernandez tamamdır ama mbia ve alex song hem yaş hem parayı seçip çine gitmeleri sebebi ile bence uzuk durulması gerekiyor. Bir diğer sebeb de ikiside defansif ortasaha yıldız alıcaksak ileriye almamız gerekiyor. Biz bu yıl defansta sıkıntı çekmedik. (Gol sayıları vs yanıltıcı ileride hiç top tutamadık ). Ve kesinlikle abel hernandeste gelse 1 forvet daha alınmalı. Stancu ile yollar ayrılmalı. Bence beşiktaş hazır değişim varken mustafa pektemek ve orkan çınar yoklanması gereken isimler.. Mustafa uzun yıllar sakatlıktan fırsat bulamamış olsa da yetenekli futbolcu. Orkan da antepteyken almadık alana kadar ben buraya yazmaya devam edicem. Bizim alt yapımızdan yetişen hiçbir futbolcuda olmayan şut yeteneği var ayrıca çokta iyi duran top kullanıyor. Ali Tandoğan dan sonra duran top kullanan bir futbolcumuz olmadı.

    6
    1
  17. alanyadan emre akbaba ile gassala akhisardan muğdat kasımpaşadan edunk konyaspordan ömer ali. osmanlıspordan serdar gürler gibi oyuncular. yerli kardeşim yerli. yerli transfer istiyoruz

    6
    2
  18. Yorumlarda gördüm ki 2 senedir yanlış transferlerden dolayı ahmet bozdemirinde yanlış transfer yaptığını dusundugunuzu gördüm. Bende genclerimizden yanayım ama bence yanlış transfer değil song mbail yaşlı evet ama Beşiktastaki atibaya bakin batallaya bakin yaşın bir önemi yok bence 1,2 sene daha oynayacak yastalar ve tecrubeliler badu ve agudan kat kat iyi olacakları kesin bence on yargı ile yaklaşmayın bana göre AGU ve badunun yerine gelebilecek sağlam iki isim ve bizi orta sahada defansta ayakta tutabilecek isimler gençlerimiz zaten onlar irşada firma şansı bulur asil mesele üst sıralar için oynamak ve eğer biz bunu istiyorsak tecrübe gerekiyor Hernandez ise bomba transfer bana göre batallasiz bu sene bizim tecrübeli orta sahalara ihtiyacımız var ben helal olsun bu adama

    5
    2
  19. Abel Hernandez fernandao nun çok daha kaliteli versiyonu.eğer gelirse ölüsü 20 tane atar bizim ligde.song ve mbia dan cacık olmaz bitik ikiside

  20. Ahmet aga Ahmet aga DÜNYA YILDIZLARIN BUYSA VAY HALİMİZE Beyaaaaa MBİA son maçı EKİM , ALEX SONG Enson EYLÜL’de oynamış , ABEL HERNANDEZ geçen yıl 6 Ay AĞIR SAKATLIK’tan dolayı oynamamış bunlarmı DÜNYA YILDIZI beyaaa bu takayyütlere vereceğin milyon AVROLARA girmiyorum bile

  21. Laf istemiyoruz icraat istiyoruz..çok duyduk bu şekil konuşanları..çok duyduk şöyle olcak,böyle olcak diyenleri..yeni başkanın kim olacağı önemli değil” az laf, akıllı düşünen ” kişi gelsin..AKLI BAŞINDA GÜVEN VEREN YÖNETİM İSTİYORUZ..

  22. bu adamlarin neresi yıldız arkadaş 3 futbolcuda 1 sene dır top oynamamış 2 si kulup süz 1 sakat sezon geçirmiş

  23. yapılan yorumlar zaten Bursaspor taraftarının çoğunluğunun bu tür transferlere karşı olduğunu gösteriyor. benim gördüğüm ahmet bozdemir hiç bir hazırlık yapmamış, bir kaç menejerin bulup getirdiği yaşlı oyuncularla konre üyelerini ikna edeceğini düşünüyor. bence o dönemler çoktan bitti. bizim beklediğimiz böyle bir yönetim değil.

  24. İyi diyosun da bu transferi hangi parayla yapicaksiniz. Şu an klüb kredi borcunu başka kredi cekip ödemeye calisiyo. İmzalar atılmış bankalar la geri dönüşü yok sadece yapilandirmayı düzelte bilirsin. Futbolcu çalışan ve vergi borcunu saymoyorum bile.Size Inanmak istiyoruz ama zor gozukuyo.

  25. Ulan o asgari ücretle çalışan personel 4 aydır maaş alamıyo. Ulan kirada olan var çoluk çocuk okutan var bide mübarek Ramazan ayındayız O garibanlar ne yiyor ne içiyor siz bunlari hiç yazmayin sakın. Hepinizin Allah belasını versin ?

  26. 10 numara oyuncusu yıllarca çekmek adına,şimdiden araştırmalar yapılsın ve elimizde olan 10 numara adam Pablo en az 2 yıldaha bizde kalsın,kalmalı

  27. anlamadim arkadaş bu taraftar ne istiyor diğer adaylar neler yapıyor ki onu söyleyin bildiğin proje lansman hazirlamis hatta diğerleri laf söylerken maketini bile hazirlamis sunmuş getirsi ne sunmuş yorum yapanlar ya 15 yasinda yâda bursasporla alakası yok konya maçı sonrası çıkan kukla değil o yüzden sonuna kadar hak ediyor

    3
    3
  28. Bence bütün taraftar kafayı değiştirsin size ali aylar erkan körüstanlar lazım sanki sitilim yarışmasında manken seciyoz onu beğenmiyonuz bunu beğenmiyonu sizi kim beğensin yaa boş beleş herkez klavye delikanlısı çıkın başkan adayı olun maden varsa cebinizde milyom € adam çıkmış aday olmuş orda bu kadar borca rağmen anlatıyor siz daha dalgasındasınız parayla rezillik bu işte oluyor biraz açında adamların konuşmalarını izleyin adam her programda aynı şeyleri dedi ötekiler gibi her kanala farklı oynamıyor en azından dürst konuşuyor ötekiler sölüyiyelim size biri stad dükkanları aklında biri araziler kimbilir kime verilçek yazılmıştır bile kime verilçeği

    2
    1
  29. 8 numara transferi için nantes tan adrien thomasson, 10 numara transferi için nk zagreb ten lovro majer, sağ kanat osmanlıspordan serdar gürler, sol kanat ludogoretsten vura yada hernani, forvete abel hernandes, fastan ayoub el kaabi yada bragadan ahmed hassan, sağ bek hajduk splitten fran tudor. Kembo delarge sinan stancu ekong sercan onur atasayar ..v.s gönderilmeli. Takım bu şekilde kendine gelir.

  30. Vizyon bu kadar ne yapsınlar.al birini vur ötekine.yok aga yok bunların hiçbirinden birşey olmaz.daha iyisi var mı o da yok.Allah somumuzu hayır etsin

    2
    1
  31. Yahu kardesim abelle 3senelik yap 2siyle 1senelik yaparsin uzatma koyarsin sozlesmeye eldekilerden iyidir gene agumu mbiami istersin,grozavmi songmu ama butakimin saglan kanaatlara ve orta sahadan hizli top tasiyacak afamlara ihtiyaci var altlihlere dusen yada ingiltere alt loglerinde olan unlu takimlardan topcu alina bilir kamil grosicki var,diego jato var portodan kiralik ki batallayi aratmaz gec gelecegi parlak arap liginde leonardo var partizandan gecti devre arasi kanat takir takir hol atiyor orta sahada slovak wlad9imir wais war belucciden daha iyi paraya kiyin alin kardesim sunu forvet uzak deil bulgaristanda bi suru topcu var obertan var al onu form yakalamis ludogeretste vura bitti sozlesme si aminu var kanat alin kardesim

    2
    2
  32. şu yorumlara bakıyorumda hala yabancı transfer için çırpınan sözüm ona taraftar grubu var. yazıklar olsun. agu badu delarj kembo sow stancu ekong bastock hangi yabancıdan verim aldınız. peki kimler yüreğiyle oynadı bataja harun aziz ertuğrul titi furkan yusuf barış kaçı türk kaçı yabancı. bırakın bu işleri. bizim takıma ertuğrullar harunlar barışlar azizler lazım.

  33. Mbia ve alex song zaten bonservisi elinde adamlar alex s9ng çöp mbia da bir transfer başarısı deil öyle ahım şahim zaten boşta adamlar yani bu transfer politikası bursaspora çare deil ki bozdemir parayı verince bunlar gelir bize az parayla çok iş yapcak adam lazım hem genç

  34. eğer gelirse 2 seneye iflas edicez gibi duruyor 3 sene once trabzonda oynamış m bia yı dünya yıldızı olarak getiriyor diğer tarafta abel hernandez e sağlam fovet diyenler bu sezon sakat olduğunu bilmiyor galiba ?

  35. Emre sakatlık tan kurtulduktan sonra takımın sol tarafı aziz ve yusuf Erdoğan la birlikte monte edilecek alt yapıdan gençlerle iyi konuma gelmiştir. Sağ tarafta barış sakatlanmasin diye koca sezon dua eder duruma geldik. Mutlaka gençlerden mi olur transfer mi olur bize iyi bir sağ bek şart.kaliteli sağ açığa ihtiyacimiz var.bende rektaslarima katılarak serdar Gürler tarzı yerli veya yabancı olabilir.kembo burada iyi bir yedek olabilir.çünkü doksan dakika cikartamiyor.sesu kesinlikle satilmamali.iyi bir 6 numara olduğu çok belli.ona bursaspor un büyük kulüp olduğu anlatılmali.belusiden sonra iyi 8 numara bir türlü bulamadık batallanin yerine Furkan iyi bir 10 numara olabilir.ayrıca kaliteli golcüye ihtiyacimiz vardır. Şaibeli olan şow düşünülmemeli. STanku ve kubilay bu mevkide yedek olabilir. Değerli renktaslar bu sezonki maçlarda benim bursasporumuzdaki gördüğüm bazı eksiklerdir.benim yorumum boyle takımda daha başka eksik ler varsa ekonomik şartlari da düşünerek ilaveler yapabilirsiniz …..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu