Batalla’nın eşi ağladı!

Pablo Martin Batalla maçın ardından tribünleri selamlarken maç formasını eşine verdi.

Tribüne giden Arjantinli futbolcu gözyaşları içinde kendisini izleyen Barbara Batalla‘ya formasını hediye etti ve ona sarılarak stattan ayrıldı. Bayan Batalla’nın gözyaşlarına engel olamaması dikkat çekti.

21 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

      Adam artık gitti kardeşim neyi anlamıyosunuz bu durumun,
      ne konuşmasından bahsediyosun ki, konuşuldu kararım kesin dedi,
      gideceği için de küçük de olsa bir organiizasyon yapıldı.
      Artık yapmamız gereken 10’un boşluğu dolmayacak olsa da
      o mevkiye yeni BATALLA’lar bulmak.

      22
      3
  1. HER MAÇIN 10. Veya 16.DAKİKASINDA LALALA PABLO MARTİN BATALLA DİYE BAĞIRIP ONU HATIRLIYALIM.LÜTFEN DESTEK OLUN BU FİKİRE

    44
    7
  2. Batalla yokken herşey çok zor olacak. 10’un gibisini zor buluruz. Stad’ta Batalla’nın en çok sevdiği şarkı çalındı. Şarkının adını bilen var mı?

    19
    3
  3. Yengem ara sıra da olsa tut kolundan getir Bursa ya.Özlem giderelim. Onsuz çok zor olacak be. Yerini hiç kimse dolduramaz. Zamanında bulup getirenlerden ALLAH razı olsun. Şimdikiler onun yerini dolduracak birini aramıyorlar dahi. Düşmüşler ben başkan olacağım derdine. Beyler takım elden gidiyor. Battala gitti. Yerini doldurabilecek birini bulabilecekmisiniz. Sanmıyorum.

    11
    3
    1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

      Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK şöyle der: “Ben, sporcunun; zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim.”

      Bursasporumuz da Batalla gibi karakterli bir oyuncuyu Türk futboluna kazandırarak; büyük takım olma yolundaki üç adımdan birincisi olan şampiyonluktan sonra, bir ikincisini de başarıyla atmıştır. Üçüncü ve son adım ise artık kulübün kendi içerisinden yerli Batallalar bulunup, Türk futboluna kazandırılabilmesidir. Bursasporumuz, bu üç adımın üçüncüsünü de attığı takdirde, her anlamıyla büyük bir takım olacaktır.

      Son olarak şunu belirtmek lâzım: kulübün içerisinde yeni Batallalar keşfedip Türk futboluna kazandırabilmek için rahmetli başkanımız sayın İbrahim Yazıcı beyefendi ve ekibi gibi; ileri görüşlü, somut hedefleri olan; ve tuttuğunu koparabilen şahsiyetlere ihtiyaç vardır.

      Saygılar

      15
      1
  4. Bir insan olarak PABLO MARTİN BATALA farklılığı görülen,işi olan FUTBOLA ise SEVGİ-SAYGI VE DEĞER VERİŞİ ile genç futbolcuların ÖRNEK ALMALARI GEREKEN NADİR ŞAHSİYETTİR.
    BATALA İLE İLGİLİ BU KADAR YILDIR MAGAZİNDE İSMİNE RASTLAMADIM.GECE ALEMLERİNDE HİÇ DUYMADIM.
    Evet BURSA ve BURSASPOR a sevgisinden dolayıda ülkemizde başka takımlarda oynamam diyerek sözünü tutup gitmemiş şahsiyet sahibi bir futbol sevdalısıdır o.
    HER FANİ den ayrılıklar olacaktır.PABLO ile de bu bugün oluyor.NE MUTLU Kİ ALLAH BİZE BÖYLE BİR DEĞERİ SEYRETMEK,İZLEMEK ,TARAFTARI OLDUĞUMUZ KULÜBÜMÜZDE OYNAMASINA ŞAHİTLİK ETTİK.
    PABLO SENİ DAİMA GÜZEL DUYGULAR,EFENDİLİĞİN,MESLEĞİNE SEVGİN,ÇEVRENE VERDİĞİN DEĞER İLE ANACAĞIM VE HATIRLAYACAĞIM.

    ALLAH SANA VE AİLENE SAĞLIK-MUTLULUĞU DAİM ETSİN.

    6
    3
  5. Beyler bu nasıl veda Allah aşkına bu veda kabullenilemez, rica ediyorum meşaleler le hak ettiği şekilde uğurlayalım, birçok insan cezaliydi giremedi bile, statta antreman veya ankaragücü ile hazırlık maçı zor şeyler değil bunlar, rica ediyorum bunu herkes istesin, bir çok maçta yenilsek dahi tribünü konuşulan Bursaspor, belki de en efsanevi futbolcusuna bu kadar kıytırık bir uğurlama mı yapacak, nolur bunu taraftar gruplarının liderlerine dile getirebilecekler iletsin !!!

    4
    2
  6. Onsuz nasıl alışırız camia ve taraftar olarak bilemem zaman alıcak Bursaspor sahaya her çıktığında Batallayı gözlerimiz arıyacak ama ne care…Bu ŞEHİR VE BURSASPOR UN KAPILARI SANA VE AİLENE HER ZAMAN AÇIK OLUCAK…Elbet yine yuvana seni seven taraftarınla yollarımız kesisecek bir gün geleceğin günü sabırsızlıkla seni bekliyor olucaz.Alışmak çok zor Batalla….10 Numara tıp ki 16 numara gibi kimseye verilmemeli…Maçların 10 dk sında BATALLA DİYE BAĞIRALIM…Bizlere yaşattıkların için sana bu camia minnattar.GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN….

    3
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu