Kriz sona erdi mi?

Özlüce Tesisleri'nde yönetim kurulu ile Bursasporlu futbolcular arasında yaşanan kriz şimdilik sona erdi.

Yarın oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi dört aylık alacakları nedeniyle iki gündür idmana çıkmayan Bursasporlu futbolcular bugün antrenmana çıktı. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay‘ın oyunculara bir miktar ödeme yaptığı ve İstanbul dönüşü kalan alacaklarını ödenmesi yönünde tahattüt verdiği öğrenildi.

Bursaspor kafilesi öğleden sonra Fenerbahçe maçı için kara yoluyla İstanbul‘a gidecek.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu oyunculara kızan olabilir ama şöyle düşünün siz profesyonel bır futbolcusunuz ve yabancı bır ulkenın takımına kiralık gidiyorsunuz. Takım küme düşse bile umrunuzda olmaz çünkü aidiyet duygunuz yoktur sizin için önemli olan sadece paradır. Bu futbolcuların cogu sezon sonu ya sözlesmesı bıtıcek ya geldıklerı takıma gerı donecekler. Takımın çogunu afrika kökenli doldurursanız böyle gruplasmaların olması normaldir. Yaptıkları dogru mu ? Bana gore yanlıs ama profesyonel olsam belki daha farklı dusunurdum..

    58
    56
    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Bursaspor 1 günde oluşmadı 1 günde yıkılmaz. Oyuncular haklarını aradılar o kadar harunla batallanin da bu boykot yer aldığını düşünüyorum ve hepsi sonuna kadar haklılar. Sezon başı sözleşmeleri bol sifirli yapanlar otursun düşünsünler.

      15
      12
    2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      yav yeter be korumayın şunları……bunlar en az 100.000 tl alıyor….zaten konya maçı öncesi prim verildi…..biz asgari ücretle ev geçindiriyoruz ve üstünede bilet alıp stad gelip bu k……penin d….llerine destek veriyoruz…..tezahürat yapıyoruz….ilk önce adam gibi oynayacaklar zaten bir kaç maç hariç iyi oynamadılar….az kalsın bunlar yüzünden küme düşüyorduk unuttunuz galiba…..şimdi de gelmişler yüzsüz yüzsüz paramızı verin diyorlar….ben başkan olsam bunlara münasip bir y….re otur…….um….arkadaş zaten zamanında 5 tane çift yönlü iyi oynayan adam alıcaksın aynı belluschi ve bakambu tarzı yanlarına da altyapıdan ekliycen veya tük futbolcu alcaksın…….

      21
      12
    3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Gelecek sezon süper denen ligde oynamayı büyük ölçüde garantileyen bir takımın oyuncusunun paralarının eninde sonunda ödenmeyecek olması gibi bir ihtimal sence ne kadar? O kadar tatavanın zarar verdiği tek şey armamız. Bu olayın haklı çıkarılabilir yanı yok.

      21
      2
    4. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Kusura bakma kardeş futbolculukla sınırlamıyorum, sen ne iş yaparsan yap rızkını kazandığın yere aidiyet duygun yoksa önemli olan sadece paraysa şahsiyet, onur, şeref denen değerler sende yoktur.

      54
      5
      1. @Gokhan yorumuna yanıt olarak

        Gokhan o saydigin ozellikler biz turklere ozel seyler yabanci futbolcukarda bunlari aramak pek mantikli degil rizka falan bakmaz profesyonel dusunurler ama iste arada boyle bataja gibi efsaneler gelir 20 yol gecsede unitulmaz mususi gibi bence fresinau gibi

        1. @Omer yorumuna yanıt olarak

          3 kez Arjantin gittim insanı çok iyi sıcakkanlı. Türkler gibi hainlik yapacak bir millet kesinlikle degiller

          2
          11
  2. Hani kadrodaki oyuncuların hepsi çok karakterliydi? Bugün Türkiye’de hangi kulüpte topçular günü gününe para alıyorlar? Gecikme olur. Eğer hak edişlerini alamıyorsalar hukuki yoldan haklarını arasınlar ama idmana ve maça çıkıp son ana kadar terlerini akıtmaları gerekir. Çünkü bu oyuncular profesyonel. Yanlış yaptılar. Daha önce sanırım fazla medyada yer almamış olsa da bu tür bir olay olmuş olaya müdahil olan tüm futbolcular gönderilmişti. Sabırlı olmaları gerekirdi. Bu eyleme katılan tüm oyuncular ile ilişik kesilmeli. Yönetimin yanlışları sonunda yönetilemeyen darmadağınık bir kulüp haline geldik vesselam. Yönetime sormak lazım Bu futbolcular başarısız olduklarında ceza aldılar mı?

    15
    1
  3. Profesyonel futbolcu bunlar tribine girmeye gerek yok. Aidiyet futbolda önemli bir şeydir ve bu oyuncular kumaşlarına rağmen küme düşmemeyi bitime 3 hafta kala garantiliyorlarsa (ki matematiksel olarak değil o da), disiplinsizlikleri ve hırssızlıklarıyla hem takımı aşağı çekip hem bütün bir şehri kahrediyorlarsa ben bunların profesyonelliğine tüküreyim. Bursaspor’a kendilerini ait hissetmiyorlar ve ben bu nedenle yaptıkları hareketleri profesyonellik adı altında meşrulaştırmak istemiyorum.
    Önerim açık ve net. Fenerbahçe maçında veyahut Trabzonla olan iç saha maçında bastırılacak banknotlar sahaya atılarak futbolculara tepki gösterilmeli. O zaman ak koyun kara koyun çıkar ortaya.

    11
  4. Biz ligde kalsınlar diye destek veriyorduk madem onlar ligde kaldıklarını düşünüyor bizde protesto yapabiliriz artık sahada hiç baskı görmedi bu takımdakiler volkan Sercan kadar ıslıklanmadılar hiç bence Trabzon maçında bir ağızlarının payını vermenin vakti geldi

  5. Bu takımın formasını yere düşürdünüz. Kimler mi….Tabanca gibi takım yaptık diyenler…..Kimler mi formasını terletmeyen futbolcu topluluğu….. kimler mi aramızda ki irlandalı lar. Yazıklar olsun. Hepinize hepimize yazıklar olsun. Bu saatten sonra ağzınızla kuş tutsanız hava cıva. Ama bizler BU BURSASPOR un yere düşen formasını kaldırmasını biliriz. Ama yere düşen yönetim ve paragöz Topçular bakalım sizler düştüğünüz yerden nasıl kalkacaksınız? ?????

    9
    4
  6. TRABZON maçında, maç öncesi PABLO’yu tribüne çağırıp destek vermeliyiz, bir çiçek takdim edip ona adam gibi veda etmeliyiz,
    ama sonrasında maç içerisinde tüm futbolculara ayağına top geldiğinde alkışlı, ıslıklı protesto etmeliyiz, PABLO hariç yine,
    çünkü onlar ancak bu desteği hakediyorlar, madem bu takımdan PABLO gidiyor sezon sonunda dileyen herkes de
    sittir olup gitsin, böyle karaktersiz futbolculara bu kulübün asla ihtiyacı yok, bu süreci iyi yönetip,
    transfer teklifi gelecek onlar futbolcuları iyi bedellere satmalıyız.

  7. Bir çalışandan duyduğuma göre harun ve battala çok ısrar etmişler ödemler olacak cıkalım diye cogu yabancı titide dahil kabul etmemiş.

  8. Ali Ay istifa be ya. erişi boş. Takımda hiç kimse artık uönetime ve başkana güvenmiyor. Bu olanlar hep o nedenle. Çünlü aylardır Ali Dede kaç tane söz verip sözünü yedi kulübe karşı. Özellikle de personele karşı.

  9. Yönetim ile futbolcular arasında ki kriz çözülmüş olabilir.Fakat taraftar ile futbolcular arasında ki kriz ne olacak.

    Trabzon maçında olası mağlubiyette, çıkacak saha olayları ile Önümüzdeki seneye seyircisiz başlarız gibi geliyor.

  10. Isci olursun emekci olursun asgari ucretle gecinmeye calisirsin hakkini arar eylem yapar protesto edersin anlarim hatta seninle birlikte yurur kavga bile ederim.fakat bursaspor formasi giyen hatta herhangi bir kulup formasini giyen armasini tasiyan futbolcu olarak ne kadar hakli olursan ol bunu yapmayacaksin.bu forma bu armayi kimsenin yere dusurme hakki olamaz gidersin federasyona uef ya ne bok yersen ye ama bunu yapmayacaksin arkadas karina tirilyonluk araba alacaksin.sakatim diye cezaliyim diye haftalarca oynamayacaksin paran gecikince zirlayacaksin ayiptir ya koca bursasporu kimsenin aleme maskara etme hakki yok olamaz. Bu eyleme katilanlar benim gozumde haindir.buna canak tutan yoneticilerde dahil….

  11. Arkadaş daha ne kadar hatırlatmamız gerekiyor bizim size bu durumu;
    BURSASPOR KULÜBÜ sadece bir futbol kulübü değildir, bir çok branşı olan SPOR KULÜBÜ’dür.
    BUGÜN SAAT:18:00’de BURSA ATATÜRK SPOR SALONU’nda,
    BURSASPOR DURMAZLAR BASKETBOL KULÜBÜMÜZ’ün PLAY-OFF karşılaşması vardır.
    Bir duyuru, bir haber, şehri PLAY-OFF havasına sokacak birmanşet paylaşın, bu ne ihmalkarlık, sorumsuzluk,
    Artık kenetlenip Basketbol kulübümüzü hakettiği SÜPER LİG seviyesine çıkması için destek vermeliyiz.

    2
    1
  12. Yönetici arkadaşlara soruyorum. İş yerinde çalışan arkadaşlara böyle maaş lar. Ve işlerini yaptıkları için böyle primler veriyor musunuz??? Yok eğer cevabınız hayır ise bu paraları sadece işlerini yapıyor oldukları için bu arkadaşlara vermek nedir????? Siz prim olarak verdiğiniz bu paraları sanırım kendi şirketlerinizde çalışan emekçi arkadaşlara 2 yıl toplamında veremezsiniz. Emek elbette var. Ancak hak etmek gerekir

  13. Tabii ya siz 3 ay çalışın, yol parası almayın, yemek vermesinler, çalışın akşam da evinize gidin. Çocuğunuz, eşiniz sizden ekmek bekleyen ailenize bir şey veremeyin. Başınız ailenize karşı hep öne düşsün. Sonra sizi yönetenler, kulüpte çalışan personele ( aşçı, güvenlik, bahçıvan antrenör) maaş verme kurnazların bir maç primi ( futbolcular değil) personelin maaşı kadar !!!
    Beyler futbolculara kızmayın. Yönetenlere bakın kimin ne aldığı değil, kimin ne götürdüğüne bakın

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu